Tampereen seutu edustettuna Wellbeing EDEN -kisassa - Visit Tampere

Tampereen seutu edustettuna Wellbeing EDEN -kisassa

18.09.2019

Visit Finland etsii yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön kanssa Suomen parasta nousevaa hyvinvointimatkailun verkostoa Wellbeing EDEN Finland 2019 -kilpailussa, jossa Tampereen seudulta on edustettuna neljä eri yritysverkostoa. Kilpailussa etsitään matkailuverkostoa, joka yhdistää hyvinvointia ja matkailua raikkaalla tavalla.

 

Kilpailuun etsittiin hyvinvointimatkailun verkostoja, jotka ovat vähintään neljän yrityksen ja organisaation verkostoja, tarjoavat autenttisia, innovatiivisia ja kestäviä hyvinvointiin perustuvia matkailukokemuksia ja -elämyksiä, nostavat suomalaisuuden vahvasti esiin korostaen samalla omia erityispiirteitään, tarjoavat hyvinvoinnin elementtien lisäksi majoitusta ja muita matkailupalveluita sekä noudattavat kestävän kehityksen periaatteita. 

 

“Saimme mukaan uusia ja monipuolisia verkostoja, joiden kansainvälistyminen varmasti vauhdittuu kilpailun myötä”, iloitsee raadin jäsen, työ- ja elinkeinoministeriön johtava asiantuntija Sanna Kyyrä

 

Tampereen seudulta mukana kisassa ovat luonto-aiheisella tarjonnallaan Vihreä Sydän -matkailuyrittäjät, Visit Parkano, Niemi-Kapeen tila Teiskosta sekä Hiking Travel, Hit Ky. Edellä mainittujen lisäksi seudun yrityksiä on mukana kilpailussa osana maakuntarajat ylittävää Western Lakeland – yritysverkostoa.

 

Kilpailu lisää matkailukohteiden näkyvyyttä ja antaa uusia mahdollisuuksia verkostoitua paikallisten ja alueellisten hyvinvointi- ja matkailutoimijoiden kanssa. Kansallisten kilpailujen voittajat kohtaavat Brysselissä ensi keväänä ja pääsevät näin verkostoitumaan myös Euroopan tasolla.

 

Kilpailun voittaja saa mm. kansainvälistä näkyvyyttä, voi halutessaan liittyä eurooppalaiseen EDEN-verkostoon, pääsee osallistumaan kansainvälisille messuille (ITB Visit Finlandin osastolla) ja saa tukea matkanjärjestäjätapaamisiin. Kilpailussa annetaan lisäksi kolme kunniamainintaa.

 

Seuraa kilpailun etenemistä Facebookissa ja tutustu aiheeseen syvemmin Business Finlandin sivuilla. 

 

 

Kauppi Forest, Autumn 2017 Laura Vanzo 2

Vihreä Sydän ry

Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi
Lue lisää
Visit Tampere Niemi Kapee Farm Niemi Kapeen Tila Countryside Teisko Laura Vanzo 12

Niemi-Kapeen tila

Kapeenniementie 22, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Kayak On Nasijarvi Lake Hiking Travel Hit Laura Vanzo 3

Hiking Travel, HIT Ky

Kaupinpuistonkatu 4, 33500 Tampere
Lue lisää

Lisää uutisia

25.05.2020
Tervetuloa mukaan kuulemaan Visit Tampereen loppuvuoden painopisteistä, markkinointisuunnitelmista ja miten voit tulla mukaan toimenpiteisiin!
11.05.2020
Täältä löydät kootusti kaikkien Visit Tampereen ja Business Tampereen webinaarien tallenteet.
07.05.2020
Visit Tampere on suunnannut katseet ja toimet vahvasti koronakriisin jälkeiseen aikaan. Ensiaskeleet omaan verkkokauppaan otettiin keräämällä kumppaneiden digitaalisesti myynnissä olevat tuotteet yhteen Osta verkosta -sivulle.