Olut ja kulttuurit kohtaavat Tampereella uudessa tapahtumassa - Visit Tampere

Olut ja kulttuurit kohtaavat Tampereella uudessa tapahtumassa

17.04.2018

Musiikki-, elokuva-, peli-, ruoka- ja olutkulttuuri yhtyvät 11.-12.5.2018 Tampereen Pakkahuoneella pidettävässä O2O nimisessä tapahtumassa. Tapahtuma esittelee mm. Pirkanmaan alueen kulttuuritoimijoita kaikilla mainituilla kulttuurin alueilla.

Päivällä Pakkahuone täytyy olutkulttuurin ystävistä jotka saavat maistaa laadukkaista kotimaisia tuotteita sekä paikallista katuruokaa. Paikalla on myös olut- ja ruokakulttuuriin keskittyviä esityksiä sekä Onko Tampere olutkaupunki sekä Olut kulttuurissa ja kulttuuri oluessa paneelit. Tapahtumassa on esillä myös lyhytelokuvia, musabingoa ja muuta mielenkiintoista seurattavaa.

Välillä ovat laitetaan kiinni ja valmistaudutaan illan erikoisohjelmaan joka on rakennettu vahvan bailaushengen päälle.  Kaksitoista miehisen puhallinorkesterin Bad Ass Brass Bandin vieraana nähdään mm. Pauli Hanhiniemi, Mara (Mara Balls), ASA ja Marjo Leinonen. Bad Ass Brass Band on tullut tutuksi rankan ja bailattavan nykypuhallinmusiikista ja sen riveissä soittavat valtakuntamme puhallinmusiikin ykkösnimet.  Ja tietenkin illan mittaan yleisölle tarjolla pienpanimo-oluita sekä katuruokaa.

O2O tapahtuma on Olutposti median Olutkaupunki Tampere päätös jossa kevättalven aikana on Olutpostin verkossa ja lehdessä esitelty alueen panimoita- ja oluthuoneita. Lauantaina Suomen Olutseura ry. sekä alueen olutseurat palkitsevat Pirkanmaan olutkulttuurin puolesta toimineen henkilön tai tahon.

Tapahtumalla on myös voimakas viestinnällinen ulottuvuus, sillä paikalla on useita kameraryhmiä ja toimittaja tallentamassa tilaisuutta ja materiaalia lähetetään maailmalle useita kanavia pitkin. Paikalla myös BusinessFM radion ohjelmatuotanto.

– Tampere ja Pirkanmaa on ollut pop- sekä olutkulttuurin edelläkävijä. Siksi haluamme nostaa alueen kulttuuria koko Suomen tietoisuuteen ja samalla yhdyttää eri kulttuurin alueita toisiinsa, toteaa tapahtuman ja Olutposti median vastaava tuottaja Cyde Hyttinen.

Tapahtuman ovat avataan 11.5 klo 14.00 12.5 ovet auki yleisölle klo 11.00 lähtien. Alkuillasta pidetään pieni tauko uudelleen ovat avautuvat klo 21.00.

Kumpanakin päivänä 300:lle ensimmäiselle Olutposti-lehti maksutta.

Lisätietoa tapahtumasta:

www.olutposti.fi/o2o

Järjestäjä: Olutposti Media Oy
Tuotanto: No Fear Oy, Tullikamari, Corego Oy sekä paikalliset toimijat

Yhteistyössä mm: Suomen Olutseura ry. sekä Pirkanmaan alueen olutseurat, AVEK, Tampereen kaupunki, VisitTampere, TAMK, Business Tampere, BusinessFM radio, Matkapojat sekä eri yritykset ja yhteisöt.