Rymyä ja matkanjärjestäjäyhteistyötä - Visit Tampere

Rymyä ja matkanjärjestäjäyhteistyötä

22.11.2018

Kotimaan ryhmämyyntipäivät 2018

RYMY 2018 eli kotimaan ryhmämyyntipäivät järjestettiin Ellivuoressa 28.-30.10.2018. Ryhmämyyntipäivät on perinteinen workshop, jossa myyjät ja ostajat tapaavat etukäteen sovituissa 15 minuutin mittaisissa tapaamissa. Aikataulut tehdään myyjien ja ostajien toiveiden pohjalta.

Ostajina on suomalaisia matkatoimistoja, liikennöitsijöitä ja matkanjärjestäjiä, ja myyjinä puolestaan on monenlaisia matkailuyrityksiä, kaupunkien matkailuorganisaatioita ja kokonaisia matkailualueita.

Vuoden 2018 RYMY Ellivuoressa oli loppuunmyytym ja paikalla oli 47 myyjää ja 30 ostajaa. Tilaisuuden osallistujat olivat erittäin tyytyväisiä Ellivuoren uudistuneisiin palveluihin. Vuoden 2019 Rymyn ajankohtaa ja pitopaikkaa ei ole vielä julkaistu.

 

Matkanjärjestäjien kanssa uutta yhteistyötä

Visit Tampereen ulkomaan ponnistuksetkin ovat tuottaneet mukavasti tulosta. Ainakin kaksi saksalaista matkanjärjestäjää ottaa Tampereen osaksi tuotantoaan kiertomatkoilla jo kesäksi 2019! Saksalainen Tour VITAL järjestää yhteistyössä Saarikoski Travelsin kanssa kiertomatkoja, joissa Tampere on yhtenä etappina, ja myös Studiosus tarjoaa Tamperetta yhtenä kohteena Suomessa Helsingin ja Turun muassa.

Visit Tampere tekee lisäksi jatkuvaa yhteismarkkinointia Visit Finlandin ja kunkin matkanjärjestäjän kanssa näiden tuotteiden saattamiseksi kuluttajien tietoon.

 

Lisätietoja:
Pirjo Puukka
pirjo.puukka@visittampere.fi

 

Muita uutisia

01.07.2020
Poikkeuksellisen kevään jälkeen kotimaanmatkailu houkuttelee suomalaisia, ja tamperelaisten majoituspaikkojen käyttöaste oli kesäkuun lopussa korkeampi kuin Suomessa keskimäärin.
15.06.2020
Palkittu  Luomajärven Hevoskievari on tehnyt erittäin pitkäjänteistä työtä kehittäessään ja uudistaessaan matkailutilaa ja sen palveluja.
15.06.2020
Visit Tampere kertoi webinaarissa loppuvuoden 2020 painopisteistä ja markkinointisuunnitelmista. Lisäksi kuultiin puheenvuoro Visit Finlandin suunnitelmista tulevaan.