Siirry sisältöön
Kartta

Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikko TAD Week on värikäs kattaus kiinnostavia, innostavia ja ajankohtaisia seminaareja, näyttelyitä ja työpajoja sekä ainutlaatuisia vierailukohteita ja avoimia ovia. TAD Week on täynnä muotoilua, arkkitehtuuria, kaupunkisuunnittelua ja elävää kaupunkikulttuuria. Se järjestetään pääsosin Finlaysonin historiallisella alueella Tampereen keskustassa 27.9.–4.10.2024. Vuoden 2024 teemana on joustavuus.

TAD Week tuo yhteen tuhansia ajankohtaisesta arkkitehtuurista, muotoilusta ja kaupunkikulttuurista kiinnostuneita ammattilaisia, opiskelijoita ja harrastajia. Tapahtumaviikko huipentuu Architecture and Cities in Transition -seminaariin, jossa nähdään kansainvälisiä arkkitehtuurin huippunimiä ja alan suomalaisia vaikuttajia.

Vuosittain järjestettävä Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikon ohjelma on kaikille avoin, ja tapahtumat ovat pääosin maksuttomia. Aiheesta kiinnostuneet ovat myös tervetulleita järjestämään tapahtumaviikon ohjelmaa.

TAD Week on yksi Suomen suurimmista arkkitehtuurin ja muotoilun tapahtumista. Viikko edistää muotoilualan, arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun näkyvyyttä ja elinvoimaisuutta Pirkanmaalla ja koko Suomessa. Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikkoa on järjestetty vuodesta 2008 alkaen.

Arkkitehtuurin ja muotoilun yhdistys TAD ry vastaa tapahtumaviikon tuottamisesta.

Tapahtuman yhteistyökumppanit:
Tampereen kaupunki, Finlaysonin alue ja Taiteen edistämiskeskus