Koe Meidän Tampere – kokonainen elämyspaketti hotellihuoneen hinnalla - Visit Tampere

Koe Meidän Tampere – kokonainen elämyspaketti hotellihuoneen hinnalla

23.11.2018

Nyt tulee Koe Meidän Tampere – Tarkoituksena on luoda kokonainen elämyspaketti hotellihuoneen hinnalla

 

Nippu tamperelaisia ravintola- ja majoitusyrittäjiä on luonut elämyspaketteja, jotka tarjoavat muun muassa cocktaileja, illallisen, yöelämää, saunontaa ja lisäksi majoituksen kahdelle yhden hotellihuoneen hinnalla. Edullisesti paketoituina on juuri sellaisia monipuolisia kokonaisuuksia, joita paikallinen voisi Tampereelle tuleville ystävilleen suositella.

Taustalla on havainto tamperelaisen iltaelämän mielenkiinnon kasvamisesta ja nimikkeenä on Koe Meidän Tampere. Hotellihuoneiden hinnat ovat kieppuneet kuitenkin noin 150 euron tuntumassa, mikä saattaa jarruttaa kulinaarinautintoihin syöksymistä.

 

– Aloimme miettiä porukalla, että mitä jos voisimmekin tarjota Tampereelle tuleville tasokkaan majoituksen saunontoineen, alkudrinkit, illallisen ja vielä pääsyn yökerhoon pelkän hotellihuoneen hinnalla, idean isä Juuso Viira Dream Hostel & Hotellilta ja Tullin Saunalta valottaa.

 

Kyseessä on yksityisomisteisten, persoonallisten ravintoloiden ja tapahtumapaikkojen Koe Meidän Tampere -porukka, jossa on osaamista, intoa ja vahva tekemisen meininki. Myös yhdessä tekemisen. Pakettien hinnat onkin nipistetty varsin pikkuisiksi yhteen hiileen puhaltamisen hengessä.

 

– Tunnemme toistemme tekemisen ja voimme seisoa sen takana samoin kuin omamme. Haluamme tarjota yhdessä sitä oikeasti maukkainta Tamperetta asiakkaalle helpoksi tehdyssä muodossa, Kalle Oksa Arto Rastaan näköalaravintola Periscopesta kuvailee.

 

Ostettavissa olevia paketteja on useita erilaisia niin pariskunnille, kaveriporukoille kuin yritysseurueillekin sopivissa muodoissa. Elämyksellisen Tampere-visiitin suunnittelun voi jättää halutessaan myös kokonaan Koe Meidän Tampere -tiimin haltuun.

 

– Vieraamme ei tarvitse muuta kuin hymyillä ja nyökytellä ja ihania asioita tapahtuu, ravintola Kajon Marko Simunaniemi myhäilee.

 

Koe Meidän Tampere -yhteisössä ovat mukana Dining 26, Kajo ja Periscope, junk bar & lounge Kumma, saunan ja bistron yhdistävä Tullin Sauna, legendaarinen yökerho Doris, maineikas salakapakka Tiima sekä kaikkiin paketteihin sisältyvästä majoituksesta vastaava Dream Hostel & Hotel.

Asiasta uutisoi Tamperelainen.

 

 

Koe Meidän Tampere -toimijat:

Visit Tampere Ravintola Dining 26 By Arto Rastas Restaurant Laura Vanzo 12

Dining 26 by Arto Rastas

Aleksanterinkatu 26, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Kajo Laura Vanzo 2

Ravintola Kajo

Rautatienkatu 12, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Periscope Bar Restaurant Ratina Laura Vanzo 19

Ravintola Periscope

Vuolteenkatu 1, Tampere
Lue lisää
Visittampere Doris

Doris

Aleksanterinkatu 20, 33100 Tampere
Lue lisää
Kalevan Kello Laura Vanzo 42

Salakapakka Tiima

Satakunnankatu, Tampere
Lue lisää

Lisää uutisia

01.07.2020
Poikkeuksellisen kevään jälkeen kotimaanmatkailu houkuttelee suomalaisia, ja tamperelaisten majoituspaikkojen käyttöaste oli kesäkuun lopussa korkeampi kuin Suomessa keskimäärin.
25.06.2020
Tampere ja 19 Pirkanmaan kuntaa jatkavat toiseen vaiheeseen kilpailussa Euroopan kulttuuripääkaupungin 2026 tittelistä. Myös muut Suomen hakijat, Oulu ja Savonlinna, jatkavat toiselle kierrokselle.
18.06.2020
Tule kokeilemaan Näsijärvireitille suunniteltuja uusia laivareissun ja pyöräretken yhdistäviä lähimatkailupalveluita!