Haluatko mukaan Hämeenpuiston Puistofiestaan 18.8.? Ilmoittautuminen on nyt käynnissä! - Visit Tampere

Haluatko mukaan Hämeenpuiston Puistofiestaan 18.8.? Ilmoittautuminen on nyt käynnissä!

05.06.2019

Toimijoiden ilmoittautuminen Hämeenpuiston Puistofiestaan on alkanut!

 

Yhdistys, yritys, seura tai yhteisö: Haluatko esitellä toimintaasi tuhansille ihmisille? Haluatko kutsua ihmiset harrastamaan? Haluatko viettää hauskan päivän?

Hae mukaan Hämeenpuiston Puistofiestaan ja pystytä toiminnallinen pisteesi vehreään puistoon päivän ajaksi sunnuntaina 18.8.2019!

 

Kävijämäärältään yksi Tampereen suosituimmista kaupunkitapahtumista, perinteinen Hämeenpuiston Puistofiesta, järjestetään sunnuntaina 18.8. kello 11–16. Hämeenpuisto vilisee musiikkia, toimintaa ja uusia harrastuksia, kun järjestyksessään jo kymmenes puistojuhla täyttää Hämeenpuiston päästä päähän erilaisilla yritysten ja yhdistysten toimipisteillä.

 

Toimipisteet ovat maksuttomia. Pisteet eivät kuitenkaan ole myyntipaikkoja, vaan niiden tarkoituksena on tarjota osallistujille mahdollisuus tavalla tai toisella päästä kokeilemaan ja kokemaan jotain uutta.

 

Tapahtumajärjestäjä Events Tampere haastaa kaikki tamperelaiset yritykset ja yhdistykset mukaan toteuttamaan koko perheen puistotapahtumaa. Toimipisteen pystyttäminen tapahtumaan on helppoa ja maksutonta. Jokaiselle toimijalle varataan puistosta paikka, ja yrityksen/yhdistyksen tarvitsee vain tulla paikalle ja rakentaa oma toimipisteensä.

 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan 21.7. klo 23.59 mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoitamme valinnasta toimijoille 4.8. mennessä. Varaamme oikeuden valita toimijat. Mikäli paikkoja ei riitä kaikille, etusijalle asetetaan urheilun ja kulttuurin harrastusyhteisöt.

 

Linkki lomakkeeseen: https://link.webropolsurveys.com/S/DE412D8F711D14C7

Tapahtuman järjestää Events Tampere / Tampere-talo.

 

Lisätiedot:
Anniina Lehtipuu
0505234474
anniina.lehtipuu@eventstampere.fi

Puistofiestan sivulle

Lisää uutisia

07.11.2019
Rock-legenda Iron Maiden saapuu Tampereella järjestettävän Rockfestin pääesiintyjäksi kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 5.-7.6.2020 ja tapahtumapaikkana on uusi, upea Särkänniemen tapahtumaranta!
06.11.2019
Tampereelle on syntymässä Tampere-talon ja Marriott-hotellin muodostama energiankulutukseltaan hiilineutraali kortteli. Tampere-talon kiinteistön käyttämä energia on ollut kokonaan uusiutuvaa 1. marraskuuta 2019 alkaen. Hotelli siirtyy käyttämään uusiutuvaa energiaa vuoden 2019 loppuun mennessä.
30.10.2019
Kokoustilat ja -palvelut ovat olennainen osa Tampereen matkailullista ja ammatillista vetovoimaa, ja kuluneen vuoden aikana Visit Tampere on ohjannut aktiivisesti kokoustiloja laittamaan tietonsa esille suosituksi kokous- ja tapahtumatilojen markkinapaikaksi kasvaneen MeetingPackage-hakuun.