Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Visit Tampere haastaa kansainväliset vaikuttajat ottamaan parhaita kuviaan Suomen huonoimmassa säässä

18.12.2019

 

Visit Tampere järjestää 17.-20.12.2019 uniikin Instagram-valokuvausleirin, InstaCampin, kansainvälisille vaikuttajille. Leirin tarkoitus on esitellä maailmalle, kuinka nauttia Suomen luonnosta kaikkina vuodenaikoina. Henkeäsalpaavan upeita luontokuvia ottavat Instagram-vaikuttajat saapuvat Tampereelle, kun päivä on lyhimmillään ja luonto mustana.

 

Leiriä isännöi Visit Tampereen kanssa yhteistyössä yksi Suomen kuuluisimpia vaikuttajia, Daniel Taipale. Hän tekee suomalaista luontoa kansainvälisesti tunnetuksi ja tuntee tamperelaisena kaupungin, lähialueiden ja Suomen luonnon helmet. Leirille osallistuu myös toinen suomalainen ja kansainvälisesti tunnettu luontovalokuvaaja Julia Kivelä. Muut Instagram-leireilijät ovat André Baumann (Saksa), Johannes Hulsch (Saksa) ja Alistair Horne (Skotlanti). Leirille osallistuvilla vaikuttajilla on Instagramissa yhteensä noin miljoona seuraajaa.

 

InstaCamp-Leiriläiset majoittuvat upeassa järvenrantahuvilassa, Villa RantaVillassa, Ellivuori Resortissa. Huvilalta he tekevät kuvausmatkoja eri kohteisiin Sastamalassa, Kintulammin retkeily- ja luonnonsuojelualueella sekä Helvetinjärven kansallispuistossa.

 

Ymmärtääkseen, miten suomalaiset pärjäävät pimeimpänä vuodenaikana, heille esitellään esimerkiksi erilaisia saunaelämyksiä. Heti saapumispäivänsä iltana ryhmä nauttii Saunaravintola Kuuman löylyistä. Ellivuoressa heille on tarjolla erilaisia porealtaita, paljuja ja erikoinen jurttasauna keskellä havumetsää.

 

Valokuvaushaaste haastaa myös Saunaravintola Kuuman kokin

 

InstaCamp-leirillä kurjassa säässä ja keskellä metsää valokuvaamiseen yhdistetään myös hyvä ruoka. Leiri toteutetaan yhteistyössä Saunaravintola Kuuman kanssa, joka lainaa kokkinsa Aki Honkasen loihtimaan leiriläisille suomalaisen järvialueen parhaita herkkuja. Honkanen valmistaa vaikuttajille ruokaa retkiolosuhteissa sekä Helvetinjärven kansallispuistossa että Kintulammilla.

 

Kokintaidot laitetaan testiin erityisesti Kintulammilla, missä Honkanen valmistaa leiriä varten laaditun menun yleisellä retkeilypaikalla luonnon armoilla ja avotulella. Vaikuttajille tarjoillaan esimerkiksi siikaa, paikallisia juustoja ja peuramakkaraa.

 

– On hienoa tuoda paikallista ruokakulttuuria ohjelmaan, jossa ei ole hienoja ravintoloita, kommentoi Olga Javits, specialist Visit Tampereelta.
– Leiri järjestetään maaseudulla, joten vaikuttajilla ei ole juurikaan aikaa nauttia Tampereen hyvästä ravintolatarjonnasta. Meille on kuitenkin tärkeää tarjota heille paikallisia herkkuja, jotta he voivat jakaa kanavissaan myös ruoka-aiheista sisältöä.

 

Mukana InstaCampin järjestelyissä ovat Visit Finland ja Visit Tampereen yhteistyökumppanit.

 

Leiriä voi seurata hashtagilla #InstaCampTampere. Leirillä otettuja kuvia ja videoita on nähtävissä leirin jälkeen vaikuttajien omissa kanavissa ja osoitteessa visittampere.fi.

Tutustu InstaCamp -leiriläisiin

 

www.instagram.com/dansmoe
www.instagram.com/formgestalter
www.instagram.com/bokehm0n
www.instagram.com/ali.horne
www.instagram.com/julia_kivela

 

Lisätietoa

Ensimmäinen Visit Tampereen järjestämä InstaCamp toteutettiin vuonna 2018. Ajatus leiristä syntyi, kun Visit Tampere etsi keinoja lisätä Tampereen näkyvyyttä luontomatkailijoille kesä- ja talvisesongin ulkopuolella. Marraskuussa 2018 järjestettiin ensimmäinen ”Sh*tty weather InstaCamp”-valokuvaushaaste ja mukana oli viisi kansainvälistä luontovalokuviin erikoistunutta vaikuttajaa. Visit Tampereen kampanja tavoitti kymmeniä miljoonia matkaajia ympäri maailman ja tuotti mahtavan näkyvyyden Tampereen alueen luontokohteille. Lue lisää viime vuoden InstaCampista ja katso leirillä syntyneet kuvat ja videot hashtagilla #InstaCampTampere2018.

 

Lisätietoja InstaCampista ja sen ohjelmasta:

Olga Javits
Specialist, Marketing and communications
Visit Tampere Oy
Puh: +358 40 8650 243
olga.javits(a)visittampere.fi

 

Lisää ajankohtaisia