Rymyä ja matkanjärjestäjäyhteistyötä - Visit Tampere

Rymyä ja matkanjärjestäjäyhteistyötä

22.11.2018

Kotimaan ryhmämyyntipäivät 2018

RYMY 2018 eli kotimaan ryhmämyyntipäivät järjestettiin Ellivuoressa 28.-30.10.2018. Ryhmämyyntipäivät on perinteinen workshop, jossa myyjät ja ostajat tapaavat etukäteen sovituissa 15 minuutin mittaisissa tapaamissa. Aikataulut tehdään myyjien ja ostajien toiveiden pohjalta.

Ostajina on suomalaisia matkatoimistoja, liikennöitsijöitä ja matkanjärjestäjiä, ja myyjinä puolestaan on monenlaisia matkailuyrityksiä, kaupunkien matkailuorganisaatioita ja kokonaisia matkailualueita.

Vuoden 2018 RYMY Ellivuoressa oli loppuunmyytym ja paikalla oli 47 myyjää ja 30 ostajaa. Tilaisuuden osallistujat olivat erittäin tyytyväisiä Ellivuoren uudistuneisiin palveluihin. Vuoden 2019 Rymyn ajankohtaa ja pitopaikkaa ei ole vielä julkaistu.

 

Matkanjärjestäjien kanssa uutta yhteistyötä

Visit Tampereen ulkomaan ponnistuksetkin ovat tuottaneet mukavasti tulosta. Ainakin kaksi saksalaista matkanjärjestäjää ottaa Tampereen osaksi tuotantoaan kiertomatkoilla jo kesäksi 2019! Saksalainen Tour VITAL järjestää yhteistyössä Saarikoski Travelsin kanssa kiertomatkoja, joissa Tampere on yhtenä etappina, ja myös Studiosus tarjoaa Tamperetta yhtenä kohteena Suomessa Helsingin ja Turun muassa.

Visit Tampere tekee lisäksi jatkuvaa yhteismarkkinointia Visit Finlandin ja kunkin matkanjärjestäjän kanssa näiden tuotteiden saattamiseksi kuluttajien tietoon.

 

Lisätietoja:
Pirjo Puukka
pirjo.puukka@visittampere.fi

 

Muita uutisia

21.08.2019
Call for offers in connection to implementation of the Lakesperience project funded by the EU Interreg Central Baltic Programme.
16.08.2019
Odotettu musiikkiklubi G Livelab Tampere avautuu lauantaina 17.8. Tammerkosken rantaan – ”Sitä ovat monet artistit nauraneet, että Livelabissa pitääkin sitten osua nuottiin”
14.08.2019
Tampere ja Tampereen seutu ovat kansainvälisen valokuvaseikkailun päänäyttämönä, kun ranskalaisen luontokuvaajan ja dokumentaristin Philippe Boucherin järjestämä Paris–North Cape -valokuvaseikkailu saapuu Pohjoismaiden kiertueellaan Tampereelle 15.-17. elokuuta.