Karmiva karnevaali avaa Särkänniemen huvilaitteet syyslomalla - Visit Tampere

Karmiva karnevaali avaa Särkänniemen huvilaitteet syyslomalla

11.10.2018

Karmiva karnevaali avaa Särkänniemen huvilaitteet koululaisten syyslomaviikolla la–su 13.–14.10. ja ti–la 16.–20.10.2018 klo 13–21. Koko perheelle suunnattu jännitystapahtuma järjestetään Särkänniemessä nyt toista kertaa – ja tietenkin entistä karmivampana.

Särkänniemen huvipuisto ja valtaosa huvilaitteista avautuvat viikonloppuna, kun syyslomatapahtuma Karmiva karnevaali saa odotettua jatkoa.

”Viime syksyn kokeilu oli oikea menestys ja palaute tapahtumasta erinomaista. Myös sää suosi meitä vuosi sitten. Onneksi tulevan viikon sääkartat lupaavat ulkotapahtumalle jälleen poikkeuksellisen hienoa syyssäätä”, iloitsee Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä.

“Karmivan karnevaalin aikana Särkänniemi on auki iltayhdeksään asti, mikä tarjoaa itse kullekin loistavan tilaisuuden kokea omat suosikkihuvilaitteet pimeään vuodenaikaan ja upeasti valaistuina. Koko huvipuiston tunnelma on myös aivan toinen kuin kesällä”, Seppälä lupaa.

Vuodenajan ja huvilaitteiden lisäksi tunnelmasta pitää huolen tapahtuman monipuolinen ohjelma, ravintolapalvelut, huvipuistopelit ja myymälät, jotka on kaikki teemoitettu vastaamaan jännityksenjanoisten syyslomalaisten toiveita. Viime vuoteen verrattuna Karmiva karnevaali avautuu entistä laajempana, sillä mukaan saadaan uusi Taikarannan alue ja Särkänniemen Estraadi, jolla nähdään ohjelmaa päivittäin.

Kesäkaudesta poiketen kulku Karmivaan karnevaaliin käy Särkänniemen alaportista Mustalahden päädystä Keinukarusellin vierestä. Pysäköinti huvipuiston lähiparkkipaikoilla on tapahtuman aikana ilmaista.

Jännitystä moneen makuun

Karmivassa karnevaalissa tuttu huvipuisto on jaettu teema-alueisiin. Koko perheelle sopiviin alueisiin lukeutuvat sirkusesiintyjien täyttämä Twisted Tivoli, söpöillä luurangoilla ja huvipuistopeleillä varustettu Skelenaario sekä värikkäästä kuolleiden päivän festivaalista ammentava Día de los Muertos.

”Karmiva karnevaali on ehdottomasti suunnattu koko perheelle, vauvasta vaariin ja taaperosta teiniin. Jos siis pienten lasten vanhempia vielä mietityttää, uskaltaako syyslomalla suunnata Särkänniemeen, voin kertoa, että meiltä löytyy juuri sopivan jännittäviä huveja jokaiselle”, Seppälä vakuuttaa.

Tapahtuman pelottavin teemoitus löytyy niemen kärjestä hurjien laitteiden Highway-alueelta, johon on näyttelijöiden, lavastuksen ja tarinallisuuden avulla luotu interaktiivinen maailmanlopun maailma nimeltä Zombie Zone. Tätä aluetta ei suositella alle 15-vuotiaille.

“Kyse on Karmivasta karnevaalista, joten pelin henkeen kuuluu myös sitä aidosti pelottavaa ohjelmatarjontaa ja kauhua. Zombie Zonea asuttavat viime vuotta vieläkin hirvittävämmät zombiet, ja varsinkin niiden hyökkäysten aikana alueen tapahtumat voivat olla liikaa heikkohermoisille”, Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä tarkentaa.

Lipputuotteet Karmivaan karnevaaliin

Karmivaan karnevaaliin on myynnissä pääsylippuja ja rannekkeita. Sisäänpääsylippu sisältää itsessään kaiken tapahtumaohjelman: sirkus- ja taikuriesiintymiset, zombiehyökkäykset, tanssi- ja burleskiesitykset, tulishow’t ja askartelupajan. Rannekkeeseen kuuluvat sisäänpääsyn ja ohjelman lisäksi avoinna olevat huvilaitteet sekä ympärivuotiset kohteet Akvaario, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni.

Ostamalla Särkänniemen Kausikortin kesälle 2019 Kausikortin haltija saa samalla rajattoman pääsyn vuoden 2018 Karmivaan karnevaaliin ja joulukuussa juhlittavaan Koiramäen jouluun. Yrityksille on myynnissä ryhmähintaisia lippuja ja erityisiä VIP-paketteja, joihin sisältyvät myös esimerkiksi ruokailut.

Lisätietoa sarkanniemi.fi

Lisää luettavaa

Särkänniemen Top 10
Lapsille

Särkänniemen Top 10

Särkänniemen huvipuistossa on kieputtu, kiljuttu, huviteltu ja viihdytty jo vuodesta 1975 lähtien!
Lue lisää
Näissä hotelleissa viihtyy koko perhe
Hotellit

Näissä hotelleissa viihtyy koko perhe

Tampereella on monia hotelleja, joissa viihtyvät niin perheen pienemmät kuin isommatkin matkailijat.
Lue lisää
Lasten kanssa syömään
Lapsille

Lasten kanssa syömään

Lapsiystävällisiä ravintoloita ja kahviloita Tampereella.
Lue lisää
Entä jos sataa?
Kaupunki & kulttuuri

Entä jos sataa?

Vaikka Tampereella maisemat ovatkin erinomaisia, löytyy sisätiloistakin paljon mukavaa tekemistä!
Lue lisää