Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Kestävän matkailun alueellisen kehityssuunnitelmatyön Kick Off

08.04.2021

Tervetuloa Sustainable Travel Finland -ohjelman Kestävän matkailun alueellisen kehityssuunnitelmatyön Kick Off -tilaisuuteen tiistaina 27.4.2021 klo 9.00 – 11.00

Tampere ja Pirkanmaa ovat mukana Visit Finlandin valtakunnallisessa Sustainable Travel Finland -ohjelmassa. Visit Tampere Oy koordinoi ohjelman alueellista yhteistyötä ja edistämistä Pirkanmaalla.

Keskeinen askel ohjelman toteutuksessa on kestävän matkailun alueellisen kehityssuunnitelman laatiminen. Tämä tilaisuus toimii suunnitelman koonnin ja sen onnistumisen kannalta keskeisessä roolissa olevan monitahoisen yhteistyön käynnistäjänä.

Tilaisuudessa käydään läpi suunnittelutyön askeleet ja ehdotuksia keskeisistä tavoitteista. Pirkanmaan suunnittelutyön pohjaksi ja vertaisesimerkiksi johtaja Miikka Valo Enter Espoo Oy:stä esittelee Espoon Kestävän matkailun tiekartan. Pirkko Eteläaho Business Tampere Oy:stä kertoo Tampereen hiilineutraaliustyöstä ja yrityksille suunnatusta Ilmastokumppanuudesta sen edistäjänä.

Lopuksi Ekokumppanit Oy:n Pyry Rinkisen johdolla lyhyt työpajaosuus, jonka tavoitteena on koota osallistujien näkemyksiä alueen yhteisen matkailun kestävyysvision ja arvolupauksen kiteyttämisen pohjaksi.

Tilaisuus järjestetään verkkotapahtumana, ilmoittaudu mukaan 25.4.2021 mennessä tästä linkistä. Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille erillisenä viestinä.

Tervetuloa mukaan!

 

Tilaisuuden ohjelma

9.00 – 9.30 Sustainable Travel Finland ohjelman ja kehityssuunnitelmatyön esittely
Matti Pollari, Visit Tampere Oy

9.30 – 10.00 Espoon Kestävän matkailun tiekartan esittely
Miikka Valo, Enter Espoo Oy

10.00 – 10.15 Ilmastokumppanuus ja Tampereen hiilineutraaliustavoitteet
Pirkko Eteläaho, Business Tampere Oy

10.15 – 11.00 Alueen kestävän matkailun visio ja arvolupaus
Pyry Rinkinen, Ekokumppanit Oy

 

Lisätietoja Sustainable Travel Finland -ohjelmasta ja tilaisuudesta

Matti Pollari

Projektipäällikkö, kestävän matkailun kehitys

Työpöydällä yhdessä Helsingin ja Turun kanssa toteutettava 6aika: Carbon Neutral Tourism -hanke sekä Sustainable Travel Finland -ohjelman alueellinen edistäminen. Pyörämatkailu ja Pispala lähellä sydäntä.