Tampereen kaupunkipyöräkonsepti uudistui - Visit Tampere

Tampereen kaupunkipyöräkonsepti uudistui

10.05.2017

Tampereen kaupunkipyörä toimii uudenlaisella konseptilla vuonna 2017. Pyörän voi vuokrata Visit Tampere Oy:n matkailuneuvonnasta vuorokaudeksi ja lukita sinä aikana vaijerilukolla mihin tahansa pysäköintipisteeseen. Aiemmin pyörän pystyi lukitsemaan vain kaupunkipyörille tarkoitettuihin pyöräparkkeihin.

Tampereen matkailupyöräkausi avataan 12.5. Siitä alkaen kaikki Tampereen kaupunkipyörät tulevat sijaitsemaan Keskustorilla kaupunkipyöräparkissa. Muut kaupunkipyöräpisteet muutetaan normaaleiksi pyöräparkeiksi.

Kaupunkipyörän voi vuokrata Visit Tampere Oy:n matkailuneuvonnasta, osoitteesta Hämeenkatu 14B, hintaan 5€/vrk. Käyttäjä saa mukaansa sekä pyörän avaimen että vaijerilukon. Pyörän voi avainten ja lukon saannin jälkeen noutaa Keskustorin parkista. Lukko ja avaimet tulee palauttaa matkailutoimistoon sen aukioloaikojen puitteissa viimeistään seuraavana päivänä vuokrauksesta. Vuokrauksen yhteydessä tulee olla virallinen henkilöllisyystodistus mukana.

Halusimme yksinkertaistaa kaupunkipyöräjärjestelmää ja muokata sitä matkailijoille sopivampaan päiväkäyttötarpeeseen. Tutkimme parhaillaan uuden kaupunkipyöräjärjestelmän vaihtoehtoja, mutta uskomme, että tämä ”Visit Tampere Bikes”-nimellä kulkeva konsepti saa toistaiseksi matkailijoiden liikkumisen kaupungissa sujumaan paremmin, projektipäällikkö Olli Vakkala Ekokumppanit Oy:stä kertoo.

Tampereen kaupunkipyörien hallinnoimisesta vastaavat yhteistyössä Visit Tampere Oy ja Ekokumppanit Oy. Pyörät ovat Tampereen kaupungin omaisuutta ja niiden huolto- ja logistiikkapalveluista vastaa Tampereen Sarka Oy.

Lisätietoa:
Olli Vakkala
Projektipäällikkö
Ekokumppanit Oy
olli.vakkala (at) tampere.fi
puh. 040 728 5677

Heli Jokela
Specialist, Marketing and Communications
Visit Tampere Oy
heli.jokela (at) visittampere.fi
puh. 040 844 1116