Arto Rastas avaa ravintolan Ratinan Periskooppiin - Visit Tampere

Arto Rastas avaa ravintolan Ratinan Periskooppiin

30.11.2017

Keittiömestari-ravintoloitsija Arto Rastas avaa huhtikuussa 2018 uusimman taidonnäytteensä Kauppakeskus Ratinan näkyvimpään osaan ”Periskooppiin” ja kohottaa samalla Tampereen ravintolatarjonnan uudenlaisiin korkeuksiin.

Lounge-tunnelmaa upeiden näköalojen äärellä

Periskoopin ravintolassa voi viettää aikaa lounasajasta aina pitkälle iltaan ja yöhön. Alakerran ravintolasali kokoaa seurueet nauttimaan makuelämyksistä, ja kulinarismin ilojen lisäksi yläkerrassa nautitaan drinkkilasin äärellä lounge-tunnelmasta. Periskoopin valtava lasiseinä avaa näköalan Ratinan suvantoon ja Tammerkosken maisemaan ravintolan sisältä. Kokonaisuuden kruunaa kattoterassi, josta on upeat näkymät Pyhäjärvelle.

“Haluamme luoda Periskooppiin ravintolan, jonka tunnelman ja tarjonnan jokainen voi kokea omakseen; kuin yhteisen olohuoneen,” kertoo keittiömestari-ravintoloitsija Arto Rastas.

Rastaan ravintolaan tulee satoja asiakaspaikkoja. Ravintolan konsepti ja nimi julkaistaan keväällä lähempänä Kauppakeskus Ratinan avauspäivää, joka on 19. huhtikuuta 2018.

Ratinaan tulossa monipuolinen palvelutarjonta

“Olemme rakentamassa Tampereen alueen suurinta ja vetovoimaisinta kauppakeskusta, josta löytyy kaikki nykyaikaisen kauppakeskuksen palvelut. On hienoa saada uniikki ravintola Periskooppiimme. Se täydentää entisestään jo valmiiksi houkuttelevaa ravintolatarjontaamme,” iloitsee Kauppakeskus Ratinan kauppakeskuspäällikkö Mervi Ahola.

Ratinaan tulee suuri joukko ravintoloita sekä monipuolisesti muodin, sisustamisen, vapaa-ajan ja hyvinvoinnin palveluja sekä kaksi päivittäistavarakauppaa. Viimeisimpiä Kauppakeskukseen tulijoita ovat Aarikka, Alko, Ciao Caffe, Granit, Gina Tricot, Esprit, Halonen, Pelaamo, Polarn O. Pyret ja Reima.  Aiemmin tulonsa ovat vahvistaneet mm. Lidl, K-Supermarket, H&M, KappAhl, Lindex, Luhta Brand Store, Top-Sport, Finlayson, Vallila Interior, Clas Ohlson, Kicks kosmetiikka, The Body Shop, Boomerang, Gant, Classic Pizza, Espresso House, New Yorker ja Tortilla House.

 

9.4.2018 avautuva Kauppakeskus Ratina rakennetaan Tampereen ydinkeskustaan Ratinan alueelle vilkkaiden liikenneväylien varrelle. Ratinan vaikutusalueella asuu noin 530 000 asukasta. 53 000 neliötä liike- ja palvelutilaa tarjoavasta Ratinasta tulee kaupungin isoin kauppakeskus, jossa on keskustan ylivoimaisesti kattavin päivittäistavaratarjonta. Ratinan 140 liikettä ja toriaukiot luovat ainutlaatuisen kaupunkitilan, jossa tehdään ostoksia, vietetään vapaa-aikaa ja viihdytään tapahtumissa. Ratinassa asioiminen on helppoa ja vaivatonta, kauppakeskukseen tulee muun muassa noin 1 200 pysäköintipaikkaa. Kauppakeskus Ratinan rakennuttaja on Sponda Oyj.  www.ratina.fi