Pohjoismaiden suurin virtuaalipuisto Pikseli Särkänniemen sisähuvipuistoon Lempäälän Ideaparkiin - Visit Tampere

Pohjoismaiden suurin virtuaalipuisto Pikseli Särkänniemen sisähuvipuistoon Lempäälän Ideaparkiin

24.01.2019

Uutuutena myös ilmainen sisäänpääsy sisähuvipuiston alueelle.

Särkänniemen sisähuvipuisto Zonesin yhteyteen avataan 16.2. uusi virtuaalipuisto. Virtuaalitodellisuuden (VR) suosio on kasvanut viimeisten vuosien aikana huimasti. Pohjoismaiden johtava virtuaalipuistotoimija Pikseli avaa nyt ainoan toimipisteensä pääkaupunkiseudun ulkopuolella Särkänniemen sisähuvipuistoon Zonesiin Lempäälän Ideaparkissa. Samalla sisähuvipuisto uudistuu, ja jatkossa koko alueelle on vapaa pääsy.

 

”Virtuaalitodellisuus mahdollistaa elämyksiä, joita muuten ei ole mahdollista kokea. Upeiden pelien kirjo vie sinut maailman ympäri. Voit Kiipeillä Mount Everestillä tai lentää pilvenpiirtäjien yllä” kertoo Pikseli Arcaden operatiivinen johtaja Mirka Löfman. Särkänniemen sisähuvipuistoon tulee 12 pelitilaa ja laaja pelivalikoima. ”Teemme yhteistyötä pelistudioiden kanssa ja päivitämme valikoimaamme jatkuvasti. Mukana on pelejä, joita et voi pelata missään muualla”, jatkaa Löfman.

Maailmalla virtuaalipuistot ovat suosittuja, ja myös Pikselin toimipaikoissa suosituimmat ajat varataan jo viikkoja aiemmin. Särkänniemen sisäpuisto Zones odottaa virtuaalipuiston tuovan puistoon erityisesti aikuisia ja yritysasiakkaita.

 

”Pikselin elämykset on suunniteltu sosiaalisiksi kokemukseksi, jotka ovat parhaimmillaan yhdessä ystävien kanssa. Hohtominigolfin, Laserpelisodan ja Karaokehuoneiden rinnalle saadaan nyt todella vetovoimainen kohde kaikenikäisille. Myös viime vuoden lopulla saadut anniskeluoikeudet mahdollistavat entistä paremmat yritys- ja ryhmäpalvelut” kertoo puistonjohtaja Maria Eskelinen.

Asiakkailta saatujen toiveiden mukaan uudistetaan myös lipputuotteita.

”Alueellemme on jatkossa vapaa pääsy, joka mahdollistaa paremmin laajaan tarjontaamme tutustumisen ja sopivan lipputuotteen löytämisen. Lisäksi valikoimiin tulevat Perheliput ja Sarjaliput. Nyt siis voi huoletta kävellä portista sisään ja tulla katsomaan mitä hehtaarin kokoiselta alueeltamme löytyy”, toteaa Eskelinen.

Myöhemmin keväällä avautuu E-urheiluareena, joka entisestään laajentaa tarjottavia palveluita.

”Särkänniemen sisähuvipuisto Zonesin uudistukset tukevat hienosti Ideaparkin kokonaistarjontaa, missä elämykset, harrastukset sekä valtakunnalliset urheilutapahtumat ovat jo tällä hetkellä poikkeuksellisen isossa roolissa. Pikselin ainutlaatuinen virtuaalipuisto tarjoaa monelle asiakasryhmällemme monipuolisia elämyksiä, ja E-urheiluareena sekä E-sports tapahtumat kauppakeskuksen eri tiloissa mahdollistavat Ideaparkille paikan E-sports –toiminnan keskiönä”, iloitsee Ideaparkin kauppakeskusjohtaja Visa Vainiola.

 

Peliareena suunnittelua tehdään yhdessä kansainvälisten huippuosaajien kanssa. Suunnitelmat julkaistaan vielä alkukeväästä. Lisätietoa Särkänniemen sisähuvipuistosta Zonesista löytyy verkkosivuilta sekä Facebook– ja Instagram -sivuilta.

Lisätiedot:

Särkänniemen sisähuvipuisto Zones/ FunZones Oy
Puistonjohtaja Maria Eskelinen, p. +358 207 310 501, maria.eskelinen@zonesbysarkanniemi.fi
Hallituksen puheenjohtaja Miikka Seppälä, p. +358 207 130 201, miikka.seppala@sarkanniemi.fi

Pikseli Arcade / Virva VR Oy
CEO / Founder Jan Hursti, CEO / Founder, +358 50 525 3809, jan.hursti@virvavr.fi
Operatiivinen johtaja Mirka Löfman, +358 50 365 8228, mirka.lofman@virvavr.fi

Koy Ideapark Ab
Kauppakeskusjohtaja Visa Vainiola, p. +358 40 688 5350, visa.vainiola@ideapark.fi

 

 

Lisää uutisia

07.11.2019
Rock-legenda Iron Maiden saapuu Tampereella järjestettävän Rockfestin pääesiintyjäksi kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 5.-7.6.2020 ja tapahtumapaikkana on uusi, upea Särkänniemen tapahtumaranta!
06.11.2019
Tampereelle on syntymässä Tampere-talon ja Marriott-hotellin muodostama energiankulutukseltaan hiilineutraali kortteli. Tampere-talon kiinteistön käyttämä energia on ollut kokonaan uusiutuvaa 1. marraskuuta 2019 alkaen. Hotelli siirtyy käyttämään uusiutuvaa energiaa vuoden 2019 loppuun mennessä.
30.10.2019
Kokoustilat ja -palvelut ovat olennainen osa Tampereen matkailullista ja ammatillista vetovoimaa, ja kuluneen vuoden aikana Visit Tampere on ohjannut aktiivisesti kokoustiloja laittamaan tietonsa esille suosituksi kokous- ja tapahtumatilojen markkinapaikaksi kasvaneen MeetingPackage-hakuun.