Midnight Sun Workshop oli menestys - Visit Tampere

Midnight Sun Workshop oli menestys

18.06.2019

 

Ensimmäistä kertaa toteutettu, Visit Finlandin, Visit Tampereen ja Finnairin suurtapahtuma, Midnight Sun Workshop järjestettiin 10.-12.6.2019 Tampereella.

 

Tampere täyttyi kansainvälisistä matkanjärjestäjistä, kun Suomen suurin matkailualan myyntitapahtuma Midnight Sun Workshop toi kaupunkiin kansainvälisiä matkailualan ostajia 13 eri maasta tutustumaan Suomen ja Tampereen tarjontaan.

 

Loistavasti onnistuneeseen tilaisuuteen osallistui 160 ulkomaista matkanjärjestäjää eri puolilta maailmaa, ja suomalaisia myyjiä paikalla oli 80. Tampereen päässä järjestelyt onnistuivat hienosti ja asiakkaat olivat tosi tyytyväisiä sekä järjestelyihin, workshopin antiin että oheisohjelmaan. Säiden haltijakin oli puolellamme ja sai Tampereen näyttämään kauneimmat kasvonsa.

 

Kansainvälisille vieraille järjestettiin muun muassa kiertoajelu, jonka aikana pysähdys aamuauringossa kylpevässä Pyykkimettässä huomioitiin Ylen uutisissakin (katso klippi alta, kohdasta 05:09 eteenpäin)

 

 

 

 

”Meille Visit Tamperelaisille tämä workshop oli tuhannen taalan paikka, kun saimme esitellä Tamperetta livenä. Worksopiin osallistui useita sellaisia matkanjärjestäjiä, joita olemme tavanneet, mutta jotka kävivät nyt ensimmäistä kertaa paikan päällä näkemässä tämän kaiken ihanuuden omin silmin”, riemuitsee Visit Tampereen Saksan ja Iso-Britannian markkinoista vastaava Pirjo Puukka.

 

Tunnelma oli koko ajan ihan loistava, iloinen ja aurinkoinen. Saunaravintola Kuuman get together -tilaisuus onnistui hienosti ja Scandic Rosendahlissa järjestetty workshop oli menestys. Gaalaillallinen Tampere-talon lavalla oli kauneudessaan häikäisevä, jopa liikuttava. Koko komeuden päättäneessä Party like a Finn –juhlassa tunnelma oli katossa ja ilo irti, jota hehkutettiin vielä monesti jälkeenpäinkin. Tervetuloa Tampereelle uudelleenkin!

 

Kuvat: Laura Vanzo / Visit Tampere

Lisää uutisia

11.05.2020
Täältä löydät kootusti kaikkien Visit Tampereen ja Business Tampereen webinaarien tallenteet.
07.05.2020
Visit Tampere on suunnannut katseet ja toimet vahvasti koronakriisin jälkeiseen aikaan. Ensiaskeleet omaan verkkokauppaan otettiin keräämällä kumppaneiden digitaalisesti myynnissä olevat tuotteet yhteen Osta verkosta -sivulle.
28.04.2020
Koronakaranteenin aikaan somekanavamme jakavat ahkerasti tietoa toiminnassa olevien tamperelaisyritysten tarjonnasta sekä aktivoivat ihmisiä tuottamaan omaa sisältöään Tampere-teemalla.