Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Visit Tampereen kumppaniyrityksille tarjolla maksutonta asiantuntija-apua digitaalisen myynnin kehittämiseen

16.08.2021

Visit Tampereen Digitrack-hanke etenee digitaalisen myynnin yrityssparrausten osalta. Yrityskohtaisia toimenpiteitä on päästy kehittämään jo useamman kumppaniyrityksen kanssa.

Tahdotko yrityksellesi maksutonta asiantuntija-apua nykyisen digitilanteen läpikäymiseen? Haluaisitko konkreettisia kehittämistoimenpiteitä FlowHousen, Elämys Groupin ja Natura Vivan asiantuntijoiden kanssa yrityksesi näkyvyyden, löydettävyyden ja myynnin kehittämiseen?

Digitrack-hanke tarjoaa vielä noin kymmenelle yritykselle mahdollisuuden konsultointiin loppukesän ja syksyn aikana. Tapaamisissa käydään läpi tuotetarjontaa yrittäjän tai yrityksen työntekijän kanssa ja täydennetään tarvittaessa sisältöjä digitaalisen myynnin näkökulmasta.

Konsultointien keskeinen tavoite on tuotteiden saaminen Johku- tai Bókun-myyntialustoille. Niiden toiminnallisuuksiin tutustumisen ja tuotteiden lisäämisen jälkeen yrityksellä on käytössään verkkokauppa. Tämän jälkeen konsultoinnin aikana käydään vielä läpi yhteistyökanavia esimerkiksi kansainvälisen myynnin kehittämiseksi. Tapaamisten sisältö muodostuu yrityksen tarpeiden mukaan, ja aikataulut sovitaan joustavasti.

Jos kiinnostuit, ota pikaisesti yhteyttä:

Turo Leppänen
Projektipäällikkö
Digitrack-hanke
turo.leppanen@visittampere.fi
040 860 9217

Lisää luettavaa