WOMEX hurmaa Tampereella 23.-27.10. - Visit Tampere

WOMEX hurmaa Tampereella 23.-27.10.

23.09.2019

 

Tampere isännöi maailmanmusiikin merkittävää kansainvälistä ammattilaistapahtumaa Womex World Music Expo -konferenssia 23.–27.10.2019. 

 

Womex on yksi suurimmista ja kansainvälisimmistä musiikkialan konferensseista. Tapahtumaan saapuu vuosittain yli 2500 ammattilaista 90 maasta. Messuilla kohtaavat maailmanmusiikin myyjät ja ostajat, minkä lisäksi Womex tarjoaa konferenssiohjelmaa, DJ-iltoja sekä musiikkielokuvia. Näkyvimpänä elementtinä on kuitenkin showcase-festivaali, jonka aikana seitsemälle lavalle nousee kymmenittäin huippuartisteja soittamaan näytöskeikkoja. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 25. kertaa.

 

Womexin keskeinen tapahtumapaikka Tampereella on Tampere-talo, johon asettuvat niin näytteilleasettajat kuin Womexin juhlava avajaiskonserttikin. Muut tapahtumapaikat ovat Pakkahuone, Klubi ja Hotelli Tornin Paja-kongressisiipi. Telakka toimii Womex-esiintyjien ja henkilökunnan takahuoneena. Womexille on ominaista musiikillinen laaja-alaisuus, ja tapahtuma vetää vuosittain kasvavan määrän muun muassa jazzin, elektronisen musiikin ja taidemusiikin ammattilaisia.

 

WOMEX Festivaali yleisölle

WOMEX Festival 24.–26.10. on osa WOMEX-maailmanmusiikkimessutapahtumaa, ja siihen kuuluu yli 40 showcase-konserttia ja DJ-sessiota, joihin kaikilla on mahdollisuus osallistua.

Yleisölle on myynnissä rajoitettu määrä kolmen päivän festivaalipasseja, joihin sisältyy sisäänpääsy Tampere-talon, Tullikamarin Pakkahuoneen ja Klubin sekä Paja Kongressin iltakeikoille torstaina, perjantaina ja lauantaina (paikkojen kapasiteetin mukaan), sekä yksittäisiä päiväpasseja, joilla voi paikkojen kapasiteetin mukaan valita 12 iltakonsertista (ei sisällä Klubia

 

Festivaali- ja päiväkohtaiset liput vaihdetaan rannekkeeseen festivaalipäivinä 24.–26.10.2019 klo 10–20 Tampere-talon lippupisteessä. Huom! Nämä liput ja rannekkeet eivät oikeuta sisäänpääsyyn WOMEX-messu- ja konferenssitapahtumiin. Kaikkiin iltakonsertteihin on ikäraja 18 vuotta.

http://womex-festival.com

 

Musiikkielokuvien ensi-iltakavalkadi 24.–26. lokakuuta Arthouse Cinema Niagarassa Tampereella

WOMEX 2019 esittää 25-vuotisjuhlansa kunniaksi sykkivän elokuvaohjelmiston yhteistyössä Arthouse Cinema Niagaran kanssa Tampereella. Ohjelmistossa on musiikkielokuvien ensi-iltoja ja ennakkonäytöksiä. Tutustu tästä juhlaohjelmistoon Niagarassa! 


Womex World Music Expoa järjestää saksalainen musiikkiyhtiö Piranha Arts AG. Tapahtuman kotimainen pääjärjestäjä on tamperelainen musiikkiyhtiö Rockadillo Production Oy. Pääyhteistyökumppanit ovat Tampereen kaupunki, Visit Tampere sekä opetus- ja kulttuuriministeriö. Music Finland tuottaa Womexissa suomalaiseen musiikkiin keskittyvän avajaiskonsertin sekä huolehtii suomalaisen kansanmusiikkiosaamisen ja kotimaisten viejäyritysten näkyvyydestä ja palveluista tapahtumassa.

Lisätiedot: 

www.womex.com

Tapio Korjus, CEO / Rockadillo Production
puh. 010 271 2323
tapio (at) rockadillo.fi

Kaisa Rönkkö, Toiminnanjohtaja / Music Finland
puh. 040 8674216
kaisa.ronkko (at) musicfinland.fi

 

Tampere Hall Outside View

Tampere-talo

Yliopistonkatu 55, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Tullikamari 30v Juhla 30th Birthday Laura Vanzo 38

Tampereen Tullikamari = Klubi + Pakkahuone

Tullikamarin aukio 2, 33100 Tampere
Lue lisää
Sokos Torni Summer Night

Solo Sokos Hotel Torni Tampere Paja Kongressi

Solo Sokos Hotel Torni Tampere, Ratapihankatu 43, Tampere
Lue lisää

Lisää luettavaa

Majoitusta erikoisuuksien etsijälle
Hotellit

Majoitusta erikoisuuksien etsijälle

Etsitkö erikoisempaa majoitusta? Tampereella on tarjolla monia yksilöllisiä vaihtoehtoja.
Lue lisää
Vertaile hintoja majoitusvaraussivustoilla
Majoitus

Vertaile hintoja majoitusvaraussivustoilla

Näillä sivuilla pystyt helposti vertailemaan eri majoitusvaihtoehtoja.
Lue lisää
Tampereen superlatiivit
Nähtävyydet ja kierrokset

Tampereen superlatiivit

Tampereen ja koko Suomen korkein rakennus on tietysti Näsinneula!
Lue lisää