Perinnesaunottaja-koulutus saunaelämysten tuottamiseen - Visit Tampere

Perinnesaunottaja-koulutus saunaelämysten tuottamiseen

14.02.2020

Toukokuussa 2020 starttaa järjestyksessään toinen Perinnesaunottaja-koulutus. Koulutus sopii hyvin esimerkiksi alalla toimiville saunaterapeuteille, ohjelmapalvelutuottajille tai luontaishoitajille Itämeren alueen saunakulttuuriin ja hoitoperinteeseen syventäviksi opinnoiksi. Se tarjoaa myös kaikille kansanperinteestä, hoitavasta vihtomisesta ja hoitosaunoista kiinnostuneille mahdollisuuden hankkia osaamista ja työkaluja hoitosaunapalvelujen ja elämyksellisten perinnesaunotusten tuottamiseen.

 

Koulutukseen otetaan korkeintaan 12 osallistujaa. Koulutus kestää noin vuoden, sisältäen kuusi (6) viikonlopun (la-su) mittaista intensiivijaksoa, sekä opintomatkan, jonka ajankohta ja kohde sovitaan opiskelijoiden kanssa yhdessä.

 

Koulutus järjestetään Päijät-Hämeessä akselilla Hollola-Lahti-Asikkala-Padasjoki. Elokuun lähijakso toteutetaan osittain Jämsässä. Koulutusta vetävät Suomen ainoat koulutetut ammattivihtojat Maaria Alén ja Mari Keski-Korsu.

 

Ilmoittautuminen on avoinna 31.3.2020 saakka. 

Lisätietoja
Facebook-tapahtuma koulutuksesta
Sauna Capital

 

 

Lisää uutisia

21.02.2020
Tampere pitää pintansa suosittuna matkailukohteena. Vuonna 2019 majoitusliikkeissä kirjattiin ennätykselliset 1,18 miljoonaa yöpymistä. Eniten kasvua oli kotimaisten yöpyjien määrässä.
20.02.2020
Visit Tampere ja Forenom tarjoavat sosiaalisen median vaikuttajille uuden tavan tutustua Tampereeseen. #MyHomeTampere vaikuttaja-asunto on avoinna elokuun 2020 loppuun asti.
14.02.2020
Toukokuussa 2020 starttaa järjestyksessään toinen Perinnesaunottaja-koulutus. Koulutus sopii hyvin esimerkiksi alalla toimiville saunaterapeuteille, ohjelmapalvelutuottajille tai luontaishoitajille Itämeren alueen saunakulttuuriin ja hoitoperinteeseen syventäviksi opinnoiksi.