Rymyä ja matkanjärjestäjäyhteistyötä - Visit Tampere

Rymyä ja matkanjärjestäjäyhteistyötä

22.11.2018

Kotimaan ryhmämyyntipäivät 2018

RYMY 2018 eli kotimaan ryhmämyyntipäivät järjestettiin Ellivuoressa 28.-30.10.2018. Ryhmämyyntipäivät on perinteinen workshop, jossa myyjät ja ostajat tapaavat etukäteen sovituissa 15 minuutin mittaisissa tapaamissa. Aikataulut tehdään myyjien ja ostajien toiveiden pohjalta.

Ostajina on suomalaisia matkatoimistoja, liikennöitsijöitä ja matkanjärjestäjiä, ja myyjinä puolestaan on monenlaisia matkailuyrityksiä, kaupunkien matkailuorganisaatioita ja kokonaisia matkailualueita.

Vuoden 2018 RYMY Ellivuoressa oli loppuunmyytym ja paikalla oli 47 myyjää ja 30 ostajaa. Tilaisuuden osallistujat olivat erittäin tyytyväisiä Ellivuoren uudistuneisiin palveluihin. Vuoden 2019 Rymyn ajankohtaa ja pitopaikkaa ei ole vielä julkaistu.

 

Matkanjärjestäjien kanssa uutta yhteistyötä

Visit Tampereen ulkomaan ponnistuksetkin ovat tuottaneet mukavasti tulosta. Ainakin kaksi saksalaista matkanjärjestäjää ottaa Tampereen osaksi tuotantoaan kiertomatkoilla jo kesäksi 2019! Saksalainen Tour VITAL järjestää yhteistyössä Saarikoski Travelsin kanssa kiertomatkoja, joissa Tampere on yhtenä etappina, ja myös Studiosus tarjoaa Tamperetta yhtenä kohteena Suomessa Helsingin ja Turun muassa.

Visit Tampere tekee lisäksi jatkuvaa yhteismarkkinointia Visit Finlandin ja kunkin matkanjärjestäjän kanssa näiden tuotteiden saattamiseksi kuluttajien tietoon.

 

Lisätietoja:
Pirjo Puukka
pirjo.puukka@visittampere.fi

 

Muita uutisia

22.11.2019
Visit Tampere on palkinnut yrittäjä Karoliina Laitisen vuosittain jaettavalla Visit Tampere Award – palkinnolla. Elämys ja ohjelmapalveluita tarjoavan Villipihlajan perustaja Karoliina Laitinen palkittiin Tullikamarin Pakkahuoneella 19.11.2019 järjestetyssä Visit Festival- tapahtumassa.
22.11.2019
Tampereen seutu on pitkään ollut yksi kotimaan kiinnostavimpia matkakohteita. Jatkossa kotimaisen vetovoiman säilyttämisen lisäksi työ kansainvälisillä markkinoilla jatkuu. Kasvun tekijöinä ovat laadukas palvelu- ja elämystarjonta, hyvä saavutettavuus ja monipuolinen tapahtumatarjonta.
06.11.2019
Tampereelle on syntymässä Tampere-talon ja Marriott-hotellin muodostama energiankulutukseltaan hiilineutraali kortteli. Tampere-talon kiinteistön käyttämä energia on ollut kokonaan uusiutuvaa 1. marraskuuta 2019 alkaen. Hotelli siirtyy käyttämään uusiutuvaa energiaa vuoden 2019 loppuun mennessä.