Kriisirahoitustietoa yrityksille kriisitukipalvelun, helpdeskin ja webinaarien kautta - Visit Tampere

Kriisirahoitustietoa yrityksille kriisitukipalvelun, helpdeskin ja webinaarien kautta

02.04.2020

Koronavirusepidemia on aiheuttanut monille yrityksille rahoitusvaikeuksia. Visit Tampere ja Business Tampere auttavat ja jakavat tietoa muun muassa kriisitukipalvelun ja webinaarien avulla. Erityisesti Business Tampereen toimintaa on tehostettu kriisin johdosta.

 

Kriisitukipalvelu

Business Tampere on avannut kriisitukipalvelun yrityksille. Business Tampere tarjoaa asiantuntijapalveluitaan kaupunkiseudun yrityksille myös koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa. Kriisitukipalvelu vastaa yhteydenottoon 24 tunnin kuluessa tai seuraavana arkipäivänä. Yhteyttä ottaneen yrityksen tilanne käydään läpi ja siitä keskustellaan yhdessä. Tarvittaessa asiantuntija ohjaa yrityksen oikean tiedon tai yrityspalvelutoimijan luo. Palvelu on saatavilla sekä suomeksi että englanniksi. Asiantuntijatiimissä on mukana Visit Tampereen osaamista, joten kriisitukipalvelu palvelee myös matkailuyrityksiä.

 

Rahoitusneuvonnan helpdesk ja rahoitusklinikka

Business Tampereen rahoitusneuvonnan helpdesk tarjoaa yrityksille apua rahoituksen etsimiseen tai hakemiseen liittyvissä kysymyksissä. Yritykset voivat ottaa helpdeskin rahoitusasiantuntijaan yhteyttä sekä kriisirahoitukseen että muuhun rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelu on suunnattu kasvuyrityksille sekä kasvuhakuisille yrityksille.

Rahoituksen helpdesk-palvelun jatkopolkuna startup- tai kasvuyritys voi hyödyntää Business Tampereen maksutonta rahoitusklinikkapalvelua. Ensimmäisen rahoitusklinikan aikana kartoitetaan yrityksen tilanne ja ehdotetaan sopivaa jatkopolkuja. Jatkopolut ovat puolen päivän mittaisia koulutuksia, joiden teemat ovat rahoituksen suunnittelu, varsinainen rahoituskierros ja rahoitusdokumentaatio.

Palvelun asiantuntijana toimii asiakkuusvastaava Tapio Siik Business Tampereesta. Jatkopolut ovat yritykselle de minimis –tukea. De minimis -tuki tarkoittaa julkista yritystukea, jonka määrän Euroopan Unioni on tulkinnut niin vähäiseksi, ettei se vääristä kilpailua tai vaikuta EU-jäsenvaltioiden väliseen kauppaan.

 

Rahoitusteemaisia webinaareja

Kaikille avoimiin rahoitusteemaisiin webinaareihin voi ilmoittautua mukaan tapahtumatyrityksille.fi -kalenterin kautta. Perjantaina 3.4. klo 10 Business Tampere järjestää liikepankkiwebinaarin ja keskiviikkona 8.4. klo 10 järjestetään Kriisirahoitusta yrityksille -webinaari. Tulevat ja aiemmin järjestetyt webinaarit ovat nähtävissä Business Tampereen YouTube-kanavalla youtube.com/BusinessTampere

 

 

 

 

 

25.05.2020
Tervetuloa mukaan kuulemaan Visit Tampereen loppuvuoden painopisteistä, markkinointisuunnitelmista ja miten voit tulla mukaan toimenpiteisiin!
11.05.2020
Täältä löydät kootusti kaikkien Visit Tampereen ja Business Tampereen webinaarien tallenteet.
07.05.2020
Visit Tampere on suunnannut katseet ja toimet vahvasti koronakriisin jälkeiseen aikaan. Ensiaskeleet omaan verkkokauppaan otettiin keräämällä kumppaneiden digitaalisesti myynnissä olevat tuotteet yhteen Osta verkosta -sivulle.