KokousNetistä MeetingPackageen - olethan jo mukana? - Visit Tampere

KokousNetistä MeetingPackageen – olethan jo mukana?

30.10.2019

Kokoustilat ja -palvelut ovat olennainen osa Tampereen matkailullista ja ammatillista vetovoimaa, ja kuluneen vuoden aikana Visit Tampere on ohjannut aktiivisesti kokoustiloja laittamaan tietonsa esille suosituksi kokous- ja tapahtumatilojen markkinapaikaksi kasvaneen MeetingPackage-hakuun.

Visit Tampere Partners -kumppanuusverkoston jäsenien antaman palautteen perusteella MeetingPackagen ja Visit Tampereen välistä sopimusta on neuvoteltu uudelleen, ja uudet ehdot ovat seuraavat:

 

MeetingPackagessa jo olevat yritykset

Tampereen seudun yritykset näkyvät sekä Visit Tampereen kokoustilahaussa että nyt myös MeetingPackagen omassa hakumoottorissa. Visit Tampereen sivuston kautta tehdyistä varauksista kumppaniyritykset eivät maksa komissiota. Meetingpackage.com-sivuston kautta tehdyistä varauksista yritys maksaa 10 % komission. Muut kuin kumppaniyritykset maksavat myös Visit Tampereen kautta tehdyistä varauksista komission.

 

Uutena MeetingPackageen mukaan tulevat yritykset

MeetingPackageen uusina liittyvät yritykset eivät maksa aloitusmaksua. Näkyvyys alkaa heti sekä visittampere.fi-kokoustilahaussa että Meetingpackage.comissa, komissiot ovat samat kuin alustalla jo esillä olevilla yrityksillä.

 

Ohjeet ja webinaarit

Ohjeet palvelun käyttöönottoon löytyvät täältä. Tulossa on myös kaksi webinaaria, joissa opastetaan palvelun käyttöön ja vastataan palvelua koskeviin kysymyksiinne.

Webinaarit järjestetään

• 7.11. klo 15
•12.11. klo 9

Kumpikin webinaari kestää noin tunnin, tästä voit ilmoittautua mukaan! Webinaariin osallistuminen ei edellytä sopimuksen tekemistä, eli osallistu ihmeessä jos aihe yhtään kiinnostaa tai jos haluat oppia hyödyntämään palvelua entistä enemmän.

 

Lisätietoja:

Sopimukseen liittyvät kysymykset
Noora Heino
Johtaja, kumppanuudet & markkinointi
noora.heino@visittampere.fi
044 5378 337

visittampere.fi-sivustoon liittyvät kysymykset
Jenika Kervinen
Specialist, On-line Communications
jenika.kervinen@visittampere.fi
040 860 9818

Lisää uutisia

25.05.2020
Tervetuloa mukaan kuulemaan Visit Tampereen loppuvuoden painopisteistä, markkinointisuunnitelmista ja miten voit tulla mukaan toimenpiteisiin!
11.05.2020
Täältä löydät kootusti kaikkien Visit Tampereen ja Business Tampereen webinaarien tallenteet.
07.05.2020
Visit Tampere on suunnannut katseet ja toimet vahvasti koronakriisin jälkeiseen aikaan. Ensiaskeleet omaan verkkokauppaan otettiin keräämällä kumppaneiden digitaalisesti myynnissä olevat tuotteet yhteen Osta verkosta -sivulle.