Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Vesalan Pahanilmanlinnut on Supermarsu 2 -elokuvan virallinen biisi

11.11.2021

Kappaleesta on tehty myös elokuvan tarinaan pohjautuva musiikkivideo. Se on kuvattu kokonaisuudessaan Tampereen Särkänniemessä, jolla on myös uudessa Supermarsu elokuvassa tärkeä rooli. Toteutuksesta on vastannut No-Office ohjaajanaan Vertti Virkajärvi.

”Tämän videon tekeminen oli ihan unelmaprojekti: saimme kuvata yöllä Särkänniemessä, joka oli auki laitteineen päivineen vain videon kuvausta varten! En varmaan ikinä saa kokea tällaista uudestaan. Autioissa huvipuistoissa ja tivoleissa on minusta aina ollut jotain maagista. Videosta tulikin visuaalisesti yksi hienoimmista, joissa olen saanut olla mukana. Siinä nähdään myös upeita pätkiä tulevasta leffasta”, Paula Vesala kommentoi.

Katso video

”Olemme otettuja ja iloisia, että Supermarsu muutti Tampereelle ja elokuvan musiikkivideota on kuvattu meillä Särkänniemessä. Supermarsu on valtakunnallisesti tunnettu hyvänmielen brändi, jonka kohderyhmä on myös meidän kohderyhmäämme. Vesala on maamme ykkösartisteja ja uskomme, että myös musiikkivideota tullaan katsomaan laajasti ympäri Suomen, mikä tuo Särkänniemelle ja koko Tampereelle valtavasti näkyvyyttä. Projektin merkitys alueen matkailulle on suuri”, kommentoi Tampereen Särkänniemen myynti- ja markkinointipäällikkö Heikki Ihanamäki.

Elokuvakaupungiksi brändäytynyt Tampere iloitsee saadessaan Supermarsun maisemiinsa

“Supermarsu sopii arvojensa puolesta täydellisesti Tampereelle ja kohderyhmämme toimivat mainiosti yhteen. Fiilis videolla on upea ja samaan aikaan koskettava. Tällaiset yhteistyöt ovat mielenkiintoisia ja muokkaavat ihmisten mielikuvia kaupungeista. En malta odottaa Supermarsun kansainvälistymistä ja uskon, että sillä on siihen myös mahdollisuudet, koska Supermarsun arvot kiinnittyvät vallalla oleviin trendeihin”, sanoo Visit Tampereen markkinointi- ja kumppanuusjohtaja Noora Heino.

Supermarsu 2 -elokuvassa Supermarsun on pelastettava mehiläiset, jotta se voi pelastaa maailman. Pelastaakseen mehiläiset sen on pelastettava koulun pahin kiusaaja.

Elokuva tarttuu tärkeisiin yhteiskunnallisiin ja ekologisiin aiheisiin helposti ymmärrettävällä ja humoristisella tavalla. Elokuvassa ovat merkittävässä roolissa mehiläiset, jotka ovat luonnon monimuotoisuuden kannalta tärkeä tekijä, mutta herättävät kaiken ikäisissä paljon tunteita.

Elokuvan pääosaa Emiliaa näyttelee 12-vuotias Senni Peltoniemi. Muissa keskeisissä lapsirooleissa nähdään Lucas Timperi (Simo), Lumo Levy (Rasva-Antero) ja Kaius Österman (Pietari). Aikuisrooleissa ovat Essi Hellén (Emilian äiti), Eero Ritala (Emilian isä), Mikko Penttilä (Pertti), Jani Karvinen (Simon isä), Petteri Pennilä (Rasva-Anteron isä), Mikko Töyssy (Rasva-Antero aikuisena), Tommi Korpela (opettaja Sakari Laaksonen) ja Kari Hietalahti (rehtori).

Supermarsu 2 -elokuvan tuottavat Yellow Film & TV:lle Marko Talli ja Anni Pänkäälä. Sen ovat käsikirjoittaneet Paula Noronen ja Joona Tena. Elokuvan levittää SF Studios.

Elokuva saa ensi-iltansa perjantaina 21.1.2022. Supermarsu saa ensi-iltansa Tampereella Tampere-talossa.

Yellow Film & TV on palkittu suomalainen tv-ohjelmia ja elokuvia tuottava yritys. Se on Pohjoismaiden suurin itsenäinen tuotantoyhtiö ja erikoistunut käsikirjoitettuun tv-tuotantoon, viihde- ja draamaelokuviin sekä urheiluohjelmiin. Tuotantoyhtiön elokuvatuotantoja ovat mm. Juice, Napapiirin sankarit 2 ja 3, Supermarsu, 95 sekä Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen. www.yellowfilm.fi

SF Studios on ollut Pohjoismaiden johtava elokuvayhtiö sadan vuoden ajan. Sillä on pääkonttori Tukholmassa ja tytäryhtiöt Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. SF Studios tuottaa viihdesisältöä valkokankaalle, televisioon ja tallennelevitykseen. Lisäksi se on johtava pohjoismaisen ja ulkomaisen elokuvan levitysyhtiö Pohjoismaiden markkinoilla. Liiketoiminta-alueita ovat pohjoismainen tuotanto sekä pohjoismaiset ja kansainväliset yhteistuotannot, elokuvateatteri- ja Home Entertainment -levitys, kansainvälinen myynti ja digitaaliset suoratoistopalvelut. www.sfstudios.fi

Noora Heino

Johtaja, kumppanuudet & markkinointi

Vastaan kumppanuuksista, myynninedistämistoimenpiteistä ja markkinoinnista Visit Tampereella. Yhdessä alueen kumppaneiden kanssa tarjoamme niin kotimaisille kuin kansainvälisille vierailijoille mahdollisuuden vierailla Suomen mielenkiintoisimmassa kaupungissa, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa.