Visittampere.fi -sivustolla yli miljoona kävijää! - Visit Tampere

Visittampere.fi -sivustolla yli miljoona kävijää!

10.09.2019

 

Uudistettu visittampere.fi -sivusto on suositumpi kuin koskaan 

 

Visittampere.fi -sivusto avattiin täysin uudistettuna huhtikuussa 2018, jolloin sekä sivuston rakenne että ulkoasu laitettiin uuteen uskoon. Halusimme tarjota monipuolisen ja inspiroivan paikan tutustua Tampereen ja seudun matkailu- ja tapahtumatarjontaan, ja sivustolla olevien artikkeleiden avulla pääsisi sukeltamaan Tampereen salaisuuksiin ja kiinnostavimpiin kohteisiin.

 

Iloksemme nyt, puolitoista vuotta myöhemmin, voidaan todeta että sisältömme ovat mitä ilmeisimmin juuri sitä mitä matkailijat ja paikalliset ovat etsineetkin, sillä sivustollamme on vieraillut pelkästään vuoden 2019 aikana jo yli miljoona kävijää! Vertailupohjaa antaa se, että kasvua kävijämäärissä viime vuoden vastaavaan lukemaan on tullut yli 85 %.

 

Sivustoa tullaan edelleen jatkuvasti kehittämään ja jalostamaan vielä toimivammaksi kokonaisuudeksi, ja haluamme jatkossakin tarjota sivustollamme vieraileville parhainta mahdollista sisältöä, joten jos mieleesi tulee kiinnostavia näkökohtia tai kehitysideoita, otamme niitä mielellämme vastaan! 

 

Kysyttävää? Ideoita? Ota yhteyttä:

Jenika Kervinen
Specialist, On-line Communications
Visit Tampere
040 860 9818 
jenika.kervinen@visittampere.fi

 

Lisää uutisia

25.05.2020
Tervetuloa mukaan kuulemaan Visit Tampereen loppuvuoden painopisteistä, markkinointisuunnitelmista ja miten voit tulla mukaan toimenpiteisiin!
11.05.2020
Täältä löydät kootusti kaikkien Visit Tampereen ja Business Tampereen webinaarien tallenteet.
07.05.2020
Visit Tampere on suunnannut katseet ja toimet vahvasti koronakriisin jälkeiseen aikaan. Ensiaskeleet omaan verkkokauppaan otettiin keräämällä kumppaneiden digitaalisesti myynnissä olevat tuotteet yhteen Osta verkosta -sivulle.