Tampere-talo palkittiin Paistinkääntäjien 50-vuotisjuhlissa - Visit Tampere

Tampere-talo palkittiin Paistinkääntäjien 50-vuotisjuhlissa

01.11.2018

”Me olemme yksinkertaisesti hurahtaneet hyvään ruokaan”

 

Tampere-talossa vietettiin lauantaina 27.10. Chaîne des Rôtisseurs -järjestön (Paistinkääntäjät ry) Tampereen voutikunnan 50-vuotisjuhlia. Tampere-talo sai juhlissa tunnustuksen ansioistaan ruokakulttuurin edistämisessä Tampereella. Tampere-talon henkilöstöstä palkinnon saivat toimitusjohtaja Paulina Ahokas, keittiöpäällikkö Juhana Paturi, ravintolatoimenjohtaja Anne Nyberg sekä myyntipäällikkö Leena Sulonen.

 

– Tampere-talon ammattilaiset ovat sisäistäneet Rôtisseurs-järjestön myöntämän kilven laatuvaatimukset esimerkillisesti sekä tuovat jäsenyyttään ylpeästi ja tyylikkäästi esiin toiminnassaan. Tampere-talo on meille merkittävä kansainvälinen kumppani, joka edistää omassa verkostossaan Rôtisseursien tunnettuutta ja arvostusta. 50-vuotismitalilla halusimme muistaa avainhenkilöiden tekemää laadukasta työtä gastronomisten tavoitteidemme toteuttamisessa, kertoo Rôtisseurs-järjestön Tampereen aluevouti Mikko Reinikka.

 

Tampere-talon keittiöpäällikkö Juhana Paturi tunnetaan vastuullisen ravintolatoiminnan edelläkävijänä Suomessa. Paturi muistuttaa, että Paistinkääntäjien kunnianosoitus kuuluu yksittäisten työntekijöiden sijaan koko Tampere-talon ravintoloiden henkilöstölle:

 

– Nämä tunnustukset ovat osoitus meidän henkilökunnan sitoutumisesta ja antaumuksellisesta työstä. Me olemme yksinkertaisesti hurahtaneet hyvään ruokaan ja juomaan, kertoo keittiöpäällikkö Paturi.

 

Tampere-talo on ainoa kulttuuri- ja kongressitalo Suomessa, jolle on myönnetty paistinkääntäjien kilpi. Lisäksi talon henkilökunnalla on hallussaan eniten Chaîne des Rôtisseurs -käätyjä kotimaisista ravintoloista, yhteensä yhdeksän kappaletta.

 

Tampere-talossa käy vuosittain noin 500 000 vierasta, joista monet myös ruokailevat talossa. Tampere-talon keittiössä valmistuvat niin aamiaiset, lounaat kuin illallisetkin muun muassa kongressiosallistujien, museokävijöiden ja konserttivieraiden nautittavaksi. Lisäksi talon oma à la carte -ravintola Tuhto palvelee satoja asiakkaita päivittäin.

 

Viime vuosina Tampere-talo on panostanut ruokatarjonnassaan erityisesti vihreisiin ratkaisuihin sekä luomu- ja lähiruokaan. Esimerkiksi talon katolla sijaitseva kattopuutarha mehiläispesineen on herättänyt paljon valtakunnallista innostusta. Seuraavaksi talo lanseeraa oman hunajaoluensa, Pörri Beerin, joka on kunnianosoitus Tampere-talon ahkerille mehiläisille. Olut tulee myyntiin loppuvuoden 2018 aikana Ravintola Tuhtoon.

 

Lue koko uutinen Tampere-talon sivuilta.

 

Lisää uutisia

14.10.2019
Hyödynnä mahdollisuus hankkia tuotteellesi laajaa näkyvyyttä! Visitfinland.comin My Stay -tietokannan linkki on auki 10.–31.10.2019 vetovoimaisten ja kansainväliseen markkinointiin soveltuvien matkailutuotteiden syöttämistä varten.
25.09.2019
World Sauna Forum on Sauna from Finlandin järjestämä kansainvälinen koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, joka kerää yhteen sauna-, hyvinvointi- ja matkailualan yrityksiä ja toimijoita ympäri maailman.
23.09.2019
Tampere isännöi maailmanmusiikin merkittävää kansainvälistä ammattilaistapahtumaa Womex World Music Expo -konferenssia 23.–27.10.2019.