Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Särkänniemen kesäkausi alkaa vapunpäivänä 1.5. – ohjelmassa yllätysämpäreitä ja Kikattava Kakkiainen

26.04.2018

Särkänniemen kesäkausi alkaa perinteisesti koko perheen vapputapahtumalla ti 1.5., jolloin Särkänniemi on avoinna klo 11–19 ja lavan valtaa Kikattava Kakkiainen. Ensimmäisille asiakkaille on jaossa yllätysämpäreitä, joista löytyy esimerkiksi Särkänniemen lipputuotteita. Uusi Keinukaruselli avautuu helatorstaina 10.5.

Kesä alkaa rytinällä Särkänniemessä vapunpäivänä tiistaina 1.5.2018, kun huvilaitteet avautuvat klo 11 ja pyörittävät asiakkaita klo 19 saakka.

”Kesä alkaa vappuna heti täysillä, ja esimerkiksi Hype-vuoristorata on käytössä heti avauksesta alkaen”, lupaa Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä.

”Heti vapusta alkaen avoinna on myös uusi street foodia tarjoava Ravintola Riemu, joka palvelee uudella Taikaranta-alueella.”

Taikarannan kylkeen on rakennettu uusi esiintymislava Särkänniemen Estraadi. Sen valtaa vapunpäivänä pikkulasten suosikki Kikattava Kakkiainen, joka esiintyy klo 14 ja 16. Särkänniemeen on ilmainen sisäänpääsy, joten myös Kikattavan Kakkiaisen esiintymistä pääsee seuraamaan maksutta.

Ämpäriarvonta 500 ensimmäiselle

Ensimmäisille 500 asiakkaalle on jaossa yllätyksiä sisältäviä lasten hiekkaämpäreitä, joista löytyy esimerkiksi Särkänniemen kausikortteja, Särkänniemi-rannekkeita ja vapaalippuja – ja toisaalta ilmapalloja ja kesäkukkien siemeniä.

”Ensimmäinen ämpäriarvontamme pari vuotta sitten saavutti suuren suosion. Tuolloin pääpalkintoina oli kolme Kesäkausaria. Tänä vuonna pistämme paremmaksi, ja kausikorttipalkintoja arvotaan peräti kymmenen”, kertoo Seppälä.

Ämpäreitä jaetaan Särkänniemen huvipuiston alueella Estraadin edessä vapunpäivänä klo 11 alkaen.

Keinukaruselliin ja Koiramäkeen 10.5. alkaen

Särkänniemen uutuuslaite Keinukaruselli ei valitettavasti aiemmin ilmoitetusta poiketen ehdi käyttöön vielä vapuksi.

”Ikävä kyllä laite ei vielä vapunpäivänä ole ajossa”, pahoittelee Seppälä.

”Onneksi karuselleja kuitenkin riittää: Karamelli-karuselli pyörittää Pelitorilla ja uudella Taikaranta-alueella sijaitseva Järvikaruselli varmasti ilahduttaa asiakkaita uuden sijaintinsa myötä.”

Vappuna ovat avoinna myös Akvaario, Planetaario ja Näsinneula sekä SuperPark. Vapunpäivän jälkeen Särkänniemi on avoinna la–su 5.–6.5. ja helatorstaista 10.5. alkaen päivittäin. Koiramäen eläinpuisto avautuu kesäksi helatorstaina 10.5.

www.sarkanniemi.fi