Venäläisten matkailijoiden määrä kasvoi 70% tammi-helmikuussa - Visit Tampere

Venäläisten matkailijoiden määrä kasvoi 70% tammi-helmikuussa

03.04.2020

Tammi-helmikuussa 2020 venäläisten matkailijoiden yöpymiset Tampereella kasvoivat 70 prosenttia verraten viime vuoden samaan ajankohtaan. Tämä on hyvä merkki, joka noudattelee suuntausta, jonka olemme nähneet viimeisen 3-4 vuoden aikana – Tampere kiinnostaa venäläisiä matkailijoita.

 

Toisin kuin monet muut Suomen kaupungit, Tampere on vielä melko tuntematon venäläisille matkailijoille ja herättää heissä siksi kiinnostusta. Lisäksi Tampere tarjoaa heille mukavan yhdistelmän luontoa, kaupungin palveluita, lyhyitä matkoja ja nähtävyyksiä lapsiperheille. Nämä ominaisuudet antavat Tampereelle ainutlaatuisen aseman Venäjän markkinoilla. Tampereella vierailleiden venäläisten matkailijoiden tyytyväisyysaste on melko korkea.

 

Monet Suomen kaupungit ovat siirtäneet markkinointinsa painopistettä vuoden 2015 jälkeen Venäjältä muihin markkina-alueisiin. Tampere sen sijaan on ollut aktiivinen Venäjällä ja tuloksista on nähtävissä, että sen strategian noudattaminen kannattaa.

 

Vuodesta 2016 alkaen Tampere on tehnyt säännöllisesti kesä- ja talvi-verkkokampanjoita, jotka on suunnattu lapsiperheille Pietarin ja Moskovan alueilla. Luotamme myös PR-toimintaan ja teemme yhteistyötä venäläisten vaikuttajien kanssa. Tietoisuus Tampereesta ja kiinnostus kaupunkimme kohtaan kasvaa, ja aiomme ylläpitää tätä suuntausta tulevaisuudessakin.

 

 

25.05.2020
Tervetuloa mukaan kuulemaan Visit Tampereen loppuvuoden painopisteistä, markkinointisuunnitelmista ja miten voit tulla mukaan toimenpiteisiin!
11.05.2020
Täältä löydät kootusti kaikkien Visit Tampereen ja Business Tampereen webinaarien tallenteet.
07.05.2020
Visit Tampere on suunnannut katseet ja toimet vahvasti koronakriisin jälkeiseen aikaan. Ensiaskeleet omaan verkkokauppaan otettiin keräämällä kumppaneiden digitaalisesti myynnissä olevat tuotteet yhteen Osta verkosta -sivulle.