Organisaatiomme uudistuu ja strategiamme terävöityy - Visit Tampere

Organisaatiomme uudistuu ja strategiamme terävöityy

19.06.2019

 

Vuosi 2019 on tuonut mukanaan muutoksia Visit Tampereen toimintaan. Organisaatio on uudistunut ja Visit Tampereella on tällä hetkellä meneillään toimintastrategian päivitys, joka valmistuu kuluvan vuoden marraskuussa. Strategiatyössä mukana ovat niin kumppanit kuin tärkeimmät sidosryhmätkin.

 

“Matkailu muuttuu digitalisaation myötä nopeasti ja Visit Tampereen on koko ajan huomioitava mihin suuntaan mennään. Myös oman organisaation on muututtava sen mukana. Yhdistämällä markkinointi ja kumppanuudet saman henkilön alle saadaan toimintaa tehostettua ja yksinkertaistettua”, kertoo Visit Tampereen matkailujohtaja Jari Ahjoharju.

“Suurtapahtumien valmistelusta ja rahoituksesta vastaa kaupunki, joten on tarkoituksenmukaista siirtää se kaupungin sisäiseksi toiminnaksi. Strategian päivittäminen puolestaan tehdään tiiviissä yhteistyössä yritysten ja sidosryhmien kanssa syksyn aikana niin, että se saadaan valmiiksi marraskuussa”, Ahjoharju lisää. 

 

Organisaation muutokset:

Noora Heino palasi vanhempainvapaalta ja johtaa nyt markkinointia ja kumppanuuksia.

Suurtapahtumien haku siirtyy 1.8. alkaen Tampereen kaupungin organisaatioon, ja samalla Perttu Pesä ja Heidi Korkeamäki siirtyvät kaupungin palvelukseen. Visitillä tapahtumien asiantuntijapalveluista vastaa jatkossa Marko ”Stenari” Stenström yhdessä Turo Leppäsen kanssa.

Pekka Peltonen siirtyi kaupungilta Visitille ja toimii Teisko-koordinaattorina vuoden loppuun vastaten Teiskon matkailun kehittämisestä.

 

Lisätiedot:

Jari Ahjoharju
matkailujohtaja
p. 0400 638696, jari.ahjoharju@visittampere.fi

Noora Heino
johtaja, kumppanuudet ja markkinointi
p. 044 537 8337, noora.heino@visittampere.fi

Perttu Pesä
tapahtumajohtaja
p. 050 5876200, perttu.pesa@visittampere.fi

 

Lisää uutisia

25.05.2020
Tervetuloa mukaan kuulemaan Visit Tampereen loppuvuoden painopisteistä, markkinointisuunnitelmista ja miten voit tulla mukaan toimenpiteisiin!
11.05.2020
Täältä löydät kootusti kaikkien Visit Tampereen ja Business Tampereen webinaarien tallenteet.
07.05.2020
Visit Tampere on suunnannut katseet ja toimet vahvasti koronakriisin jälkeiseen aikaan. Ensiaskeleet omaan verkkokauppaan otettiin keräämällä kumppaneiden digitaalisesti myynnissä olevat tuotteet yhteen Osta verkosta -sivulle.