Visit Finlandin My Stay -tietokannan syöttölinkki avautuu jälleen huhtikuussa - Visit Tampere

Visit Finlandin My Stay -tietokannan syöttölinkki avautuu jälleen huhtikuussa

30.01.2019

 

Visitfinland.comin My Stay -tietokanta on suomalaisten matkailutuotteiden näyteikkuna maailmalle.

 

Tietokannan linkki on seuraavana kerran auki huhtikuussa, 10.-30.4.2019. Merkitse päivä kalenteriin, tutustu palveluun ja hyödynnä mahdollisuus hankkia tuotteellesi laajaa näkyvyyttä!

My Stay ABC -oppaasta löytyvät kaikki oleelliset tiedot tuotteiden syöttämisestä tietokantaan. Lisäksi sieltä löytyvät tuotteilta vaadittavat kriteerit: erityistä huomiota kiinnitetään tuotteiden online-varattavuuteen eli kaikilla My Stayhin syötettävillä tuotteilla tulee olla digitaalinen varauskanava, joko yrityksen oma tai muu varausjärjestelmä. HUOM! Varausjärjestelmän täytyy olla toiminnassa ennen tuotteen syöttämistä tietokantaan.

Visit Finland on kiinnostunut myös palveluista, jotka ovat esteettömiä ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia. Klikkaa linkkiä nähdäksesi teemojen kriteerit.

 

Miksi My Stayssa kannattaa olla mukana?

 

• Tuoteosio on suomalaisten matkailutuotteiden näyteikkuna maailmalle
• My Stayssa tuotteiden näkyvyys on laaja: Visitfinland.com-sivustolla on vuosittain yli 8 miljoonaa vierailua ja My Stay -sivulla kuukaudessa jopa 50 000-100 000 käyntiä
• Näkyvyys laajenee entisestään rajapinnan avulla
• Palvelu on yrityksille maksuton

 

My Stay on mukana kaikissa Visit Finlandin myynti- ja markkinointitoimenpiteissä:

 

• Visit Finlandin kampanjoissa liikenne ohjataan visitfinland.com- ja My Stay -sivulle
• My Stay antaa tärkeää sisältöä messuille, PR- ja tutustumismatkoille, lehdistötiedotteisiin, uutiskirjeisiin jne.
• My Stay -tuotteet linkittyvät visitfinland.com-sivulla artikkeleiden yhteyteen, ohjelmasivuille, Travel Trade -sivustolle jne.

 

HUOM! Ainoa tapa päivittää MyStayssä jo olevien tuotteiden tiedot, on tehdä se tuon samaisen linkin kautta. Pidäthän huolen, että tuotteesi tiedot ovat ajan tasalla!

Lisätietoa ja syöttölinkki löytyvät täältä: http://www.visitfinland.fi/news/stayn-linkki-auki-10-30-04-2019/

 

Lisää uutisia

06.11.2019
Tampereelle on syntymässä Tampere-talon ja Marriott-hotellin muodostama energiankulutukseltaan hiilineutraali kortteli. Tampere-talon kiinteistön käyttämä energia on ollut kokonaan uusiutuvaa 1. marraskuuta 2019 alkaen. Hotelli siirtyy käyttämään uusiutuvaa energiaa vuoden 2019 loppuun mennessä.
30.10.2019
Kokoustilat ja -palvelut ovat olennainen osa Tampereen matkailullista ja ammatillista vetovoimaa, ja kuluneen vuoden aikana Visit Tampere on ohjannut aktiivisesti kokoustiloja laittamaan tietonsa esille suosituksi kokous- ja tapahtumatilojen markkinapaikaksi kasvaneen MeetingPackage-hakuun.
29.10.2019
Scandinavian Outdoor Award on pohjoismainen palkinto, joka myönnettiin ensimmäistä kertaa Berliinin ITB-tapahtumassa 2018. Palkinnossa painotetaan keskieurooppalaisia saksankielisiä markkinoita.