Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Tampere näkyy koronatilanteessakin

28.04.2020

Koronakaranteenin aikaan somekanavamme jakavat ahkerasti tietoa toiminnassa olevien tamperelaisyritysten tarjonnasta sekä aktivoivat ihmisiä tuottamaan omaa sisältöään Tampere-teemalla. Instagramimme #SupportYourLocal-vinkit ovat tuoneet yrityksille jopa 3000 klikkiä seuraajiltamme, ja #MyHomeTampere-kampanjan aikana instaan ladattiin lähes 500 ikkunamaisemaa. Tällä hetkellä My Dream Trip to Tampere – insta template kehottaa unelmoimaan tulevasta matkasta Tampereen seudulle. Myös visittampere.fi-sivuston sisältöjä päivitetään tarjoamaan ajankohtaista tietoa muun muassa luontokohteista ja virtuaalitapahtumista. 

Kohokohdat.fi -sivuston kanssa alkanut yhteistyö taas mahdollistaa yksityisten tamperelaisravintoloiden takeaway- ja kuljetuspalveluiden markkinoinnin paikallisille. Vaikuttajamarkkinointia hyödynnetään matkailijoiden lisäämisen sijaan nyt tuomaan lisänäkyvyyttä yrityksille paikallisesti. 

 

Ole yhteydessä heli.jokela@visittampere.fi tai lähesty meitä somessa, jos haluaisit hyödyntää kanaviamme oman palvelusi markkinoinnissa! Ja muista hashtagit #VisitTampere, #HungryforTampere ja #SupportYourLocal.

Lisää luettavaa