Organisaatiomme uudistuu ja strategiamme terävöityy - Visit Tampere

Organisaatiomme uudistuu ja strategiamme terävöityy

19.06.2019

 

Vuosi 2019 on tuonut mukanaan muutoksia Visit Tampereen toimintaan. Organisaatio on uudistunut ja Visit Tampereella on tällä hetkellä meneillään toimintastrategian päivitys, joka valmistuu kuluvan vuoden marraskuussa. Strategiatyössä mukana ovat niin kumppanit kuin tärkeimmät sidosryhmätkin.

 

“Matkailu muuttuu digitalisaation myötä nopeasti ja Visit Tampereen on koko ajan huomioitava mihin suuntaan mennään. Myös oman organisaation on muututtava sen mukana. Yhdistämällä markkinointi ja kumppanuudet saman henkilön alle saadaan toimintaa tehostettua ja yksinkertaistettua”, kertoo Visit Tampereen matkailujohtaja Jari Ahjoharju.

“Suurtapahtumien valmistelusta ja rahoituksesta vastaa kaupunki, joten on tarkoituksenmukaista siirtää se kaupungin sisäiseksi toiminnaksi. Strategian päivittäminen puolestaan tehdään tiiviissä yhteistyössä yritysten ja sidosryhmien kanssa syksyn aikana niin, että se saadaan valmiiksi marraskuussa”, Ahjoharju lisää. 

 

Organisaation muutokset:

Noora Heino palasi vanhempainvapaalta ja johtaa nyt markkinointia ja kumppanuuksia.

Suurtapahtumien haku siirtyy 1.8. alkaen Tampereen kaupungin organisaatioon, ja samalla Perttu Pesä ja Heidi Korkeamäki siirtyvät kaupungin palvelukseen. Visitillä tapahtumien asiantuntijapalveluista vastaa jatkossa Marko ”Stenari” Stenström yhdessä Turo Leppäsen kanssa.

Pekka Peltonen siirtyi kaupungilta Visitille ja toimii Teisko-koordinaattorina vuoden loppuun vastaten Teiskon matkailun kehittämisestä.

 

Lisätiedot:

Jari Ahjoharju
matkailujohtaja
p. 0400 638696, jari.ahjoharju@visittampere.fi

Noora Heino
johtaja, kumppanuudet ja markkinointi
p. 044 537 8337, noora.heino@visittampere.fi

Perttu Pesä
tapahtumajohtaja
p. 050 5876200, perttu.pesa@visittampere.fi

 

Lisää uutisia

19.09.2019
Tohlopille tuleva rata on ensimmäinen kaapelivetorata Suomessa, jossa käytetään kolmen vaijerin kannatustekniikkaa, joka on tarkoitettu ennen kaikkea pitkille radoille. Lisäksi kyseessä on Suomen ensimmäinen kaapelivetorata, joka on käytössä kesän lisäksi myös talvella!
18.09.2019
Visit Finland etsii yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön kanssa Suomen parasta nousevaa hyvinvointimatkailun verkostoa Wellbeing EDEN Finland 2019 -kilpailussa, jossa Tampereen seudulta on edustettuna neljä eri toimijaa. Kilpailussa etsitään matkailuverkostoa, joka yhdistää hyvinvointia ja matkailua raikkaalla tavalla.
11.09.2019
Järvi-Suomen yhdeksän maakunnan maakuntajohtajat ja matkailutoimijat kokoontuivat syyskuussa Helsinkiin sopimaan Visit Finlandin ja Järvi-Suomen suuralueyhteistyöstä kansainvälisillä markkinoilla. Tilaisuudessa toimijat allekirjoittivat myös virallisen yhteistyösopimuksen.