Rymyä ja matkanjärjestäjäyhteistyötä - Visit Tampere

Rymyä ja matkanjärjestäjäyhteistyötä

22.11.2018

Kotimaan ryhmämyyntipäivät 2018

RYMY 2018 eli kotimaan ryhmämyyntipäivät järjestettiin Ellivuoressa 28.-30.10.2018. Ryhmämyyntipäivät on perinteinen workshop, jossa myyjät ja ostajat tapaavat etukäteen sovituissa 15 minuutin mittaisissa tapaamissa. Aikataulut tehdään myyjien ja ostajien toiveiden pohjalta.

Ostajina on suomalaisia matkatoimistoja, liikennöitsijöitä ja matkanjärjestäjiä, ja myyjinä puolestaan on monenlaisia matkailuyrityksiä, kaupunkien matkailuorganisaatioita ja kokonaisia matkailualueita.

Vuoden 2018 RYMY Ellivuoressa oli loppuunmyytym ja paikalla oli 47 myyjää ja 30 ostajaa. Tilaisuuden osallistujat olivat erittäin tyytyväisiä Ellivuoren uudistuneisiin palveluihin. Vuoden 2019 Rymyn ajankohtaa ja pitopaikkaa ei ole vielä julkaistu.

 

Matkanjärjestäjien kanssa uutta yhteistyötä

Visit Tampereen ulkomaan ponnistuksetkin ovat tuottaneet mukavasti tulosta. Ainakin kaksi saksalaista matkanjärjestäjää ottaa Tampereen osaksi tuotantoaan kiertomatkoilla jo kesäksi 2019! Saksalainen Tour VITAL järjestää yhteistyössä Saarikoski Travelsin kanssa kiertomatkoja, joissa Tampere on yhtenä etappina, ja myös Studiosus tarjoaa Tamperetta yhtenä kohteena Suomessa Helsingin ja Turun muassa.

Visit Tampere tekee lisäksi jatkuvaa yhteismarkkinointia Visit Finlandin ja kunkin matkanjärjestäjän kanssa näiden tuotteiden saattamiseksi kuluttajien tietoon.

 

Lisätietoja:
Pirjo Puukka
pirjo.puukka@visittampere.fi

 

Muita uutisia

19.09.2019
Tohlopille tuleva rata on ensimmäinen kaapelivetorata Suomessa, jossa käytetään kolmen vaijerin kannatustekniikkaa, joka on tarkoitettu ennen kaikkea pitkille radoille. Lisäksi kyseessä on Suomen ensimmäinen kaapelivetorata, joka on käytössä kesän lisäksi myös talvella!
18.09.2019
Visit Finland etsii yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön kanssa Suomen parasta nousevaa hyvinvointimatkailun verkostoa Wellbeing EDEN Finland 2019 -kilpailussa, jossa Tampereen seudulta on edustettuna neljä eri toimijaa. Kilpailussa etsitään matkailuverkostoa, joka yhdistää hyvinvointia ja matkailua raikkaalla tavalla.
11.09.2019
Järvi-Suomen yhdeksän maakunnan maakuntajohtajat ja matkailutoimijat kokoontuivat syyskuussa Helsinkiin sopimaan Visit Finlandin ja Järvi-Suomen suuralueyhteistyöstä kansainvälisillä markkinoilla. Tilaisuudessa toimijat allekirjoittivat myös virallisen yhteistyösopimuksen.