Doerz tarjoaa alustan naapuriavun välittämiseksi koronavirusepidemian aikana - Visit Tampere

Doerz tarjoaa alustan naapuriavun välittämiseksi koronavirusepidemian aikana

08.04.2020

Tarve auttaa ja olla hyödyksi on nostanut päätään vallitsevien poikkeusolosuhteiden myötä. Ongelmana on ollut avun tarjoajan ja avun tarvitsijan kohtaaminen.

 

Doerz on alusta ja yhteisö, joka rakentaa yhteyden matkustajien ja paikallisten väliin. Vallitsevassa koronavirusepidemian aiheuttamassa tilanteessa Doerz on muokannut alustastaan naapuriapuversion, joka toimii myös Tampereella. Alustan avulla voidaan välittää yksityisten henkilöiden tarjoamaa apua esimerkiksi lounaskuljetuksiin, kaupassakäyntiin, lastenhoitoon tai muuhun poikkeustilanteen synnyttämään avuntarpeeseen.

 

Apua voi alustan kautta tarjota täysin maksutta. Maksullisissa palveluissa asiakas voi tehdä ostoksensa tuvallisesti ja raha liikkuu luotettavaa kanavaa pitkin. Doerz huolehtii asianmukaisista verotukseen tarvittavista dokumenteista. Maksullisista palveluista Doerz perii 5% komission.

 

Liity palveluntarjoajaksi täällä https://fi.doerz.com/tampereapu ja lisää oma palvelusi mukaan, niin me täällä Visitillä nostamme ne näkyviin ja välitämme viestiä eteenpäin.

 

 

Lisää uutisia

01.07.2020
Poikkeuksellisen kevään jälkeen kotimaanmatkailu houkuttelee suomalaisia, ja tamperelaisten majoituspaikkojen käyttöaste oli kesäkuun lopussa korkeampi kuin Suomessa keskimäärin.
25.06.2020
Tampere ja 19 Pirkanmaan kuntaa jatkavat toiseen vaiheeseen kilpailussa Euroopan kulttuuripääkaupungin 2026 tittelistä. Myös muut Suomen hakijat, Oulu ja Savonlinna, jatkavat toiselle kierrokselle.
18.06.2020
Tule kokeilemaan Näsijärvireitille suunniteltuja uusia laivareissun ja pyöräretken yhdistäviä lähimatkailupalveluita!

Lisää luettavaa

Kotisohvalta virtuaalielämyksiin
Muu

Kotisohvalta virtuaalielämyksiin

Lähde tutustumaan museoihin, käväise keikalla tai virkistäydy livejumppatunnilla!
Lue lisää
Patikoimaan Tampereen seudulle
Retkeily ja patikointi

Patikoimaan Tampereen seudulle

Tampereen seudulla löytyy reittejä parin tunnin tai parin päivän ulkoiluun.
Lue lisää