Tampere näkyy koronatilanteessakin - Visit Tampere

Tampere näkyy koronatilanteessakin

28.04.2020

Koronakaranteenin aikaan somekanavamme jakavat ahkerasti tietoa toiminnassa olevien tamperelaisyritysten tarjonnasta sekä aktivoivat ihmisiä tuottamaan omaa sisältöään Tampere-teemalla. Instagramimme #SupportYourLocal-vinkit ovat tuoneet yrityksille jopa 3000 klikkiä seuraajiltamme, ja #MyHomeTampere-kampanjan aikana instaan ladattiin lähes 500 ikkunamaisemaa. Tällä hetkellä My Dream Trip to Tampere – insta template kehottaa unelmoimaan tulevasta matkasta Tampereen seudulle. Myös visittampere.fi-sivuston sisältöjä päivitetään tarjoamaan ajankohtaista tietoa muun muassa luontokohteista ja virtuaalitapahtumista. 

Kohokohdat.fi -sivuston kanssa alkanut yhteistyö taas mahdollistaa yksityisten tamperelaisravintoloiden takeaway- ja kuljetuspalveluiden markkinoinnin paikallisille. Vaikuttajamarkkinointia hyödynnetään matkailijoiden lisäämisen sijaan nyt tuomaan lisänäkyvyyttä yrityksille paikallisesti. 

 

Ole yhteydessä heli.jokela@visittampere.fi tai lähesty meitä somessa, jos haluaisit hyödyntää kanaviamme oman palvelusi markkinoinnissa! Ja muista hashtagit #VisitTampere, #HungryforTampere ja #SupportYourLocal.

Lisää luettavaa

25.05.2020
Tervetuloa mukaan kuulemaan Visit Tampereen loppuvuoden painopisteistä, markkinointisuunnitelmista ja miten voit tulla mukaan toimenpiteisiin!
11.05.2020
Täältä löydät kootusti kaikkien Visit Tampereen ja Business Tampereen webinaarien tallenteet.
07.05.2020
Visit Tampere on suunnannut katseet ja toimet vahvasti koronakriisin jälkeiseen aikaan. Ensiaskeleet omaan verkkokauppaan otettiin keräämällä kumppaneiden digitaalisesti myynnissä olevat tuotteet yhteen Osta verkosta -sivulle.