Koronavirusepidemia hiljensi lentoliikenteen Tampere-Pirkkalan kentällä - Visit Tampere

Koronavirusepidemia hiljensi lentoliikenteen Tampere-Pirkkalan kentällä

03.04.2020

Koronavirusepidemia on johtanut mittaviin sopeuttamistoimiin lentoliikenteen osalta. AirBaltic on perunut kaikki Riika-Tampere -välin lennot kesäkauden ajalta. AirBalticin lentoliikenteen odotetaan palaavan talviliikennekauden alussa jälleen normaaliksi.

 

Sekä Finnair että SAS ovat peruneet Tampere-Pirkkalan lentonsa kesäkuun loppuun asti. Heinäkuussa on tarkoitus lentää lomakauden supistetulla liikenteellä ja normaaleihin aikatauluihin on tavoitteena päästä palaamaan elokuussa.

 

Ryanairin osalta toukokuun Budapestin lennot ovat edelleen heidän myyntijärjestelmässään. Lomalennot TUI on perunut toistaiseksi lentonsa huhtikuun puoliväliin saakka.

 

Visit Tampere seuraa tiiviisti tilanteen kehittymistä.

 

– Keskustelen lentoyhtiöiden kanssa säännöllisesti ja seuraan lentoliikenteen osalta tilannetta globaalisti tämän poikkeustilan aikana. Tavoitteena on, että aikanaan kriisin päätyttyä myös Tampereella palataan lentoliikenteen osalta normaaliin päiväjärjestykseen, kertoo Marja Aalto, Visit Tampereen lentoliikenteen asiantuntija.

 

Suosittelemme seuraamaan yritysten omia kanavia:

 

airBaltic, FinnairSASRyanair, TUI

 

Lisää luettavaa

25.05.2020
Tervetuloa mukaan kuulemaan Visit Tampereen loppuvuoden painopisteistä, markkinointisuunnitelmista ja miten voit tulla mukaan toimenpiteisiin!
11.05.2020
Täältä löydät kootusti kaikkien Visit Tampereen ja Business Tampereen webinaarien tallenteet.
07.05.2020
Visit Tampere on suunnannut katseet ja toimet vahvasti koronakriisin jälkeiseen aikaan. Ensiaskeleet omaan verkkokauppaan otettiin keräämällä kumppaneiden digitaalisesti myynnissä olevat tuotteet yhteen Osta verkosta -sivulle.