Tampereen Kansi ja Areena -hankkeelle avataan Visit Center - Visit Tampere

Tampereen Kansi ja Areena -hankkeelle avataan Visit Center

28.08.2018

Kansi ja Areena -hankkeen Visit Center avautuu Torni-hotellin vieressä vanhassa Veturihallissa.

 

– Kansi ja Areena –hankkeen toteuttamisen ajaksi Kansi ja Areena Visit Center avataan Tampereelle vanhan Veturihallin tiloihin, kertoo SRV:n hankekehitysjohtaja Kari Mäkelä. -Visit Centerissä esittelemme hanketta yhdessä keskeisten toimijoiden kanssa.

 

Visit Centerin tiloissa on osastot SRV:n asuntomyynnille, Tampereen kaupungille ja uuden Tampereen Areenan keskeisimmille toimijoille, jotka tässä vaiheessa ovat Restamax, Lapland Hotels, Veikkaus sekä liigajoukkueet Tappara ja Ilves. Lisäksi tulevasta Visit Centeristä löytyy noin 50-paikkainen esittelytila erikokoisten ryhmien tarpeisiin.

 

– Haluamme tarjota sekä yhteistyökumppaneillemme, sidosryhmillemme ja etenkin tamperelaisille tilaisuuden ja tilat tutustua tähän rakennushankkeeseen seuraavien vuosien aikana, kertoo Kari Mäkelä.

 

Hankejohtaja Tero Tenhunen Tampereen kaupungilta on tyytyväinen siihen, että tilat Visit Centerille löytyivät aivan läheltä tulevaa rakennuskokonaisuutta.

 

– Tampereen kaupungille on tärkeää kertoa kaupunkilaisille ja Tampereella vieraileville kotimaisille ja ulkomaisille vieraille merkittävästä hankkeesta ja tulevaisuuden suunnitelmista.

 

Visit Centerin avaamisesta tiedotetaan tarkemmin kun avajaispäivä on varmistunut.

 

Lue lisää Visit Centeristä ja hankkeesta Tampereen kaupungin sivuilta.

Lisää luettavaa

01.07.2020
Poikkeuksellisen kevään jälkeen kotimaanmatkailu houkuttelee suomalaisia, ja tamperelaisten majoituspaikkojen käyttöaste oli kesäkuun lopussa korkeampi kuin Suomessa keskimäärin.
25.06.2020
Tampere ja 19 Pirkanmaan kuntaa jatkavat toiseen vaiheeseen kilpailussa Euroopan kulttuuripääkaupungin 2026 tittelistä. Myös muut Suomen hakijat, Oulu ja Savonlinna, jatkavat toiselle kierrokselle.
18.06.2020
Tule kokeilemaan Näsijärvireitille suunniteltuja uusia laivareissun ja pyöräretken yhdistäviä lähimatkailupalveluita!