Visittampere.fi -sivustolla yli miljoona kävijää! - Visit Tampere

Visittampere.fi -sivustolla yli miljoona kävijää!

10.09.2019

 

Uudistettu visittampere.fi -sivusto on suositumpi kuin koskaan 

 

Visittampere.fi -sivusto avattiin täysin uudistettuna huhtikuussa 2018, jolloin sekä sivuston rakenne että ulkoasu laitettiin uuteen uskoon. Halusimme tarjota monipuolisen ja inspiroivan paikan tutustua Tampereen ja seudun matkailu- ja tapahtumatarjontaan, ja sivustolla olevien artikkeleiden avulla pääsisi sukeltamaan Tampereen salaisuuksiin ja kiinnostavimpiin kohteisiin.

 

Iloksemme nyt, puolitoista vuotta myöhemmin, voidaan todeta että sisältömme ovat mitä ilmeisimmin juuri sitä mitä matkailijat ja paikalliset ovat etsineetkin, sillä sivustollamme on vieraillut pelkästään vuoden 2019 aikana jo yli miljoona kävijää! Vertailupohjaa antaa se, että kasvua kävijämäärissä viime vuoden vastaavaan lukemaan on tullut yli 85 %.

 

Sivustoa tullaan edelleen jatkuvasti kehittämään ja jalostamaan vielä toimivammaksi kokonaisuudeksi, ja haluamme jatkossakin tarjota sivustollamme vieraileville parhainta mahdollista sisältöä, joten jos mieleesi tulee kiinnostavia näkökohtia tai kehitysideoita, otamme niitä mielellämme vastaan! 

 

Kysyttävää? Ideoita? Ota yhteyttä:

Jenika Kervinen
Specialist, On-line Communications
Visit Tampere
040 860 9818 
jenika.kervinen@visittampere.fi

 

Lisää uutisia

14.10.2019
Hyödynnä mahdollisuus hankkia tuotteellesi laajaa näkyvyyttä! Visitfinland.comin My Stay -tietokannan linkki on auki 10.–31.10.2019 vetovoimaisten ja kansainväliseen markkinointiin soveltuvien matkailutuotteiden syöttämistä varten.
25.09.2019
World Sauna Forum on Sauna from Finlandin järjestämä kansainvälinen koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, joka kerää yhteen sauna-, hyvinvointi- ja matkailualan yrityksiä ja toimijoita ympäri maailman.
23.09.2019
Tampere isännöi maailmanmusiikin merkittävää kansainvälistä ammattilaistapahtumaa Womex World Music Expo -konferenssia 23.–27.10.2019.