Infonäytöt opastavat matkailijat palvelujen äärelle - Visit Tampere

Infonäytöt opastavat matkailijat palvelujen äärelle

20.03.2019

 

Tampereen keskustaan saadaan vielä maaliskuun 2019 aikana yhdeksän isoa kosketusnäyttöä, jotka on toteutettu Visit Tampereen ja Smart Tampereen Opastamisen ekosysteemi -hankkeen yhteistyönä. Osa näytöistä sijoitetaan olemassa olevien Clear Channelin mainosnäyttöjen yhteyteen, jolloin näytön toinen puoli toimii pelkästään infokäytössä. Tätä havainnollistetaan myös näyttöjen päälle tulevilla infosymboleilla.

 

Ydinkeskustan alueelle saadaan viisi näyttöä, jotka sijaitsevat Kuninkaankadulla, Hämeenkadulla Keskustorin tuntumassa, Hatanpään valtatiellä ja Aleksis Kiven kadulla. Lisäksi linja-autoasemalle tulee oma näyttönsä, ja tarjontaa täydentävät kolme Agora-pakettiautomaattia Frenckellin aukiolla, Tammelantorilla sekä Sampolan risteyksessä Tammelan stadionin lähellä. Myös pakettiautomaatteihin integroidaan sama kosketusnäyttö kuin muihinkin infonäyttöihin.

 

Näytöt opastavat kätevästi mm. tapahtumiin, palveluihin ja muihin matkailukohteisiin, joista kertova sisältö tulee suoraan Visit Tampereen nettisivuilta. Lisäksi ne antavat tietoa liikenneyhteyksistä ja esimerkiksi raitiotien rakentamisen aiheuttamista muutoksista kulkureitteihin, joten näytöistä on paljon hyötyä paikallisillekin.

 

Lisätietoja:

Opastamisen ekosysteemi -hanke
Projektipäällikkö
Anni Joela
puhelin 040 721 9867
sähköposti Anni.Joela@tampere.fi 

 

 

Lisää uutisia

14.10.2019
Hyödynnä mahdollisuus hankkia tuotteellesi laajaa näkyvyyttä! Visitfinland.comin My Stay -tietokannan linkki on auki 10.–31.10.2019 vetovoimaisten ja kansainväliseen markkinointiin soveltuvien matkailutuotteiden syöttämistä varten.
25.09.2019
World Sauna Forum on Sauna from Finlandin järjestämä kansainvälinen koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, joka kerää yhteen sauna-, hyvinvointi- ja matkailualan yrityksiä ja toimijoita ympäri maailman.
23.09.2019
Tampere isännöi maailmanmusiikin merkittävää kansainvälistä ammattilaistapahtumaa Womex World Music Expo -konferenssia 23.–27.10.2019.