World Sauna Forum Tampereella 3.-4.10. 2019 - Visit Tampere

World Sauna Forum Tampereella 3.-4.10. 2019

25.09.2019

 

World Sauna Forum tarjoaa ainutlaatuisia liiketoimintamahdollisuuksia saunan parissa työskenteleville yrityksille

 

Sauna-alan yritysverkosto Sauna from Finlandin järjestämä tapahtuma kokoaa alan suomalaiset ja ulkomaiset yritykset ja ammattilaiset Tampereelle edistämään suomalaisen saunaelämyksen matkailu- ja vientivaltteja kansainvälisesti.

 

Suomalainen saunaelämys on valttikortti globaaleilla markkinoilla. Kiireisessä ja hektisessä maailmassa suomalainen saunaelämys vastaa täydellisesti tämän hetken hyvinvointitrendeihin. Kiireetön ja rauhallinen ympäristö on täydellinen keino puhdistautua niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Suomalaisen saunan tieteelliset todistetut terveysvaikutukset, luonnonmateriaalit sekä rauhallinen, hämärä ympäristö mahdollistavat irtioton ja keskittymisen käsillä olevaan hetkeen. Siksi se on haluttu tuote maailmalla.

 

Lokakuun 3.-4. päivä järjestettävä kansainvälinen koulutus- ja verkostoitumistapahtuma World Sauna Forum kerää yhteen yrityksiä, ammattilaisia ja asiakkaita keskustelemaan suomalaiseen saunaelämykseen liittyvästä yhteistyöstä, kehittämisideoista ja tulevaisuuden suuntaviivoista. Maailman saunapääkaupungissa Tampereella järjestettävän tapahtuman osallistujat tulevat sekä Suomesta että ulkomailta: joukossa on niin matkailuyritysten edustajia, sauna- ja tuotevalmistajia kuin aloitteleviakin yrittäjiä, sekä ulkomaisia jälleenmyyjiä ja ostajia. Tapahtuma on houkutellut paikalle myös kansainvälistä mediaa.

 

“Kun saunomista ajatellaan elämyksenä, siihen voidaan liittää valtavasti erilaista liiketoimintaa. World Sauna Forumista hyötyvät kaikki, jotka valmistavat ja tarjoavat suomalaiseen saunaelämykseen liittyviä tuotteita ja palveluita: saunoista ja kiukaista tekstiileihin, kosmetiikkaan, tuoksuihin, ääniin, ylläpitoratkaisuihin ja tarvikkeisiin”, toteaa Sauna from Finlandin viestintä- ja tapahtumavastaava Elina Heininen.

 

World Sauna Forum keskittyy saunaelämyksen vientiin kansainvälisille markkinoille. Koulutukset, puheenvuorot ja yritysverkoston tapaaminen antavat kuitenkin myös kotimaan markkinoihin keskittyville yrityksille eväitä liiketoimintansa kehittämiseen.

 

Kaksipäiväisen World Sauna Forumin ohjelma koostuu saunakoulutuksista, mielenkiintoisista puheenvuoroista, dynaamisesta verkostoitumisesta ja yritysmatchmakingista. Tapahtuman aikana myös saunotaan Laukontorille tuotavissa pop up -saunoissa. Pop up -saunat ovat auki myös tamperelaisille perjantaina ja lauantaina 4.-5.10.

 

Tapahtumassa kuullaan muun muassa seuraavia puhujia ja panelisteja:

Emma Seppälä, maailman johtava onnellisuustutkija Stanfordin yliopistosta
Karl Chi, taiwanilaisen luksuskuntoklubin Seth Asceticin johtaja ja Taiwan Sauna Associationin perustaja
Pekka Lettijeff, TylöHelon toimitusjohtaja
Markus Siitonen, Sokos Hotelsin konseptijohtaja
Tapio Pajuharju, Harvian toimitusjohtaja
Kimmo Rautiainen, Ruka-Kuusamon kansainvälisen myynnin johtaja
Josefin Roth, LivNordicin brändijohtaja ja Raison d’Etren projektipäällikkö

 

World Sauna Forum on rento ja elämyksellinen ammattilaistapahtuma täynnä merkityksellisiä kohtaamisia, kiehtovia aiheita ja uskomattomia saunaelämyksiä.
World Sauna Forum 2019 järjestetään yhteistyössä Visit Tampereen, Harvian, interbad2020-tapahtuman, Karhun, Lapland Hotel Tampereen, Rentosaunan, Tampereen Sokos Hotelsien, TylöHelon ja Visit Jyväskylän kanssa.

 

Liput ja ohjelma: www.worldsaunaforum.fi.

 

Lisätietoja tapahtumasta antaa:
Elina Heininen
Viestintä- ja tapahtumavastaava, Sauna from Finland
p. 0400 243026
Email: elina@saunafromfinland.fi

Median yhteydenotot:
Carita Harju
Toiminnanjohtaja, Sauna from Finland
p. 040 566 2481
Email: carita@saunafromfinland.fi

 

 

 

Lisää uutisia

18.10.2019
Tulevaisuudessa matkailualan toimijat syöttävät matkailuun liittyviä, matkailijoita palvelevia tietoja keskitettyyn Suomen matkailun tietovarantoon, josta tietoja jaetaan rajapintojen kautta eri jakelukanaviin kuten verkkosivustoille, matkanjärjestäjien kanaviin, matkailumedioille ja erilaisiin sovelluksiin.
18.10.2019
Halpalentoyhtiö Ryanair on ilmoittanut jatkavansa lentoja Tampere–Pirkkalan ja Budapestin välillä maaliskuusta 2020 alkaen.
14.10.2019
Hyödynnä mahdollisuus hankkia tuotteellesi laajaa näkyvyyttä! Visitfinland.comin My Stay -tietokannan linkki on auki 10.–31.10.2019 vetovoimaisten ja kansainväliseen markkinointiin soveltuvien matkailutuotteiden syöttämistä varten.