Tampere näkyy koronatilanteessakin - Visit Tampere

Tampere näkyy koronatilanteessakin

28.04.2020

Koronakaranteenin aikaan somekanavamme jakavat ahkerasti tietoa toiminnassa olevien tamperelaisyritysten tarjonnasta sekä aktivoivat ihmisiä tuottamaan omaa sisältöään Tampere-teemalla. Instagramimme #SupportYourLocal-vinkit ovat tuoneet yrityksille jopa 3000 klikkiä seuraajiltamme, ja #MyHomeTampere-kampanjan aikana instaan ladattiin lähes 500 ikkunamaisemaa. Tällä hetkellä My Dream Trip to Tampere – insta template kehottaa unelmoimaan tulevasta matkasta Tampereen seudulle. Myös visittampere.fi-sivuston sisältöjä päivitetään tarjoamaan ajankohtaista tietoa muun muassa luontokohteista ja virtuaalitapahtumista. 

Kohokohdat.fi -sivuston kanssa alkanut yhteistyö taas mahdollistaa yksityisten tamperelaisravintoloiden takeaway- ja kuljetuspalveluiden markkinoinnin paikallisille. Vaikuttajamarkkinointia hyödynnetään matkailijoiden lisäämisen sijaan nyt tuomaan lisänäkyvyyttä yrityksille paikallisesti. 

 

Ole yhteydessä heli.jokela@visittampere.fi tai lähesty meitä somessa, jos haluaisit hyödyntää kanaviamme oman palvelusi markkinoinnissa! Ja muista hashtagit #VisitTampere, #HungryforTampere ja #SupportYourLocal.

Lisää luettavaa

01.07.2020
Poikkeuksellisen kevään jälkeen kotimaanmatkailu houkuttelee suomalaisia, ja tamperelaisten majoituspaikkojen käyttöaste oli kesäkuun lopussa korkeampi kuin Suomessa keskimäärin.
25.06.2020
Tampere ja 19 Pirkanmaan kuntaa jatkavat toiseen vaiheeseen kilpailussa Euroopan kulttuuripääkaupungin 2026 tittelistä. Myös muut Suomen hakijat, Oulu ja Savonlinna, jatkavat toiselle kierrokselle.
18.06.2020
Tule kokeilemaan Näsijärvireitille suunniteltuja uusia laivareissun ja pyöräretken yhdistäviä lähimatkailupalveluita!