Paris - North Cape Photo Adventure valloittaa Tampereen - Visit Tampere

Paris – North Cape Photo Adventure valloittaa Tampereen

14.08.2019

Kansainväliset valokuvaseikkailijat ikuistavat Tampereen maisemia 15.-17.8.

Tampere ja Tampereen seutu ovat kansainvälisen valokuvaseikkailun päänäyttämönä, kun ranskalaisen luontokuvaajan ja dokumentaristin Philippe Boucherin järjestämä Paris–North Cape -valokuvaseikkailu saapuu Pohjoismaiden kiertueellaan Tampereelle 15.-17. elokuuta. Seikkailuun osallistuu yli 80 ranskalaista, belgialaista ja sveitsiläistä ammatti- tai harrastajavalokuvaajaa, jotka ryhmissä kuvaavat kahden päivän ajan luonto- ja kaupunkikohteita Tampereella sekä Helvetinjärven ja Seitsemisen maisemissa.

 

Paris–North Cape on joka toinen vuosi järjestettävä valokuvaseikkailu, johon voivat osallistua valokuvauksesta ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneet. Seikkailun virallisena yhteistyökumppani toimii National Geographic, jossa julkaistaan seikkailun parhaita otoksia. Tänä vuonna kuvausryhmät kiertävät kuukauden ajan Tanskan, Norjan, Ruotsin ja Suomen upeimmissa maisemissa.

 

Tampere on mukana seikkailun kohdekaupunkina ensimmäistä kertaa. Tampereella kuvauskohteina ovat muun muassa Pispalanharjun, Pyynikin sekä Pyhäjärven ja Näsijärven maisemat. Kahden päivän kuvausten jälkeen 17.8. tamperelaisista valokuvaharrastajista koostuva tuomaristo valitsee parhaat valokuvat. Voittaja saa palkinnoksi matkan Tampereelle, toiseksi tullut palkitaan valokuvaustarvikkeiden lahjakortilla. Parhaita otoksia julkaistaan Tampereen kaupungin ja Visit Tampereen somekanavissa ja verkkosivuilla. Kuvia upeista maisemista ja kohteista voidaan myös myöhemmin hyödyntää Tampereen seudun matkailumarkkinoinnissa.

 

Lisätietoja:

Olga Javits
markkinointi- ja viestintäasiantuntija
Visit Tampere
Puh. 040 865 0243
olga.javits@visittampere.fi

https://www.pariscapnord.com/

 

Lue koko tiedote Tampereen kaupungin sivuilta

 

 

Lisää uutisia

07.11.2019
Rock-legenda Iron Maiden saapuu Tampereella järjestettävän Rockfestin pääesiintyjäksi kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 5.-7.6.2020 ja tapahtumapaikkana on uusi, upea Särkänniemen tapahtumaranta!
06.11.2019
Tampereelle on syntymässä Tampere-talon ja Marriott-hotellin muodostama energiankulutukseltaan hiilineutraali kortteli. Tampere-talon kiinteistön käyttämä energia on ollut kokonaan uusiutuvaa 1. marraskuuta 2019 alkaen. Hotelli siirtyy käyttämään uusiutuvaa energiaa vuoden 2019 loppuun mennessä.
30.10.2019
Kokoustilat ja -palvelut ovat olennainen osa Tampereen matkailullista ja ammatillista vetovoimaa, ja kuluneen vuoden aikana Visit Tampere on ohjannut aktiivisesti kokoustiloja laittamaan tietonsa esille suosituksi kokous- ja tapahtumatilojen markkinapaikaksi kasvaneen MeetingPackage-hakuun.