Ammattilaiset - Visit Tampere

Visit Tampere Oy - Matkakumppanisi

Visit Tampere Oy on Suomen suosituimman matkailukaupungin matkailu- ja tapahtuma-alan asiantuntijaorganisaatio. Tavoitteenamme on Tampereen aseman vahvistaminen kansallisesti ja  kansainvälisesti vetovoimaisena matkailu-, tapahtuma-, ja kongressikaupunkina.​

Olemme Tampereen kaupunkiseudun kuntien omistaman Business Tampereen tytäryhtiö. Yhtiömme toimintaa rahoittaa pääosin Tampereen kaupunki.

Tervetuloa Tampereelle!

Tampere, Suomen suosituin asuin-, matkailu- ja opiskelukaupunki on elämäntapa, joka vie mukanaan. Kaupungissamme vierailee vuosittain yli miljoona matkailijaa ja tuhansia kongressikävijöitä.

Lue lisää >

Miksi Tampere?

Kongressi-, kokous- ja tapahtumajärjestäjille Tampere tarjoaa suuren kaupungin kehittyvät palvelut ja infrastuktuurin yhdistettyinä pienen kaupungin tunnelmaan ja etäisyyksiin. Ota yhteyttä, autamme sinut vauhtiin!

Lue lisää >

AJANKOHTAISTA

15.05.2019
Call for applications: benchmarking trip for companies to Mecklenburg Lake District, Germany
13.05.2019
Kevään 2019 aikana Visit Tampere on tehnyt kolme myynninedistämismatkaa Aasiaan. Ensimmäinen suuntautui ystävyyskaupunkiimme Guangzhouhun helmikuussa, maaliskuussa olimme mukana Visit Finlandin China Roadshowlla Kiinassa ja huhtikuun alussa Tumlare workshopeisssa Japanissa.
07.05.2019
Kestävän matkailun Hub-hanke esittelee Hankkeiden minimessuilla Vapriikissa rooliaan uudistuvan Särkänniemen rakentamisessa vähähiiliseksi kestävän matkailun kärkikohteeksi. Tule kertomaan millainen sinun tulevaisuuden Särkänniemesi voisi olla!