Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Vastaa kyselyyn ja auta Tamperetta kehittymään tapahtumakaupunkina

03.12.2018

Tampere on yksi Suomen vetovoimaisimpia tapahtumakaupunkeja, joka houkuttelee tapahtumakävijöitä laajalti ympäri Suomea. Tampereella järjestetään vuosittain tuhansia yleisö- ja yksityistapahtumia. Lippuja kaupungin tapahtumiin ja kohteisiin myydään joka vuosi noin 4 miljoonaa.

Tapahtumilla on suuri vaikutus aluetalouteen, kaupungin maineeseen ja tunnettuuteen sekä ihmisten viihtyvyyteen. Tampereen kaupunki onkin linjannut muun muassa kaupunkistrategiassaan ja keskustan kehittämisohjelmassaan, että tapahtuma-ala on merkittävä osa kaupungin tulevaisuutta. Tavoitteena on olla vuonna 2030 Pohjoismaiden vetovoimaisin elämyskaupunki.

Osana kehittämistyötä Tampereen kaupunki ja kaupungin virallinen matkailu- ja tapahtumayhtiö Visit Tampere Oy selvittävät tapahtumajärjestäjien näkemystä nykytilasta ja keräävät ideoita tulevaisuuteen.

Jos olet järjestänyt tai kiinnostunut järjestämään tapahtumia Tampereella, Visit Tampere Oy ja Tampereen kaupunki kutsuvat sinut vastaamaan lyhyeen kyselyyn. Vastaukset auttavat Visit Tampere Oy:tä ja Tampereen kaupunkia kehittämään tapahtumajärjestämisen olosuhteita.

Vastaa kyselyyn.

 

Lisätietoja
Inka Helin
Tapahtuma-asiantuntija, Visit Tampere Oy
inka.helin@visittampere.fi
puh. 040 800 4191