Kestävän matkailun Hub -hanke mukana Eurooppa-päivän Hankkeiden minimessuilla Vapriikissa - Visit Tampere

Kestävän matkailun Hub -hanke mukana Eurooppa-päivän Hankkeiden minimessuilla Vapriikissa

07.05.2019

Eurooppa-päivää vietetään Tampereella 9.5. Museokeskus Vapriikissa monipuolisen ajan ilmiöitä luotaavan ohjelman ja eurovaalipaneelin merkeissä.

 

Lisäksi tapahtumassa EU-rahoitteisten hankkeiden minimessut. Kestävän matkailun Hub-hanke esittelee minimessuilla rooliaan uudistuvan Särkänniemen rakentamisessa vähähiiliseksi kestävän matkailun kärkikohteeksi. Tule kertomaan millainen sinun tulevaisuuden Särkänniemesi voisi olla!

 

Hankkeiden minimessut

Mitä EU-rahoituksella on saatu aikaan? 30 pirkanmaalaista hanketta esittelee tuloksiaan klo 10–17

 

Puheenvuoroja ajasta ja ilmiöistä
Työ ja ilmasto muuttuvat, digitalisaatio etenee. Pysyvätkö kaikki mukana? Lyhyitä, kiinnostavia puheenvuoroja tulevaisuutta muokkaavista ilmiöistä klo 11–13.30. Mukana tubettaja Jennysvoices!

 

Eurovaalipaneeli
Kymmenen eri puolueiden meppiehdokasta toimittajien ja yleisön tentissä klo 14.30–16.30

 

Eurooppa-päivän ohjelma on maksuton. Messukävijöille sisäänpääsy museokeskuksen näyttelyihin alle puoleen hintaan (6 €, norm 13 €). Kahvitarjoilu ja arvonta.

Katso lisää täältä.

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

 

Lisää uutisia

14.03.2019
Uudistuvasta Särkänniemestä rakennetaan entistä monipuolisempaa ympärivuotista matkailun ja elämysten keskittymää, ja sen tähtäimessä on olla kestävän matkailun ja elämysten kärkikohde.
31.01.2019
Uudistuvasta Särkänniemen alueesta luodaan ympärivuotista vapaa-ajan, elämysten ja matkailun kärkikohdetta Pirkanmaalle. Monipuolisen palvelutarjonnan lisäksi alueen kehittämisen johtoteemana on vähähiilisyys.
18.06.2018
Vuoden 2020 heinäkuun loppuun kestävässä Kestävän matkailun hub -hankkeessa tavoitteena on muodostaa uudistuvasta Särkänniemen-Mustalahden alueesta yhtenäinen, kansainvälisesti tunnettu ja vetovoimainen keskittymä.