Kooste Visit Tampereen webinaaritallenteista - Visit Tampere

Kooste Visit Tampereen webinaaritallenteista

11.05.2020

Tältä sivulta löydät kootusti kaikkien Visit Tampereen webinaarien tallenteet. Muista myös Business Tampereen webinaarit, joiden tallenteet voit käydä katsomassa klikkaamalla tästä.

 

Matkailun sähköisen liiketoiminnan kehittäminen poikkeusrahoituksella (30.4.2020)

Digitaalisuus kehittyy koronakriisin myötä vauhdilla, ja pandemian aikana omaksutut uudet, digitaalisuutta hyödyntävät tavat tehdä ostoksia jäävät elämään kriisin jälkeenkin. Sähköisen liiketoiminnan valmiuksien parantamiseen on saatavilla asiantuntija-apua ja poikkeusajan rahoitusta. Tässä webinaarissa kerrotaan, että mitä ja miten.

Rahoitusapua on saatavissa sekä Ely-keskuksesta että Business Finlandista. Ely-keskuksen rahoitusehdoista kertoo Jukka Korhonen ja Business Finlandin rahoitusehtoja valottaa Kirsi Mikkola.

Lisäksi sähköisen liiketoiminnan asiantuntijat Jari Auranen ja Sami Hänninen kertovat, millaisia palveluita heillä on tähän hetkeen tarjolla. Webinaarin tervetulosanat lausuu Visit Tampereen kehitysjohtaja Anna-Krista Sorvoja.

 

 

Vastuullisuus matkailuyrityksissä (28.4.2020)

Vastuullinen toimintatapa on matkailuyritykselle jatkossa yhä tärkeämpi tapa toimia. Kestävien valintojen näkyminen asiakkaalle on edellytys kilpailukykyiseen ja pitkäjänteiseen toimintaan. Tutkimukset osoittavat, että vastuullisesti toimivien yritysten asiakastyytyväisyys ja koettu laatutaso ovat korkeampia. Yritykset saavat myös merkittäviä kustannussäästöjä energiasäästöjen kautta. Webinaarin tavoitteena on kannustaa yrityksiä toimimaan vastuullisesti jatkossakin ja kehittämään vastuullisia toimintamalleja edelleen.

Puhujina mukana:

Sanna Mari Huikuri, Kestävä Tampere 2030

Lauri Vierto, FCG
– Visit Tampereen kumppanuusverkoston vastuullisuuden ja kestävän matkailun nykytila.

Virpi Aittokoski, Visit Finland
– Sustainable Travel Finland – ohjelma

Matti Pollari, Visit Tampere
– Visit Tampere – Ekokompassi ja vastuullisuuden askeleet

 

 

 

Lisää luettavaa

25.05.2020
Tervetuloa mukaan kuulemaan Visit Tampereen loppuvuoden painopisteistä, markkinointisuunnitelmista ja miten voit tulla mukaan toimenpiteisiin!
11.05.2020
Täältä löydät kootusti kaikkien Visit Tampereen ja Business Tampereen webinaarien tallenteet.
07.05.2020
Visit Tampere on suunnannut katseet ja toimet vahvasti koronakriisin jälkeiseen aikaan. Ensiaskeleet omaan verkkokauppaan otettiin keräämällä kumppaneiden digitaalisesti myynnissä olevat tuotteet yhteen Osta verkosta -sivulle.