Haluatko mukaan Hämeenpuiston Puistofiestaan 18.8.? Ilmoittautuminen on nyt käynnissä! - Visit Tampere

Haluatko mukaan Hämeenpuiston Puistofiestaan 18.8.? Ilmoittautuminen on nyt käynnissä!

05.06.2019

Toimijoiden ilmoittautuminen Hämeenpuiston Puistofiestaan on alkanut!

 

Yhdistys, yritys, seura tai yhteisö: Haluatko esitellä toimintaasi tuhansille ihmisille? Haluatko kutsua ihmiset harrastamaan? Haluatko viettää hauskan päivän?

Hae mukaan Hämeenpuiston Puistofiestaan ja pystytä toiminnallinen pisteesi vehreään puistoon päivän ajaksi sunnuntaina 18.8.2019!

 

Kävijämäärältään yksi Tampereen suosituimmista kaupunkitapahtumista, perinteinen Hämeenpuiston Puistofiesta, järjestetään sunnuntaina 18.8. kello 11–16. Hämeenpuisto vilisee musiikkia, toimintaa ja uusia harrastuksia, kun järjestyksessään jo kymmenes puistojuhla täyttää Hämeenpuiston päästä päähän erilaisilla yritysten ja yhdistysten toimipisteillä.

 

Toimipisteet ovat maksuttomia. Pisteet eivät kuitenkaan ole myyntipaikkoja, vaan niiden tarkoituksena on tarjota osallistujille mahdollisuus tavalla tai toisella päästä kokeilemaan ja kokemaan jotain uutta.

 

Tapahtumajärjestäjä Events Tampere haastaa kaikki tamperelaiset yritykset ja yhdistykset mukaan toteuttamaan koko perheen puistotapahtumaa. Toimipisteen pystyttäminen tapahtumaan on helppoa ja maksutonta. Jokaiselle toimijalle varataan puistosta paikka, ja yrityksen/yhdistyksen tarvitsee vain tulla paikalle ja rakentaa oma toimipisteensä.

 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan 21.7. klo 23.59 mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoitamme valinnasta toimijoille 4.8. mennessä. Varaamme oikeuden valita toimijat. Mikäli paikkoja ei riitä kaikille, etusijalle asetetaan urheilun ja kulttuurin harrastusyhteisöt.

 

Linkki lomakkeeseen: https://link.webropolsurveys.com/S/DE412D8F711D14C7

Tapahtuman järjestää Events Tampere / Tampere-talo.

 

Lisätiedot:
Anniina Lehtipuu
0505234474
anniina.lehtipuu@eventstampere.fi

Puistofiestan sivulle

Lisää uutisia

19.06.2019
Vuosi 2019 on tuonut mukanaan muutoksia Visit Tampereen toimintaan. Organisaatio on uudistunut ja Visit Tampereella on tällä hetkellä meneillään toimintastrategian päivitys, joka valmistuu kuluvan vuoden marraskuussa. Strategiatyössä mukana ovat niin kumppanit kuin tärkeimmät sidosryhmätkin.
18.06.2019
Ensimmäistä kertaa toteutettu, Visit Finlandin, Visit Tampereen ja Finnairin suurtapahtuma, Midnight Sun Workshop järjestettiin 10.-12.6.2019 Tampereella.
18.06.2019
Tampere saa jääkiekon MM-kisat vuonna 2022. Tampereen rakenteilla oleva monitoimiareena on jääkiekon MM-kisojen päänäyttämö. Tampereen areena on Suomen Leijonien kotiareena kotikisoissa.