Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Tapahtumien Tampere -esite ilmestynyt

02.07.2018

Uusi kaksikielinen Tapahtumien Tampere – Eventful Tampere -esite on ilmestynyt. Visit Tampere Oy:n tekemän esitteen tarkoituksena on antaa erityisesti muista maista ja paikkakunnilta tuleville tapahtumajärjestäjille ja tapahtuma-alasta kiinnostuneille toimijoille yleiskuva Tampereesta tapahtumakaupunkina. Sivuilla esittäytyvät muun muassa Tampereen kovimmat tapahtumiin liittyvät infrastruktuurihankkeet, poiminta kaupungin tapahtumapaikoista ja Visit Tampereen tapahtumapalvelut.

“Meidän kelpaa esitellä sitä, että kaupunki panostaa tapahtumiin. Esimerkiksi tuleva Kansi ja Monitoimiareena ovat koko Suomen mittakaavassa poikkeuksellisia rakennushankkeita; ja Santalahden rantapuistoa yritetään varata jo nyt”, kertoo tapahtuma-asiantuntija Inka Helin Visit Tampere Oy:stä.

Esitteestä tehtiin kaksikielinen, jotta sitä on helppo esitellä niin kotimaisille kuin ulkomaisillekin vieraille. Myös suurtapahtumahakujen yhteydessä sillä voi antaa ensi kuvan Tampereesta:

“Ulkomaalaisille tapahtumajärjestäjille on aina hämmästyttävää, miten pienet etäisyydet täällä on. Miten esimerkiksi suuri urheilustadion voi sijaita ihan keskustassa, he ihmettelevät. Monet meille itsestäänselvät asiat ovat suuria vahvuuksia.”

Tapahtumien Tampere -esite antaa yleistä tietoa, jota voi täydentää visittampere.fi-sivustolta. Sieltä löytyvät esimerkiksi tarkemmat käytännön ohjeet tapahtumajärjestämisestä, tiedot Visit Tampereen tarjoamista palveluista tapahtumille ja laajemmat tiedot Tampereen tapahtumapaikoista.

Esitteen upeat kuvat ovat pääosin Visit Tampereen valokuvaaja Laura Vanzon käsialaa. Oppaan tekstit ja taitto tehtiin yhteistyössä JS Suomen kanssa.

Lue esite tästä.

 

Lue lisää