Tampere etsii maailman suurinta Muumifania - Voittajasta tulee Muumimuseon ja Tampereen kunniavieras - Visit Tampere

Tampere etsii maailman suurinta Muumifania – Voittajasta tulee Muumimuseon ja Tampereen kunniavieras

09.05.2018

Tampere on aloittanut maailman suurimman Muumifanin etsinnän. Voittaja saa matkan Tampereelle, jossa häntä odottaa VIP-kohtelu ja maailman ainoan Muumimuseon kunniavieras -titteli. Moomin Museum Guest of Honour -kampanjan toteuttavat Muumimuseo, Visit Tampere Oy sekä Moomin.com.

Maailman suurin Muumifani valitaan Instagram-videoiden joukosta. Kilpailijan tulee tehdä itsestään video, jolla kertoo persoonallisella tai hauskalla tavalla, miksi juuri hänen pitäisi voittaa. Moomin Museum Guest of Honour -kampanjan voittaja saa kahden hengen, neljän päivän mittaisen, matkan Tampereelle.

“Muumit ovat valtavan rakastettuja hahmoja ja tunnettuja ympäri maailman. Haluamme, että maailman muumifanit saavat tietoa muumien historiasta ja siitä, että muumien tarinaan pääsee tutustumaan Tampereella, maailman ainoassa Muumimuseossa”, Visit Tampereen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija Heli Jokela valottaa kampanjan taustoista.

Maailman suurinta Muumifania hemmotellaan Tampereella todenteolla, sillä hän pääsee tutustumaan Tampereen mielenkiintoisimpiin kohteisiin ja on kunniavieraana myös Muumimuseon Puutarhajuhlassa. Juhla järjestetään 11. elokuuta Tampere-talon edustalla sijaitsevassa Sorsapuistossa. Yöpymään voittaja pääsee Lapland Hotels Tampereen pehmeisiin lakanoihin.

“Muumimuseon “Moomin Museum Guest of Honour” -kampanja on hauska idea ja varmasti upea kokemus voittajalle, joka pääsee kokemaan jotain näin ainutlaatuista. Kokemuksemme mukaan ympäri maailmaa tavoittamamme muumifanit tulevat riemastumaan tästä mahdollisuudesta!” Moomin.comin Marketing Manager Saara Sandell iloitsee.

Muumimuseo avattiin täysin uudistettuna Tampere-talossa viime kesänä. Elämyksellinen taidemuseo on houkutellut jo lähes 100 000 kävijää ympäri maailman, erityisesti Japanista, Venäjältä, Iso-Britanniasta ja Saksasta.

“Odotamme innolla muumifanien lähettämiä videoita ja upeaa saada voittaja vieraaksemme museoon ja tunnelmalliseen Puutarhajuhlaan elokuussa”, Muumimuseon johtaja Taina Myllyharju toteaa.

Lisätietoja kampanjasta:

moominmuseum.com/guestofhonour

Heli Jokela
Specialist, Markkinointi ja viestintä
Visit Tampere Oy
puh. 040 844 1116
heli.jokela (at) visittampere.fi

Taina Myllyharju
Museonjohtaja
Muumimuseo
puh. 040 8016 665
taina.myllyharju (at) tampere.fi

Saara Sandell
Marketing manager
Moomin.com
Puh. 040 82 15 877
saara (at) moomin.com

 

Teksti: Sari Mäkelä, Visit Tampere Oy

Lisää luettavaa

Maailman ainoa Muumimuseo
Museot

Maailman ainoa Muumimuseo

Maailman ainoa Muumimuseo tarjoaa laajan kattauksen Tove Janssonin taidetta.
Lue lisää
Parhaat paikat ottaa Tampere-selfie
Kaupunki & kulttuuri

Parhaat paikat ottaa Tampere-selfie

Heittäydy turistiksi ottamalla peritamperelainen selfie, ja käytä somessa hashtagia #visittampere.
Lue lisää
Lasten kanssa syömään
Lapsille

Lasten kanssa syömään

Lapsiystävällisiä ravintoloita ja kahviloita Tampereella.
Lue lisää
Fine diningia rennolla otteella
Ravintolat

Fine diningia rennolla otteella

Kansainväliset maut ja paikalliset, tuoreet raaka-aineet ovat paras yhdistelmä Tampereellakin!
Lue lisää