Suomen matkailun digitiekartta on päivitetty - Visit Tampere

Suomen matkailun digitiekartta on päivitetty

13.02.2020

Visit Finland on julkaissut uuden, päivitetyn version matkailun digitaalisesta tiekartasta. Digitiekartan keskeisimpiä tavoitteita on asiakaslähtöisen ajattelumallin ja vastuullisuuden levittäminen matkailuyrityksiin hyödyntäen digitaalisia työkaluja ja jakelukanavia.

 

Vuonna 2018 alun perin julkaistu Suomen matkailun digitiekartta vastasi toimialan toiveeseen yhteisistä suuntaviivoista ja tavoitteista Suomen matkailun digitaalisen ekosysteemin kehittämiseksi. Visit Finland haluaa tarjota kansainvälisille matkailijoille sujuvimman ostopolun haaveilusta matkalle ja samalla huolehtia, että matkailu on kannattava ja kestävä toimiala.

 

Visit Finland hyödyntyntää kansainvälisten palveluiden ja teknologian mahdollisuudet, kehittää omaa osaamistaan, luo yrityksille edellytyksiä kehittyä, kasvaa ja tehdä yhteistyötä.

 

Digitiekarttaan on kirjattu, että sitä päivitetään vuosittain.

 

Matkailun digitiekartta

 

Lisätietoja:

 

Kaisa Kosonen, Head of Digital Develop-ment

Business Finland, Visit Finland

kaisa.kosonen@businessfinland.fi

 

Kristiina Hietasaari

Head of Product and Content

Business Finland, Visit Finland

kristiina.hietasaari@businessfinland.fi

 

Lisää uutisia

03.04.2020
Tammi-helmikuussa 2020 venäläisten matkailijoiden yöpymiset Tampereella kasvoivat 70 prosenttia verraten viime vuoden samaan ajankohtaan.
03.04.2020
Koronavirusepidemia on johtanut mittaviin sopeuttamistoimiin lentoliikenteen osalta.
02.04.2020
Koronavirusepidemia on aiheuttanut monille yrityksille rahoitusvaikeuksia. Visit Tampere ja Business Tampere auttavat ja jakavat tietoa muun muassa kriisitukipalvelun ja webinaarien avulla.