Saunaravintola Kuuman avajaiset lähestyvät - Visit Tampere
PreviousNext

Saunaravintola Kuuman avajaiset lähestyvät

11.06.2018

Maailman saunapääkaupungiksi valitun Tampereen laaja yleisten saunojen valikoima nousee uusiin ulottuvuuksiin, kun Saunaravintola Kuuman saunat lämpiävät ensimmäistä kertaa. Tampereen paraatipaikalla Laukontorin rannassa sijaitsevaan, ympäri vuoden auki olevaan Kuumaan tulee kahvila-ravintola, suuret kahteen kerrokseen sijoittuvat terassialueet sekä kaksi saunaa. Löylyistä käsin pääsee virkistäytymään Pyhäjärveen, Kuuman omaan pulahdusaltaaseen. Saunaravintolan henkilökunta on rekrytoitu ja viimeistelytyöt ovat käynnissä. Myös avajaispäivä on käsillä, ja se tullaan paljastamaan pian.

Kuuman kaksikerroksinen kokonaisuus pitää sisällään noin 500 neliötä kerrosalaa ja runsaat 500 asiakaspaikkaa. Kuuman vieraita palvelee myös Ratinan suvantoon rajattu erillinen pulahtamisallas sekä kahteen tasoon sijoittuvat yli 700 neliön terassialueet. Asiakkaiden viihtyvyydestä vastaa noin 30 työntekijää.

Urbaani ympäristö yhdistettynä moniaistiseen rentoutumiselämykseen tekevät Kuumasta poikkeuksellisen kokonaisuuden Tampereen keskustassa.

– Saunaravintola Kuuma sijaitsee paitsi keskellä kaupungin keskustaa myös veden äärellä. Saunominen yhdistettynä herkulliseen ruokaan, juomaan ja upeaan miljööseen tekevät siitä yhden korkeatasoisimman saunakokonaisuuden Suomessa. Tarjoamme elämyksiä, jotka rentouttavat kaikki aistit. Meillä voi tuntea olevansa kuin lomallaan, myös keskellä arkea, kuvailee Kuuman käytännön toiminnasta vastaava yrittäjä Ville Iivonen Lumo Laukontori Oy:stä.

Kaupungin kuumimmat löylyelämykset voi kokea joko puulämmitteisessä tai modernissa savusaunassa. Kahden saunan tarjoamat vaihtoehdot palvelevat erilaisia saunatottumuksia – himosaunojista ulkomaalaisiin ensikertalaisiin. Saunojen kapasiteetti on satoja asiakkaita päivässä.

Kiinnostus saunomista ja sen merkittäviä terveysvaikutuksia kohtaan ovat suuressa kasvussa.

–Trendinä ovat saunomisen kokemuksellisuus, elämyksellisyys ja yhteisöllisyys. Vastaamme tähän tarpeeseen tuomalla korkeatasoisen saunomisen ja rentoutumisen kokemuksen kaiken kansan saataville. Kuuman löylyihin ovat tervetulleita kaikenikäiset saunojat. Tulemme julkistamaan lähellä olevan avajaispäivän pian, vihjaa Lumo Laukontori Oy:n toimitusjohtaja Pasi Rautanen.

Saunaravintolan rakentaminen ja suunnittelu on toteutettu pitkälti paikallisin voimin, ja mukana on monta tamperelaista yhteistyökumppania. Rakennuksen suunnittelusta on vastannut arkkitehti SAFA Janne Kantee Honkataloilta. Rakennuksen julkisivu on toteutettu valkoiseksi maalatulla, kuusipuisella pystytolpituksella ja siinä on elävä viherkatto.

Lisätiedot: Ville Iivonen, Lumo Laukontori Oy, p. 040 506 0422
Pasi Rautanen, Lumo Laukontori Oy, p. 040 502 4722
info@saunaravintolakuuma.fi

Saunaravintola Kuuma on Tampereen Laukontorilla sijaitseva kaupungin uusin vetonaula, jossa palvelee ympärivuotinen kahvila-ravintola, isot terassit sekä kaksi yleistä saunaa, puulämmitteinen sauna ja moderni savusauna. Kaksikerroksinen kokonaisuus tarjoaa yhteensä noin 500 asiakaspaikkaa suoraan veden äärellä, Ratinan suvannon rannassa. Rakennuksen on toteuttanut kaupungin omistama Tampereen palvelukiinteistöt Oy. Saunaravintolan käytännön toiminnasta vastaa Lumo Laukontori Oy.