Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Visit Tampere kutsuu koolle Tampereen seudun AirBnB-majoittajat

21.12.2020

Järjestämme tiistaina 19.1. klo 17 webinaarin Tampereen seudun AirBnB-majoittajille. Webinaarissa toivomme kuulevamme majoittajien toiveita ja tarpeita sekä tarjoamme seudun majoittajille tietoa ja verkostoitumismahdollisuuden kanssamme.

AirBnB on Tampereen seudulla tärkeä osa majoituskapasiteettia, erityisesti suurtapahtumien aikaan. Yhteistyöllä majoittajien kanssa tahdomme huolehtia, että majoittajilla on tarjolla kiinnostavaa seudun palveluista ja toiminnasta. Lisäksi tulevaisuudessa, kun kaupunki UROS LIVE –areenan myötä isoja tapahtumia pullollaan, saamme toimivan verkoston kautta paljon hyvää ja tärkeää tietoa eteenpäin matkailijoille.

– Rohkaisen mukaan yhteistyöhön. Tämä on uutta Suomessa. Visit Tampere on aarrearkku, jolla me AirBnB-majoittajat pystymme tarjoamaan entistä parempia elämyksiä matkailijoille. Yhteinen on asia, kannustaa AirBnB supermajoittaja Mikko Honkala.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.1. Lähetämme ilmoittautuneille linkin webinaariin 19.1.

Ilmoittaudu tästä linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/Visit_Tampere_kutsuu_koolle_Tampereen_seudun_AirBnBmajoittajat_4531

Lisätietoja

Mari Saloniemi

Asiakkuusvastaava, kumppanuudet ja Aasia

Vastaan Visit Tampere Partners -kumppanuusverkostosta sekä Aasiaan suuntautuvista toimenpiteistä. Teen yhteistyötä sekä kansainvälisten että kotimaisten matkanjärjestäjien ja alueen matkailuyritysten kanssa.

Lisää luettavaa