Midnight Sun Workshop oli menestys - Visit Tampere

Midnight Sun Workshop oli menestys

18.06.2019

 

Ensimmäistä kertaa toteutettu, Visit Finlandin, Visit Tampereen ja Finnairin suurtapahtuma, Midnight Sun Workshop järjestettiin 10.-12.6.2019 Tampereella.

 

Tampere täyttyi kansainvälisistä matkanjärjestäjistä, kun Suomen suurin matkailualan myyntitapahtuma Midnight Sun Workshop toi kaupunkiin kansainvälisiä matkailualan ostajia 13 eri maasta tutustumaan Suomen ja Tampereen tarjontaan.

 

Loistavasti onnistuneeseen tilaisuuteen osallistui 160 ulkomaista matkanjärjestäjää eri puolilta maailmaa, ja suomalaisia myyjiä paikalla oli 80. Tampereen päässä järjestelyt onnistuivat hienosti ja asiakkaat olivat tosi tyytyväisiä sekä järjestelyihin, workshopin antiin että oheisohjelmaan. Säiden haltijakin oli puolellamme ja sai Tampereen näyttämään kauneimmat kasvonsa.

 

Kansainvälisille vieraille järjestettiin muun muassa kiertoajelu, jonka aikana pysähdys aamuauringossa kylpevässä Pyykkimettässä huomioitiin Ylen uutisissakin (katso klippi alta, kohdasta 05:09 eteenpäin)

 

 

 

 

”Meille Visit Tamperelaisille tämä workshop oli tuhannen taalan paikka, kun saimme esitellä Tamperetta livenä. Worksopiin osallistui useita sellaisia matkanjärjestäjiä, joita olemme tavanneet, mutta jotka kävivät nyt ensimmäistä kertaa paikan päällä näkemässä tämän kaiken ihanuuden omin silmin”, riemuitsee Visit Tampereen Saksan ja Iso-Britannian markkinoista vastaava Pirjo Puukka.

 

Tunnelma oli koko ajan ihan loistava, iloinen ja aurinkoinen. Saunaravintola Kuuman get together -tilaisuus onnistui hienosti ja Scandic Rosendahlissa järjestetty workshop oli menestys. Gaalaillallinen Tampere-talon lavalla oli kauneudessaan häikäisevä, jopa liikuttava. Koko komeuden päättäneessä Party like a Finn –juhlassa tunnelma oli katossa ja ilo irti, jota hehkutettiin vielä monesti jälkeenpäinkin. Tervetuloa Tampereelle uudelleenkin!

 

Kuvat: Laura Vanzo / Visit Tampere

Lisää uutisia

19.09.2019
Tohlopille tuleva rata on ensimmäinen kaapelivetorata Suomessa, jossa käytetään kolmen vaijerin kannatustekniikkaa, joka on tarkoitettu ennen kaikkea pitkille radoille. Lisäksi kyseessä on Suomen ensimmäinen kaapelivetorata, joka on käytössä kesän lisäksi myös talvella!
18.09.2019
Visit Finland etsii yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön kanssa Suomen parasta nousevaa hyvinvointimatkailun verkostoa Wellbeing EDEN Finland 2019 -kilpailussa, jossa Tampereen seudulta on edustettuna neljä eri toimijaa. Kilpailussa etsitään matkailuverkostoa, joka yhdistää hyvinvointia ja matkailua raikkaalla tavalla.
11.09.2019
Järvi-Suomen yhdeksän maakunnan maakuntajohtajat ja matkailutoimijat kokoontuivat syyskuussa Helsinkiin sopimaan Visit Finlandin ja Järvi-Suomen suuralueyhteistyöstä kansainvälisillä markkinoilla. Tilaisuudessa toimijat allekirjoittivat myös virallisen yhteistyösopimuksen.