Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Saunaravintola Kuuma avaa talviterassin – Myös pulahduspaikka on käytössä

05.10.2018

Saunaravintola Kuuma palvelee asiakkaitaan ympärivuotisesti nyt myös terassien osalta. Yläkerran terasseista suurin osa lasitettiin, ja kylminä syys- ja talvikuukausina lasitettu alue tullaan lämmittämään. Kuuman saunojien hartaasti toivoma uima-laituri on myös asennettu paikoilleen. Altaasta käsin pääsee virkistäytymään Pyhäjärveen lauantaista 6.10. alkaen.

Saunaravintola Kuuman yläkerran terassien lasitettu alue eli talviterassi kattaa vajaat 200 asiakaspaikkaa. Talviterassin avajaisia vietetään lauantaina 6.10. alkaen klo 19. Lasitettu terassialue on avoinna kaikille asiakkaille, ja siellä tullaan järjestämään esimerkiksi rentoja after work -tilaisuuksia.

– Talviterassin myötä asiakkaat voivat nauttia oleellisesti konseptiimme kuuluvasta terassitunnelmasta ja Kuumasta avautuvista maisemista kesäsesongin ulkopuolellakin. Tällä lasitetulla ja lämmitetyllä terassialueella voi järjestää myös erilaisia yritys- ja yksityistilaisuuksia, kuten esimerkiksi pian alkavalla sesongilla pikkujouluja, kertoo Saunaravintola Kuuman toimitusjohtaja Pasi Rautanen.

Yksityistilaisuuksia varten Kuuman talviterassille on saatavilla omat tarjoilut. Valittavana on monipuolisista cocktailpaloista koostuva menu tai runsas buffetpöytä asiaankuuluvien juomatarjoilujen kera.

Myös kauan odotettu uima-laituri on asennettu Laukontorin rantaan, ja viimeistelytöiden jälkeen se otetaan käyttöön lauantaina 6.10. Allas on kooltaan kahdeksan metriä pitkä ja viisi metriä leveä, ja sen ympärille tulee turvallisuussyistä lasikaiteet.

Altaassa voi pulahtaa Kuuman saunoista käsin ympäri vuoden. Pulahduspaikalle tulee yhteensä kolmet uimaportaat, joista yksien portaiden askelmat lämmitetään talvisin. Uimalaituri on niin järeää tekoa, että sen ulkoreunaan pääsee kiinnittymään veneellä.

– Asiakkaamme ovat odottaneet allasta pitkään. Meistä riippumattomista syistä saimme altaan viimein paikoilleen uuden toimittajan myötä. Allas ehdottomasti täydentää Kuuman saunakokemuksen. Altaan reunamilla on oleskelualueita ja yhteensä 50 asiakaspaikkaa. Pulahdusaltaan äärellä voi nautiskella myös esimerkiksi saunavirvokkeita, sanoo Saunaravintola Kuuman osakas Ville Iivonen.

Kuuman altaan toimitti A-laiturit. Allas kiinnitettiin saunaravintolan terassiin välikappaleella ja suvannon pohjaan ankkurin avulla syyskuun lopussa.

Kuumassa palvelee kaksi yleistä saunaa, puulämmitteinen sauna ja moderni savusauna, joiden kapasiteetti on satoja asiakkaita päivässä.

Lisätiedot:
Pasi Rautanen, toimitusjohtaja, Saunaravintola Kuuma / Lumo Laukontori Oy, p.  040 502 4722
Ville Iivonen, osakas, Saunaravintola Kuuma / Lumo Laukontori Oy, p. 040 506 0422
info (at) saunaravintolakuuma.fi

Saunaravintola Kuuma on Tampereen Laukontorilla sijaitseva kaupungin uusi vetonaula, jossa palvelee ympärivuotinen kahvila-ravintola, isot terassit sekä kaksi kaikille avointa yleistä saunaa, puulämmitteinen sauna ja moderni savusauna. Kaksikerroksinen kokonaisuus tarjoaa yhteensä noin 650 asiakaspaikkaa suoraan veden äärellä, Ratinan suvannon ja Pyhäjärven rannassa. Rakennuksen on toteuttanut kaupungin omistama Tampereen Palvelukiinteistöt Oy. Saunaravintolan käytännön toiminnasta vastaa Lumo Laukontori Oy. www.saunaravintolakuuma.fi