Visit Finlandin My Stay -tietokannan syöttölinkki avautuu jälleen huhtikuussa - Visit Tampere

Visit Finlandin My Stay -tietokannan syöttölinkki avautuu jälleen huhtikuussa

30.01.2019

 

Visitfinland.comin My Stay -tietokanta on suomalaisten matkailutuotteiden näyteikkuna maailmalle.

 

Tietokannan linkki on seuraavana kerran auki huhtikuussa, 10.-30.4.2019. Merkitse päivä kalenteriin, tutustu palveluun ja hyödynnä mahdollisuus hankkia tuotteellesi laajaa näkyvyyttä!

My Stay ABC -oppaasta löytyvät kaikki oleelliset tiedot tuotteiden syöttämisestä tietokantaan. Lisäksi sieltä löytyvät tuotteilta vaadittavat kriteerit: erityistä huomiota kiinnitetään tuotteiden online-varattavuuteen eli kaikilla My Stayhin syötettävillä tuotteilla tulee olla digitaalinen varauskanava, joko yrityksen oma tai muu varausjärjestelmä. HUOM! Varausjärjestelmän täytyy olla toiminnassa ennen tuotteen syöttämistä tietokantaan.

Visit Finland on kiinnostunut myös palveluista, jotka ovat esteettömiä ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia. Klikkaa linkkiä nähdäksesi teemojen kriteerit.

 

Miksi My Stayssa kannattaa olla mukana?

 

• Tuoteosio on suomalaisten matkailutuotteiden näyteikkuna maailmalle
• My Stayssa tuotteiden näkyvyys on laaja: Visitfinland.com-sivustolla on vuosittain yli 8 miljoonaa vierailua ja My Stay -sivulla kuukaudessa jopa 50 000-100 000 käyntiä
• Näkyvyys laajenee entisestään rajapinnan avulla
• Palvelu on yrityksille maksuton

 

My Stay on mukana kaikissa Visit Finlandin myynti- ja markkinointitoimenpiteissä:

 

• Visit Finlandin kampanjoissa liikenne ohjataan visitfinland.com- ja My Stay -sivulle
• My Stay antaa tärkeää sisältöä messuille, PR- ja tutustumismatkoille, lehdistötiedotteisiin, uutiskirjeisiin jne.
• My Stay -tuotteet linkittyvät visitfinland.com-sivulla artikkeleiden yhteyteen, ohjelmasivuille, Travel Trade -sivustolle jne.

 

HUOM! Ainoa tapa päivittää MyStayssä jo olevien tuotteiden tiedot, on tehdä se tuon samaisen linkin kautta. Pidäthän huolen, että tuotteesi tiedot ovat ajan tasalla!

Lisätietoa ja syöttölinkki löytyvät täältä: http://www.visitfinland.fi/news/stayn-linkki-auki-10-30-04-2019/

 

Lisää uutisia

18.10.2019
Tulevaisuudessa matkailualan toimijat syöttävät matkailuun liittyviä, matkailijoita palvelevia tietoja keskitettyyn Suomen matkailun tietovarantoon, josta tietoja jaetaan rajapintojen kautta eri jakelukanaviin kuten verkkosivustoille, matkanjärjestäjien kanaviin, matkailumedioille ja erilaisiin sovelluksiin.
18.10.2019
Halpalentoyhtiö Ryanair on ilmoittanut jatkavansa lentoja Tampere–Pirkkalan ja Budapestin välillä maaliskuusta 2020 alkaen.
14.10.2019
Hyödynnä mahdollisuus hankkia tuotteellesi laajaa näkyvyyttä! Visitfinland.comin My Stay -tietokannan linkki on auki 10.–31.10.2019 vetovoimaisten ja kansainväliseen markkinointiin soveltuvien matkailutuotteiden syöttämistä varten.