Visit Tampere kutsuu bloggaajat kylään – vaikuttajille lanseerataan uusi #MyHomeTampere -asunto - Visit Tampere

Visit Tampere kutsuu bloggaajat kylään – vaikuttajille lanseerataan uusi #MyHomeTampere -asunto

20.02.2020

Visit Tampere ja Forenom tarjoavat sosiaalisen median vaikuttajille uuden tavan tutustua Tampereeseen.

Yksi Forenom Aparthotel Tampere Kalevan huoneistoista muuntautuu Visit Tampereen vaikuttaja-asunnoksi elokuuhun 2020 asti. Maaliskuussa 2020 valmistuvaan asuntoon voivat hakea vierailulle esimerkiksi bloggaajat, vloggaajat, instagrammaajat ja muut mielipidevaikuttajat. Hakemusten perusteella Visit Tampere kutsuu kylään sekä kotimaisia että kansainvälisiä vaikuttajia. Vierailut #MyHomeTampere-asuntoon kestävät pääsääntöisesti 3-6-päivää. Mahdollisuus on myös hieman pidempään viipymään, jonka aikana vaikuttajat vierailevat lähikaupungeissa.

 

– Vaikuttaja-asuntokonsepti on tuttu Helsingistä. Heidän Helsinki Secret Residence -vaikuttaja-asuntonsa oli menestys ja uskomme, että myös #MyHomeTampere kiinnostaa vaikuttajia laajasti. Haluamme tarjota vaikuttajille mahdollisuuden tutustua Tampereeseen omassa aikataulussaan ja paikallisten tapaan. Olemme iloisia siitä, että yhteistyökumppanimme ovat innostuneet #MyHomeTampere -vaikuttaja-asunnosta ja lähteneet joukolla mukaan, kertoo Visit Tampereen kumppanuus- ja markkinointijohtaja Noora Heino.

 

Pian valmistuvan asunnon vaikuttajien käyttöön tarjoaa Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja Forenom.

 

– Olemme innoissamme voidessamme tarjota kodinomaista asumista vaikuttajille. Forenom keskittyy pääasiassa yritysten pidempiin asumistarpeisiin, mutta Aparthotel-kohteemme sopivat myös lyhyempiin vierailuihin. Huoneistosta löytyy täysin varusteltu keittiö, pyykinpesukone sekä tilaa työskentelyyn, ja uskommekin, että näin vaikuttajat pääsevät kokemaan paikallista elämää Tampereella, kertoo Forenomin Tampereen aluepäällikkö Maria Lahtinen.

Tampere tarjoaa vaikuttajille parastaan

 

Visit Tampere ja sen yhteistyökumppanit tarjoavat kylään saapuville vaikuttajille upeat puitteet laadukkaan sisällön tuottamiseen. Asunnon sisustuksessa on haluttu suosia paikallisten ja suomalaisten yritysten tuotteita. Tekstiileissä näkyy esimerkiksi 200-vuotisjuhlaansa viettävän Finlaysonin juhlamallisto. Kotimaista designia löytyy lisäksi keittiöstä Iittalan Kastehelmi- ja Teema Tiima astiastojen sekä Fiskarsin keitto- ja paistoastioiden muodossa. Esille tulevat myös Muumit kirjojen, astioiden ja taulujen muodossa. Äänimaailmasta vastaavat huippulaadukkaat Genelecin G Two -kaiuttimet. 

Tampereella kylään saapuvat vaikuttajat voivat viettää aikaa ilman tiukkoja aikataulutuksia. Heille tarjotaan mahdollisuuksia muun muassa vierailla museoissa, kokeilla saunapääkaupungin löylyjä ja osallistua parhaille keikoille, festareille tai teatteriesityksiin, kaupungin laadukasta ravintolatarjontaa unohtamatta.

– Olemme saaneet vaikuttajamarkkinoinnista erittäin hyviä kokemuksia. Esimerkiksi joulukuussa järjestetty InstaCampTampere-vaikuttajaleiri tavoitti yhteensä noin miljoona ihmistä ympäri maailmaa, PR-asiantuntija Olga Javits Visit Tampereesta kertoo.

 

Vastuullisesti ja kestävin askelin

 

Visit Tampere kannustaa vaikuttaja-asunnon vieraita toimimaan vastuullisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan. Visit Tampereen yhteistyökumppanina on muun muassa Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse, joten Tampereella kyläilevät vaikuttajat pääsevät vierailunsa aikana hyödyntämään seudun mainioita bussiyhteyksiä. Asunnon sulkiessa ovensa elokuun lopussa sinne hankitut tavarat kierrätetään tai lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

 

Voit tutustua yhteistyökumppaneihimme, #MyHomeTampere -verkkosivuihin ja hakulomakkeeseen osoitteessa www.myhometampere.fi.

 

Lisätietoja

 

Visit Tampere

Noora Heino
Johtaja, kumppanuudet & markkinointi
noora.heino@visittampere.fi
+358445378337

Olga Javits
PR-asiantuntija
olga.javits@visittampere.fi
+358408650243

 

Forenom

Maria Lahtinen
Area Manager
maria.lahtinen@forenom.com
+358 40 080 4696

Lisää uutisia

03.04.2020
Tammi-helmikuussa 2020 venäläisten matkailijoiden yöpymiset Tampereella kasvoivat 70 prosenttia verraten viime vuoden samaan ajankohtaan.
03.04.2020
Koronavirusepidemia on johtanut mittaviin sopeuttamistoimiin lentoliikenteen osalta.
02.04.2020
Koronavirusepidemia on aiheuttanut monille yrityksille rahoitusvaikeuksia. Visit Tampere ja Business Tampere auttavat ja jakavat tietoa muun muassa kriisitukipalvelun ja webinaarien avulla.