Visittampere.fi -sivustolla yli miljoona kävijää! - Visit Tampere

Visittampere.fi -sivustolla yli miljoona kävijää!

10.09.2019

 

Uudistettu visittampere.fi -sivusto on suositumpi kuin koskaan 

 

Visittampere.fi -sivusto avattiin täysin uudistettuna huhtikuussa 2018, jolloin sekä sivuston rakenne että ulkoasu laitettiin uuteen uskoon. Halusimme tarjota monipuolisen ja inspiroivan paikan tutustua Tampereen ja seudun matkailu- ja tapahtumatarjontaan, ja sivustolla olevien artikkeleiden avulla pääsisi sukeltamaan Tampereen salaisuuksiin ja kiinnostavimpiin kohteisiin.

 

Iloksemme nyt, puolitoista vuotta myöhemmin, voidaan todeta että sisältömme ovat mitä ilmeisimmin juuri sitä mitä matkailijat ja paikalliset ovat etsineetkin, sillä sivustollamme on vieraillut pelkästään vuoden 2019 aikana jo yli miljoona kävijää! Vertailupohjaa antaa se, että kasvua kävijämäärissä viime vuoden vastaavaan lukemaan on tullut yli 85 %.

 

Sivustoa tullaan edelleen jatkuvasti kehittämään ja jalostamaan vielä toimivammaksi kokonaisuudeksi, ja haluamme jatkossakin tarjota sivustollamme vieraileville parhainta mahdollista sisältöä, joten jos mieleesi tulee kiinnostavia näkökohtia tai kehitysideoita, otamme niitä mielellämme vastaan! 

 

Kysyttävää? Ideoita? Ota yhteyttä:

Jenika Kervinen
Specialist, On-line Communications
Visit Tampere
040 860 9818 
jenika.kervinen@visittampere.fi

 

Lisää uutisia

29.11.2019
Monipuolinen ja laadukas toimijajoukko kolmen maakunnan alueella vei voiton Wellbeing EDEN in Finland 2019 -kilpailussa. Western Lakeland - Sustainable Blue and Green Caring at the Heart of Lakeland -verkosto vakuutti palkintoraadin yhteen hitsautuneella tekemisellään.
22.11.2019
Visit Tampere on palkinnut yrittäjä Karoliina Laitisen vuosittain jaettavalla Visit Tampere Award – palkinnolla. Elämys ja ohjelmapalveluita tarjoavan Villipihlajan perustaja Karoliina Laitinen palkittiin Tullikamarin Pakkahuoneella 19.11.2019 järjestetyssä Visit Festival- tapahtumassa.
22.11.2019
Tampereen seutu on pitkään ollut yksi kotimaan kiinnostavimpia matkakohteita. Jatkossa kotimaisen vetovoiman säilyttämisen lisäksi työ kansainvälisillä markkinoilla jatkuu. Kasvun tekijöinä ovat laadukas palvelu- ja elämystarjonta, hyvä saavutettavuus ja monipuolinen tapahtumatarjonta.