Visit Tampere Partners -verkoston vetäjä vaihtuu - Visit Tampere

Visit Tampere Partners -verkoston vetäjä vaihtuu

18.12.2019

 

Visit Tampereen kumppanuusverkostoa viimeiset pari vuotta luotsannut Heli Jokela keskittyy jatkossa markkinointikampanjoihin ja vetovastuun kumppanuusverkoston toiminnasta ottaa Mari Saloniemi. Verkoston lisäksi Mari vastaa Visit Tampereen Aasiaan suuntautuvista, pääasiassa B2B-toimenpiteistä ja kumppanuusverkostossa vielä erityisesti Steady- ja Go-tason yrityksistä. Marin kanssa kumppanuuksia luotsaa Pirjo Puukka. Kumppanuuksien osalta Pirjo vastaa erityisesti Ready-tason yrityksistä ja edelleen myös Saksan ja Iso-Britannian markkinoista. Pia Helminen puolestaan vastaa kongressi- ja kokousasiakkuuksista.

 

Vuoden alussa olemme yhteydessä kaikkiin kumppaniyrityksiin, jotta saamme mm. yhteystiedot ajan tasalle. Myös verkostotapahtumien kalenteri ensi vuodelta julkaistaan heti tammikuun alussa. Vuoden alussa kannattaa muutenkin olla tarkkana, sillä ensimmäinen, digitaalisuuteen liittyvä tapahtuma, järjestetään jo heti helmikuun alussa.

 

Jos sinulla on kysyttävää Visit Tampere Partners – verkoston toiminnasta tai kiinnostuit kumppanuudesta, ota yhteyttä Mariin. Joululoman jälkeen tavoitat hänet heti 2.1. sähköpostilla mari.saloniemi@visittampere.fi tai puhelimitse 050 594 5951.

 

Mari Saloniemi

Asiakkuusvastaava, Kumppanuudet ja Aasia
mari.saloniemi@visittampere.fi
+358505945951

Vastaan Visit Tampere Partners -kumppanuusverkostosta sekä Aasiaan suuntautuvista toimenpiteistä. Teen yhteistyötä sekä kansainvälisten että kotimaisten matkanjärjestäjien ja alueen matkailuyritysten kanssa.

Pirjo Puukka

Asiakkuusvastaava, Kumppanuudet, Saksa ja UK
pirjo.puukka@visittampere.fi
+358400484982

Vastaan Visit Tampere Partners -verkoston kansainvälistymispolun alussa olevista asiakkuuksista, sekä Saksan ja Iso-Britannian markkinoista ja Lakeland-yhteistyöstä näissä maissa. Työskentelen yhdessä Visit Finlandin kanssa. Olen mukana erilaisissa kumppanuuksia koskevissa asioissa.

Miksi Tampere?

Tampere on rouhea, rosoinen, rento, railakas ja rakas.

Pia Helminen

Asiakkuusvastaava, kongressit ja kumppanuudet
pia.helminen@visittampere.fi
+358407066448

Minulta saat neuvoja, jos harkitset kansainvälisen konferenssin kutsumista Tampereelle. Voit myös tavata minut lukuisilla ulkomaan messuilla ja myyntikäynneillä. Vastaan lisäksi Visit Tampere Partners -kumppanuusverkoston kongressi- ja kokousasiakkuuksista. 

Miksi Tampere?

Tampereessa rakastan sen historiaa ja kauniita punatiilisiä tehdasrakennuksia.

Muita uutisia

27.01.2020
Visit Tampere on mukana Business ja Visit Finlandin datastudiossa, jossa tutkitaan matkailun kulloinkin ajankohtaisia teemoja Visit Finlandin ja mukana olevien alueorganisaatioiden verkkosivujen liikenteestä ja hauista Googlen analytiikkadatan perusteella.
27.01.2020
Uudistuvasta Särkänniemen alueesta luodaan ympärivuotista vapaa-ajan ja matkailun kärkikohdetta. Alueen kehittymisen keskeisinä johtoteemoina ovat kestävyys ja vähähiilisyys.
17.01.2020
Tampereen kaupunkiseudun uusien matkailu- ja elinkeinostrategioiden vaikuttavuuden tueksi Business Tampereessa ja Visit Tampereessa toteutettiin organisaatiomuutokset, joiden myötä markkinointi- ja viestintäpalvelut keskittyvät Visit Tampereeseen.