Tampereen Kansi ja Areena -hankkeelle avataan Visit Center - Visit Tampere

Tampereen Kansi ja Areena -hankkeelle avataan Visit Center

28.08.2018

Kansi ja Areena -hankkeen Visit Center avautuu Torni-hotellin vieressä vanhassa Veturihallissa.

 

– Kansi ja Areena –hankkeen toteuttamisen ajaksi Kansi ja Areena Visit Center avataan Tampereelle vanhan Veturihallin tiloihin, kertoo SRV:n hankekehitysjohtaja Kari Mäkelä. -Visit Centerissä esittelemme hanketta yhdessä keskeisten toimijoiden kanssa.

 

Visit Centerin tiloissa on osastot SRV:n asuntomyynnille, Tampereen kaupungille ja uuden Tampereen Areenan keskeisimmille toimijoille, jotka tässä vaiheessa ovat Restamax, Lapland Hotels, Veikkaus sekä liigajoukkueet Tappara ja Ilves. Lisäksi tulevasta Visit Centeristä löytyy noin 50-paikkainen esittelytila erikokoisten ryhmien tarpeisiin.

 

– Haluamme tarjota sekä yhteistyökumppaneillemme, sidosryhmillemme ja etenkin tamperelaisille tilaisuuden ja tilat tutustua tähän rakennushankkeeseen seuraavien vuosien aikana, kertoo Kari Mäkelä.

 

Hankejohtaja Tero Tenhunen Tampereen kaupungilta on tyytyväinen siihen, että tilat Visit Centerille löytyivät aivan läheltä tulevaa rakennuskokonaisuutta.

 

– Tampereen kaupungille on tärkeää kertoa kaupunkilaisille ja Tampereella vieraileville kotimaisille ja ulkomaisille vieraille merkittävästä hankkeesta ja tulevaisuuden suunnitelmista.

 

Visit Centerin avaamisesta tiedotetaan tarkemmin kun avajaispäivä on varmistunut.

 

Lue lisää Visit Centeristä ja hankkeesta Tampereen kaupungin sivuilta.

Lisää luettavaa

07.11.2019
Rock-legenda Iron Maiden saapuu Tampereella järjestettävän Rockfestin pääesiintyjäksi kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 5.-7.6.2020 ja tapahtumapaikkana on uusi, upea Särkänniemen tapahtumaranta!
06.11.2019
Tampereelle on syntymässä Tampere-talon ja Marriott-hotellin muodostama energiankulutukseltaan hiilineutraali kortteli. Tampere-talon kiinteistön käyttämä energia on ollut kokonaan uusiutuvaa 1. marraskuuta 2019 alkaen. Hotelli siirtyy käyttämään uusiutuvaa energiaa vuoden 2019 loppuun mennessä.
30.10.2019
Kokoustilat ja -palvelut ovat olennainen osa Tampereen matkailullista ja ammatillista vetovoimaa, ja kuluneen vuoden aikana Visit Tampere on ohjannut aktiivisesti kokoustiloja laittamaan tietonsa esille suosituksi kokous- ja tapahtumatilojen markkinapaikaksi kasvaneen MeetingPackage-hakuun.