Zodiak Finland etsii avustajia Tampereella kuvattavaan elokuvaan! - Visit Tampere

Zodiak Finland etsii avustajia Tampereella kuvattavaan elokuvaan!

12.02.2020

Zodiak Finland etsii kaiken ikäisiä ja näköisiä ihmisiä avustajiksi Tampereella kuvattavaan elokuvaan.

 

Elokuvaa kuvataan 12.3.-29.4. Tampereen alueella. Mukaan voi hakea lähettämällä sähköpostia osoitteeseen samu.soini@zodiakfinland.fi, otsikoksi ”Avustaja Tampere”. Muista liittää hakemukseesi kaikki tarvittavat tiedot: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ikä, pituus ja vaatekoko, aiempi esiintymiskokemus, harrastukset/erityistaidot ja kuva itsestäsi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään helmikuun loppuun mennessä. Avustajille maksetaan palkkio päivittäistavarakaupan lahjakorttina. Tarvetta myös suuremmille taustajoukoille, joten jos edustat isompaa ryhmää, yhdistystä tai seuraa, voit ottaa myös yhteyttä.

Zodiak Finland tunnetaan laadukkaista pitkistä draamasarjoista sekä Onneli ja Anneli -elokuvista.

 

Lisätietoja:

samu.soini@zodiakfinland.fi, www.zodiakfinland.fi

Lisää uutisia

21.02.2020
Tampere pitää pintansa suosittuna matkailukohteena. Vuonna 2019 majoitusliikkeissä kirjattiin ennätykselliset 1,18 miljoonaa yöpymistä. Eniten kasvua oli kotimaisten yöpyjien määrässä.
20.02.2020
Visit Tampere ja Forenom tarjoavat sosiaalisen median vaikuttajille uuden tavan tutustua Tampereeseen. #MyHomeTampere vaikuttaja-asunto on avoinna elokuun 2020 loppuun asti.
14.02.2020
Toukokuussa 2020 starttaa järjestyksessään toinen Perinnesaunottaja-koulutus. Koulutus sopii hyvin esimerkiksi alalla toimiville saunaterapeuteille, ohjelmapalvelutuottajille tai luontaishoitajille Itämeren alueen saunakulttuuriin ja hoitoperinteeseen syventäviksi opinnoiksi.