Tampere-talo palkittiin Paistinkääntäjien 50-vuotisjuhlissa - Visit Tampere

Tampere-talo palkittiin Paistinkääntäjien 50-vuotisjuhlissa

01.11.2018

”Me olemme yksinkertaisesti hurahtaneet hyvään ruokaan”

 

Tampere-talossa vietettiin lauantaina 27.10. Chaîne des Rôtisseurs -järjestön (Paistinkääntäjät ry) Tampereen voutikunnan 50-vuotisjuhlia. Tampere-talo sai juhlissa tunnustuksen ansioistaan ruokakulttuurin edistämisessä Tampereella. Tampere-talon henkilöstöstä palkinnon saivat toimitusjohtaja Paulina Ahokas, keittiöpäällikkö Juhana Paturi, ravintolatoimenjohtaja Anne Nyberg sekä myyntipäällikkö Leena Sulonen.

 

– Tampere-talon ammattilaiset ovat sisäistäneet Rôtisseurs-järjestön myöntämän kilven laatuvaatimukset esimerkillisesti sekä tuovat jäsenyyttään ylpeästi ja tyylikkäästi esiin toiminnassaan. Tampere-talo on meille merkittävä kansainvälinen kumppani, joka edistää omassa verkostossaan Rôtisseursien tunnettuutta ja arvostusta. 50-vuotismitalilla halusimme muistaa avainhenkilöiden tekemää laadukasta työtä gastronomisten tavoitteidemme toteuttamisessa, kertoo Rôtisseurs-järjestön Tampereen aluevouti Mikko Reinikka.

 

Tampere-talon keittiöpäällikkö Juhana Paturi tunnetaan vastuullisen ravintolatoiminnan edelläkävijänä Suomessa. Paturi muistuttaa, että Paistinkääntäjien kunnianosoitus kuuluu yksittäisten työntekijöiden sijaan koko Tampere-talon ravintoloiden henkilöstölle:

 

– Nämä tunnustukset ovat osoitus meidän henkilökunnan sitoutumisesta ja antaumuksellisesta työstä. Me olemme yksinkertaisesti hurahtaneet hyvään ruokaan ja juomaan, kertoo keittiöpäällikkö Paturi.

 

Tampere-talo on ainoa kulttuuri- ja kongressitalo Suomessa, jolle on myönnetty paistinkääntäjien kilpi. Lisäksi talon henkilökunnalla on hallussaan eniten Chaîne des Rôtisseurs -käätyjä kotimaisista ravintoloista, yhteensä yhdeksän kappaletta.

 

Tampere-talossa käy vuosittain noin 500 000 vierasta, joista monet myös ruokailevat talossa. Tampere-talon keittiössä valmistuvat niin aamiaiset, lounaat kuin illallisetkin muun muassa kongressiosallistujien, museokävijöiden ja konserttivieraiden nautittavaksi. Lisäksi talon oma à la carte -ravintola Tuhto palvelee satoja asiakkaita päivittäin.

 

Viime vuosina Tampere-talo on panostanut ruokatarjonnassaan erityisesti vihreisiin ratkaisuihin sekä luomu- ja lähiruokaan. Esimerkiksi talon katolla sijaitseva kattopuutarha mehiläispesineen on herättänyt paljon valtakunnallista innostusta. Seuraavaksi talo lanseeraa oman hunajaoluensa, Pörri Beerin, joka on kunnianosoitus Tampere-talon ahkerille mehiläisille. Olut tulee myyntiin loppuvuoden 2018 aikana Ravintola Tuhtoon.

 

Lue koko uutinen Tampere-talon sivuilta.

 

Lisää uutisia

14.02.2020
Toukokuussa 2020 starttaa järjestyksessään toinen Perinnesaunottaja-koulutus. Koulutus sopii hyvin esimerkiksi alalla toimiville saunaterapeuteille, ohjelmapalvelutuottajille tai luontaishoitajille Itämeren alueen saunakulttuuriin ja hoitoperinteeseen syventäviksi opinnoiksi.
13.02.2020
Matkailun digitaalisen tiekartan uusi, päivitetty versio on julkaistu. Digitiekartan keskeisimpiä tavoitteita on asiakaslähtöisen ajattelumallin ja vastuullisuuden levittäminen matkailuyrityksiin hyödyntäen digitaalisia työkaluja ja jakelukanavia.
12.02.2020
Zodiak Finland etsii kaiken ikäisiä ja näköisiä ihmisiä avustajiksi Tampereella kuvattavaan elokuvaan.