Zodiak Finland etsii avustajia Tampereella kuvattavaan elokuvaan! - Visit Tampere

Zodiak Finland etsii avustajia Tampereella kuvattavaan elokuvaan!

12.02.2020

Zodiak Finland etsii kaiken ikäisiä ja näköisiä ihmisiä avustajiksi Tampereella kuvattavaan elokuvaan.

 

Elokuvaa kuvataan 12.3.-29.4. Tampereen alueella. Mukaan voi hakea lähettämällä sähköpostia osoitteeseen samu.soini@zodiakfinland.fi, otsikoksi ”Avustaja Tampere”. Muista liittää hakemukseesi kaikki tarvittavat tiedot: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ikä, pituus ja vaatekoko, aiempi esiintymiskokemus, harrastukset/erityistaidot ja kuva itsestäsi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään helmikuun loppuun mennessä. Avustajille maksetaan palkkio päivittäistavarakaupan lahjakorttina. Tarvetta myös suuremmille taustajoukoille, joten jos edustat isompaa ryhmää, yhdistystä tai seuraa, voit ottaa myös yhteyttä.

Zodiak Finland tunnetaan laadukkaista pitkistä draamasarjoista sekä Onneli ja Anneli -elokuvista.

 

Lisätietoja:

samu.soini@zodiakfinland.fi, www.zodiakfinland.fi

Lisää uutisia

01.07.2020
Poikkeuksellisen kevään jälkeen kotimaanmatkailu houkuttelee suomalaisia, ja tamperelaisten majoituspaikkojen käyttöaste oli kesäkuun lopussa korkeampi kuin Suomessa keskimäärin.
25.06.2020
Tampere ja 19 Pirkanmaan kuntaa jatkavat toiseen vaiheeseen kilpailussa Euroopan kulttuuripääkaupungin 2026 tittelistä. Myös muut Suomen hakijat, Oulu ja Savonlinna, jatkavat toiselle kierrokselle.
18.06.2020
Tule kokeilemaan Näsijärvireitille suunniteltuja uusia laivareissun ja pyöräretken yhdistäviä lähimatkailupalveluita!