Sopisiko matkailutuotteesi Visit Finlandin My Stay -tietokantaan? - Visit Tampere

Sopisiko matkailutuotteesi Visit Finlandin My Stay -tietokantaan?

14.10.2019

Visit Finland etsii jälleen My Stay -tietokantaansa vetovoimaisia ja kansainväliseen markkinointiin soveltuvia matkailutuotteita. My Stay ABC-oppaasta löytyvät kaikki oleelliset tiedot tuotteiden syöttämisestä tietokantaan ja tuotteilta vaadittavat kriteerit. Erityistä huomiota kiinnitetään tuotteiden online-varattavuuteen eli kaikilla My Stayhin syötettävillä tuotteilla tulee olla digitaalinen varauskanava, joko yrityksen oma tai muu varausjärjestelmä. Visitfinland.comin My Stay -tietokannan linkki on auki 10.–31.10.2019.

 

 

Miksi My Stayssa kannattaa olla mukana?

– Tuoteosio on suomalaisten matkailutuotteiden näyteikkuna maailmalle
– My Stayssa tuotteiden näkyvyys on laaja: Visitfinland.com-sivustolla on vuosittain yli 6 miljoonaa vierailua ja My Stay -sivulla kuukaudessa jopa 50 000–100 000 käyntiä
– Näkyvyys laajenee entisestään rajapinnan avulla
– Palvelu on yrityksille maksuton

 

My Stay on mukana kaikissa Visit Finlandin myynti- ja markkinoinitoimenpiteissä:

– Ohjelmat käyttävät My Stay -alustaa tuoteperheittensä kokoamiseen ja hyödyntävät tuoteosiota omissa markkinointi- ja myyntitoimenpiteissään
– Visit Finlandin kampanjoissa liikenne ohjataan visitfinland.com- ja My Stay -sivulle
– My Stay antaa tärkeää sisältöä messuille, PR- ja tutustumismatkoille, lehdistötiedotteisiin, uutiskirjeisiin jne.
– My Stay -tuotteet linkittyvät visitfinland.com-sivulla artikkeleiden yhteyteen, ohjelmasivuille, Travel Trade -sivustolle jne.

 

My Stay ABC-opas
Pääset tutustumaan My Stayhin täällä: www.visitfinland.com/mystay

 

Täältä pääset syöttämään tuotteesi My Stayhyn

 

Lue uutinen Visit Finlandin sivustolta. 

 

 

Lisää uutisia

07.11.2019
Rock-legenda Iron Maiden saapuu Tampereella järjestettävän Rockfestin pääesiintyjäksi kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 5.-7.6.2020 ja tapahtumapaikkana on uusi, upea Särkänniemen tapahtumaranta!
06.11.2019
Tampereelle on syntymässä Tampere-talon ja Marriott-hotellin muodostama energiankulutukseltaan hiilineutraali kortteli. Tampere-talon kiinteistön käyttämä energia on ollut kokonaan uusiutuvaa 1. marraskuuta 2019 alkaen. Hotelli siirtyy käyttämään uusiutuvaa energiaa vuoden 2019 loppuun mennessä.
30.10.2019
Kokoustilat ja -palvelut ovat olennainen osa Tampereen matkailullista ja ammatillista vetovoimaa, ja kuluneen vuoden aikana Visit Tampere on ohjannut aktiivisesti kokoustiloja laittamaan tietonsa esille suosituksi kokous- ja tapahtumatilojen markkinapaikaksi kasvaneen MeetingPackage-hakuun.