Suomen matkailun digitiekartta on päivitetty - Visit Tampere

Suomen matkailun digitiekartta on päivitetty

13.02.2020

Visit Finland on julkaissut uuden, päivitetyn version matkailun digitaalisesta tiekartasta. Digitiekartan keskeisimpiä tavoitteita on asiakaslähtöisen ajattelumallin ja vastuullisuuden levittäminen matkailuyrityksiin hyödyntäen digitaalisia työkaluja ja jakelukanavia.

 

Vuonna 2018 alun perin julkaistu Suomen matkailun digitiekartta vastasi toimialan toiveeseen yhteisistä suuntaviivoista ja tavoitteista Suomen matkailun digitaalisen ekosysteemin kehittämiseksi. Visit Finland haluaa tarjota kansainvälisille matkailijoille sujuvimman ostopolun haaveilusta matkalle ja samalla huolehtia, että matkailu on kannattava ja kestävä toimiala.

 

Visit Finland hyödyntyntää kansainvälisten palveluiden ja teknologian mahdollisuudet, kehittää omaa osaamistaan, luo yrityksille edellytyksiä kehittyä, kasvaa ja tehdä yhteistyötä.

 

Digitiekarttaan on kirjattu, että sitä päivitetään vuosittain.

 

Matkailun digitiekartta

 

Lisätietoja:

 

Kaisa Kosonen, Head of Digital Develop-ment

Business Finland, Visit Finland

kaisa.kosonen@businessfinland.fi

 

Kristiina Hietasaari

Head of Product and Content

Business Finland, Visit Finland

kristiina.hietasaari@businessfinland.fi

 

Lisää uutisia

21.02.2020
Tampere pitää pintansa suosittuna matkailukohteena. Vuonna 2019 majoitusliikkeissä kirjattiin ennätykselliset 1,18 miljoonaa yöpymistä. Eniten kasvua oli kotimaisten yöpyjien määrässä.
20.02.2020
Visit Tampere ja Forenom tarjoavat sosiaalisen median vaikuttajille uuden tavan tutustua Tampereeseen. #MyHomeTampere vaikuttaja-asunto on avoinna elokuun 2020 loppuun asti.
14.02.2020
Toukokuussa 2020 starttaa järjestyksessään toinen Perinnesaunottaja-koulutus. Koulutus sopii hyvin esimerkiksi alalla toimiville saunaterapeuteille, ohjelmapalvelutuottajille tai luontaishoitajille Itämeren alueen saunakulttuuriin ja hoitoperinteeseen syventäviksi opinnoiksi.