Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Doerz tarjoaa alustan naapuriavun välittämiseksi koronavirusepidemian aikana

08.04.2020

Tarve auttaa ja olla hyödyksi on nostanut päätään vallitsevien poikkeusolosuhteiden myötä. Ongelmana on ollut avun tarjoajan ja avun tarvitsijan kohtaaminen.

 

Doerz on alusta ja yhteisö, joka rakentaa yhteyden matkustajien ja paikallisten väliin. Vallitsevassa koronavirusepidemian aiheuttamassa tilanteessa Doerz on muokannut alustastaan naapuriapuversion, joka toimii myös Tampereella. Alustan avulla voidaan välittää yksityisten henkilöiden tarjoamaa apua esimerkiksi lounaskuljetuksiin, kaupassakäyntiin, lastenhoitoon tai muuhun poikkeustilanteen synnyttämään avuntarpeeseen.

 

Apua voi alustan kautta tarjota täysin maksutta. Maksullisissa palveluissa asiakas voi tehdä ostoksensa tuvallisesti ja raha liikkuu luotettavaa kanavaa pitkin. Doerz huolehtii asianmukaisista verotukseen tarvittavista dokumenteista. Maksullisista palveluista Doerz perii 5% komission.

 

Liity palveluntarjoajaksi täällä https://fi.doerz.com/tampereapu ja lisää oma palvelusi mukaan, niin me täällä Visitillä nostamme ne näkyviin ja välitämme viestiä eteenpäin.

 

 

Lisää uutisia