Helsingistä suoraan Vapriikkiin kympillä! - Visit Tampere

Helsingistä suoraan Vapriikkiin kympillä!

22.05.2019

Museobussi Helsingistä Vapriikkiin 4.6 —11.8.2019

 

Museokortin omistajille bussimatkat vain 10€ kaikilla Expressbus-vuoroilla ja koko kesäkauden ajan. Vapriikissa odotetaan tänä kesänä tavallista suurempaa joukkoa helsinkiläisiä kävijöitä. Museokeskukseen pääsee Helsingistä omalla bussivuorolla tiistaista torstaihin klo 9.15.

 

Museokortti ja Expressbussit tekevät yhteistyötä tänä kesänä. Kaupunkien väliset bussimatkat maksavat Museokortin omistajille vain 10€ kaikilla Expressbus-vuoroilla koko kesän (3.6.—31.8.2019). Edun saa ostamalla matkalipun kuljettajalta ja näyttämällä ostotilanteessa keltaisen Museokorttinsa.

 

Helsingin kulttuurinnälkäiset pääsevät suoraan Vapriikin eteen kolmena päivänä viikossa. Ainutlaatuisena pilottikokeiluna tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9.15 Helsingistä lähtevä pikavuoro jatkaa Tampereen linja-autoasemalta Vapriikin eteen (4.6—11.8). Matka maksaa 10€ ja edun saa ostamalla matkalipun kuljettajalta ja näyttämällä ostotilanteessa keltaisen Museokorttinsa. Kyytiin pääsee myös ilman Museokorttia.

 

 

Museobussi Helsinki-Vapriikki

 

• Helsingistä pääsee suoraan Vapriikin eteen tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin 4.6 —11.8.2019
• Ti, ke ja to klo 9.15 Helsingistä lähtevä Expressbus (Paunun pikavuoro) saapuu Tampereen linja-autoasemalle klo 11.50, josta jatkaa museokeskus Vapriikille, jonne saavutaan klo 12.00.
• Matka suuntaansa 10€
• Edun saa ostamalla lipun kuljettajalta ja näyttämällä keltaisen Museokorttinsa.

 

Expressbussin reittiverkostoon voi tutustua täällä:
http://www.expressbus.fi/fi/aikataulut-ja-liput/

 

Lisää uutisia

17.01.2020
Tampereen kaupunkiseudun uusien matkailu- ja elinkeinostrategioiden vaikuttavuuden tueksi Business Tampereessa ja Visit Tampereessa toteutettiin organisaatiomuutokset, joiden myötä markkinointi- ja viestintäpalvelut keskittyvät Visit Tampereeseen.
07.01.2020
Kansainvälisen tason hotelli Courtyard by Marriott Tampere City on avautunut. Hotelli on Suomen ensimmäinen Courtyard by Marriott -brändin hotelli sekä globaalin Marriott-hotelliketjun ensimmäinen täysin uusi hotellirakennus Suomessa.
18.12.2019
Visit Tampereen kumppanuusverkostoa viimeiset pari vuotta luotsannut Heli Jokela keskittyy jatkossa markkinointikampanjoihin ja vetovastuun kumppanuusverkoston toiminnasta ottaa Mari Saloniemi.