Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Visit Tampere Oy kehittää tapahtumajärjestäjille suunnattuja tilaisuuksia

31.05.2018

Visit Tampere Oy tarjoaa tapahtumajärjestäjille monipuolisia, maksuttomia asiantuntijapalveluita, joihin kuuluu verkkosivujen ja materiaalien, neuvonnan, näkyvyystoimenpiteiden ja tapahtumainfrastruktuurikehittämisen lisäksi muun muassa koulutus- ja verkostoitumistilaisuuksia.

Huhti – toukokuussa 2018 Visit Tampere toteutti tamperelaisille tapahtuma-alan ammattilaisille kyselyn, jonka tarkoituksena oli kartoittaa heidän toiveitaan tilaisuuksien suhteen. Kyselyyn saatiin 52 vastausta.

Vastauksien perusteella tapahtuma-alan ammattilaiset toivovat Visit Tampere Oy:n järjestävän verkostoitumis- ja koulutustilaisuuksia. Suosituimmiksi koulutuksen aiheiksi nousivat Tapahtuman talous ja yhteistyökumppanien etsiminen, Tapahtumien markkinointi ja viestintä sekä Tapahtumien rakenteet ja tapahtuma-alueet. Tapahtumien turvallisuus sai aiheena hieman vähemmän kannatusta, oletettavasti siksi, että edellinen Visit Tampereen järjestämä koulutus käsitteli aihetta.

Jatkossa Visit Tampere Oy tulee järjestämään helmi – maaliskuussa teemakoulutuksen ja marras – joulukuussa verkostoitumis- ja infotilaisuuden. Tarvittaessa järjestetään muita tilaisuuksia.

”Meille on tärkeää tarjota juuri sellaisia tilaisuuksia, joita tapahtuma-alan ammattilaiset tarvitsevat,” sanoo Visit Tampereen Tapahtumapalvelujohtaja Saara Saarteinen. ”Verkostoituminen, oppiminen ja kouluttautuminen ovat niitä asioita, joilla teemme yhdessä Tampereesta parhaan tapahtumakaupungin.”

Visit Tampere järjestää ympäri vuoden myös erilaisia markkinointiin, kansainvälistymiseen ja digitaalisuuteen liittyviä tilaisuuksia, joista osa on avoimia kaikille sidosryhmillemme ja osa on avoimia Visit Tampereen kumppaneille. Visit Tampereen kumppanuusohjelmaan voivat liittyä myös tapahtuma-alan toimijat.

Tutustu Visit Tampereen tapahtumajärjestäjille suunnattuun sivustoon: https://visittampere.fi/ammattilaiset/tapahtumajarjestajille/

Tutustu kyselyn tuloksiin tarkemmin: Kyselytulosten yhteenveto (PowerPoint)

 

Lue lisää