Hyvä Saunateko -tunnustus Teiskoon! - Visit Tampere

Hyvä Saunateko -tunnustus Teiskoon!

25.10.2019

Suomen Saunaseura on myöntänyt Hyvä Saunateko -tunnustuksen Teiskon voimakaksikko Pekka Peltoselle ja Tuomas Koskiselle, jotka järjestivät ensimmäisen Saunaregatan Näsijärvellä heinäkuussa, kun vietettiin koko Suomen Saunapäivää.

 

Järjestelyt onnistuivat vaihtelevien käänteiden jälkeen mainiosti. Tapahtumassa oli mukana yhdeksän saunalauttaa, sekä  erikoisuutena muutaman nuoremman saunojan asenteella kasattu extreme-luokan lautta. Tapahtumaan ei ollut pääsymaksua, mutta kippareille sai antaa vapaaehtoisen viiden euron klapimaksun.

 

Erityisen hienoa oli Cireo Oy:n liitännäistapahtumana järjestämä saunalauttasaunominen Koukkuniemen vanhainkodin asukkaille. Kontukodin asukkaat olivat iloisia erilaisista aktiviteeteista sekä erityisesti vanhainkodin laituriin parkkeeratun saunalautta Black Pearlin saunan lämmöstä.

 

Saunaregattaa suunnitellaan järjestettäväksi uudelleen vuonna 2020. 

 

Asiasta uutisoi Suomen Saunaseura ry:n jäsenlehti Sauna nro 3/19

 

Lisää uutisia

07.11.2019
Rock-legenda Iron Maiden saapuu Tampereella järjestettävän Rockfestin pääesiintyjäksi kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 5.-7.6.2020 ja tapahtumapaikkana on uusi, upea Särkänniemen tapahtumaranta!
06.11.2019
Tampereelle on syntymässä Tampere-talon ja Marriott-hotellin muodostama energiankulutukseltaan hiilineutraali kortteli. Tampere-talon kiinteistön käyttämä energia on ollut kokonaan uusiutuvaa 1. marraskuuta 2019 alkaen. Hotelli siirtyy käyttämään uusiutuvaa energiaa vuoden 2019 loppuun mennessä.
30.10.2019
Kokoustilat ja -palvelut ovat olennainen osa Tampereen matkailullista ja ammatillista vetovoimaa, ja kuluneen vuoden aikana Visit Tampere on ohjannut aktiivisesti kokoustiloja laittamaan tietonsa esille suosituksi kokous- ja tapahtumatilojen markkinapaikaksi kasvaneen MeetingPackage-hakuun.