Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Kesän kotimaankampanjasta saatiin hyvät tulokset

10.09.2020

Visit Tampereen kesän monikanavainen kotimaankampanja onnistui hyvin. Kesä-elokuussa Tampere näkyi tai kuului muun muassa MTV3-kanavalla, Radio SuomiPopilla, Helsingin Sanomien etusivulla, Facebookissa ja Instagramissa sekä Helsingin keskustan Clear Channel -näytöillä. Näkyvyys on tuonut kävijöitä Visit Tampereen sivustolle ja heinäkuussa suomenkielisellä sivustolla tehtiin kaikkien aikojen kävijäennätys, 220 569 kävijää. Erityisesti sivustolla kiinnostivat perhe- ja luontoteemat. Kampanjan tulokset näkyvät myös tilanteeseen nähden hyvissä majoitusluvuissa.

Visit Tampereen sosiaalisen median kanavat ovat keränneet hyvin seuraajia kesä-heinäkuussa. Sekä Facebookiin että Instagramiin on tullut noin tuhat uutta seuraajaa.

Tampere ja Visit Tampereen kumppanit ovat myös näkyneet useiden kotimaisten vaikuttajien kanavissa #MyHomeTampere -vaikuttaja-asunnon myötä. Asunnossa majoittui kesä-elokuussa 15 vaikuttajaa. Kansainvälistä näkyvyyttä Tampere sai elokuussa, kun hybriditapahtumana järjestetty InstaCamp #FinnishHappiness 2020 tavoitti yhteensä 2,8 miljoonaa Instagram-käyttäjää. InstaCampissa olivat mukana suomalaiset vaikuttajat Joonas Linkola ja Jerina Kivistö sekä etäyhteydellä kaksi saksalaista vaikuttajaa, Carmen Huter ja Sarah Pour.

Parhaillaan alkamassa ovat syksyn markkinointitoimenpiteet kumppaneiden kanssa ja näkyvyyttä haetaan sekä printissä, radiossa, sosiaalisessa mediassa että muissa digikanavissa. Syksyn suurimpana teemana on syysloman tarjonta Tampereella, mutta myös esimerkiksi joulunajan tekemistä Tampereella tullaan markkinoimaan kotimaiselle yleisölle. Jos olet kiinnostunut olemaan mukana syksyn markkinointitoimenpiteissä, ota yhteyttä Heli Jokelaan.

Lisätietoja

Heli Jokela

Markkinointipäällikkö

Vastaan kotimaisista ja kansainvälisistä markkinointikampanjoista. Minuun voit olla yhteydessä myös Visit Tampereen someen ja sivustoon liittyvissä kysymyksissä.

Olga Javits

PR-asiantuntija

I plan and organize international media visits to Tampere. Journalists and influencers from all over the world are my guests. I speak English, Finnish, Russian (native), and Spanish. 

Why Tampere? 

Imagine you can finally have only what you need from a city and take out everything that makes the city life complicated. You will get Tampere. 

Lisää luettavaa