Hyvä Saunateko -tunnustus Teiskoon! - Visit Tampere

Hyvä Saunateko -tunnustus Teiskoon!

25.10.2019

Suomen Saunaseura on myöntänyt Hyvä Saunateko -tunnustuksen Teiskon voimakaksikko Pekka Peltoselle ja Tuomas Koskiselle, jotka järjestivät ensimmäisen Saunaregatan Näsijärvellä heinäkuussa, kun vietettiin koko Suomen Saunapäivää.

 

Järjestelyt onnistuivat vaihtelevien käänteiden jälkeen mainiosti. Tapahtumassa oli mukana yhdeksän saunalauttaa, sekä  erikoisuutena muutaman nuoremman saunojan asenteella kasattu extreme-luokan lautta. Tapahtumaan ei ollut pääsymaksua, mutta kippareille sai antaa vapaaehtoisen viiden euron klapimaksun.

 

Erityisen hienoa oli Cireo Oy:n liitännäistapahtumana järjestämä saunalauttasaunominen Koukkuniemen vanhainkodin asukkaille. Kontukodin asukkaat olivat iloisia erilaisista aktiviteeteista sekä erityisesti vanhainkodin laituriin parkkeeratun saunalautta Black Pearlin saunan lämmöstä.

 

Saunaregattaa suunnitellaan järjestettäväksi uudelleen vuonna 2020. 

 

Asiasta uutisoi Suomen Saunaseura ry:n jäsenlehti Sauna nro 3/19

 

Lisää uutisia

25.05.2020
Tervetuloa mukaan kuulemaan Visit Tampereen loppuvuoden painopisteistä, markkinointisuunnitelmista ja miten voit tulla mukaan toimenpiteisiin!
11.05.2020
Täältä löydät kootusti kaikkien Visit Tampereen ja Business Tampereen webinaarien tallenteet.
07.05.2020
Visit Tampere on suunnannut katseet ja toimet vahvasti koronakriisin jälkeiseen aikaan. Ensiaskeleet omaan verkkokauppaan otettiin keräämällä kumppaneiden digitaalisesti myynnissä olevat tuotteet yhteen Osta verkosta -sivulle.